Canım sonuç ne bende 29 mayısta ovitrelle vuruldum bugün vurulduğum gün dahil olmaz üzere 9. Günüm kasıklarda ve karnımda batma var acaba neden kaynaklı oluyor bilgin varmiMerhabalar.
18 Mayıs’ta çatlatma iğnesi vurundum. Takip eden 3 günü değerlendirdik. İğnenin 7. Gününde idrar testi silik, 9. Günde tamamen negatifti. İğnenin etkisinin geçtiğini düşünüyorum.
Ayın 19undan başlayarak hala devam eden göğüs hassasiyetim, yoğun kasık ağrım ve baş dönmem var.
Herhangi bir sorun olabilir mi ? Doktora görünmeli miyim ? Yoksa gebelik ihtimali yüksek midir ?
Canım sonuç ne bende 29 mayısta ovitrelle vuruldum bugün vurulduğum gün dahil olmaz üzere 9. Günüm kasıklarda ve karnımda batma var acaba neden kaynaklı oluyo
Bende de durum aynı, progestan fitil yapıyor benceCanım sonuç ne bende 29 mayısta ovitrelle vuruldum bugün vurulduğum gün dahil olmaz üzere 9. Günüm kasıklarda ve karnımda batma var acaba neden kaynaklı oluyor bilgin varmi
merhaba canim seninle ayni gun olmusuz igne durumlar ne sendeCanım sonuç ne bende 29 mayısta ovitrelle vuruldum bugün vurulduğum gün dahil olmaz üzere 9. Günüm kasıklarda ve karnımda batma var acaba neden kaynaklı oluyor bilgin varmi
Merhaba canım iğneden sonra duphaston başladım dün bitti. kasiklarimda kasılma oluyor birde sag ve sol tarafımda batma oluyor bugün vurulduğum gün hariç 11 gün sende durumlar nasılmerhaba canim seninle ayni gun olmusuz igne durumlar ne sende
bende gogus agrisi ve akinti var canim adetim pazar gunu bekliyorum test yapmadimMerhaba canım iğneden sonra duphaston başladım dün bitti. kasiklarimda kasılma oluyor birde sag ve sol tarafımda batma oluyor bugün vurulduğum gün hariç 11 gün sende durumlar nasıl
Benimde pazartesi adet günüm bugün iğne gunu hariç 12. Gün acaba çarşamba yada perşembe günü test yapsam mi adetim ki beklesembende gogus agrisi ve akinti var canim adetim pazar gunu bekliyorum test yapmadim
igne gunu haric bugun 13. gunumuz bende test yapmak istiyorum ama test yaniltiyor o yuzden yapmamaya calisiyorum kendimi tutmaya calisiyorumBenimde pazartesi adet günüm bugün iğne gunu hariç 12. Gün acaba çarşamba yada perşembe günü test yapsam mi adetim ki beklesem
igne gunu haric bugun 13. gunumuz bende test yapmak istiyorum ama test yaniltiyor o yuzden yapmamaya calisiyorum kendimi tutmaya calisiyorumBenimde pazartesi adet günüm bugün iğne gunu hariç 12. Gün acaba çarşamba yada perşembe günü test yapsam mi adetim ki beklesem
Aynen canm bende yapmak istiyorum ama negatif görürüm diye korkuyorum.igne gunu haric bugun 13. gunumuz bende test yapmak istiyorum ama test yaniltiyor o yuzden yapmamaya calisiyorum kendimi tutmaya calisiyorum
yaparsan banada haber ver canimAynen canm bende yapmak istiyorum ama negatif görürüm diye korkuyorum.
Tamam canm sende mutlaka haber ver dua edeceğim senin için sende dua et lütfen rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahyaparsan banada haber ver canim
Canm iğne günü hariç 14. Günüm beta 1,2 çıktı reglime daha bi hafta var sonuc değişir mi ya çok üzüldümyaparsan banada haber ver canim
Yükseldimi betanızCanm iğne günü hariç 14. Günüm beta 1,2 çıktı reglime daha bi hafta var sonuc değişir mi ya çok üzüldüm