• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası

Dilaraverda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
2
0
36
24
14 nisanda çatlatma iğnesi oldum ve bu gün bazı belirtiler vardı iştah açılması sık tuvalete çıkma ve sırt ağrım vardı ve sol kasığımda sızlama oluyordu ara da bende idrar testi yaptım ve silik ikinci çizgi çıktı o heyecanla gittim kan verdim 13.6 çıktı adetime bı hafta kaldı sizce ignenin etkisi mi

14 nisanda çatlatma iğnesi oldum ve bu gün bazı belirtiler vardı iştah açılması sık tuvalete çıkma ve sırt ağrım vardı ve sol kasığımda sızlama oluyordu ara da bende idrar testi yaptım ve silik ikinci çizgi çıktı o heyecanla gittim kan verdim 13.6 çıktı adetime bı hafta kaldı sizce ignenin etkisi mi
Sizden iki gün önce bende yapmıştım
Bende 21 Nisanda yaptım 10 gün geçti yoğun akıntım var.. Bu arada İğnenin pozitif gösterme etkisi 2 hafta sürüyormuş inş Hamilesindir Can’ım

Bende 14 de yaptım iğneyi cnm ve üstünden 14 gün geçince evde test yaptım negatif çıktı ..
belirti baya ağrı oluyordu belimde ama şimdi arada kaşık batmam var sadece .. bugün 17. Gün yarın regl olmam lazım .. bakalım sonuc ne oluyor

Mrb canm bende çatlatma iğnesi ile geçen şubat hamile kaldım. 12.günde yaptığım test negatifti 16 dan sonra pozitif olmaya başladı..ama bebeğimn kalbi 2 buçuk aylıkken durdu ve geçen pazartesi kürtaj oldum. İğneden sonra ağrılar normal bana kalırsa hamile olabilirsn hayırlısı olsun inşallah

Back