Merhaba arkadaşlar. Çatlatma iğnesi oldum ve bugun birliktelik yaşadık, daha sonrasında yoğun bir kasık bel ağrım devam ediyor. Bu durum normal mi? Sizler neler yaşadınız? İlk çatlatma denemem heyecanlıyım. Paniğim, günler de geçmiyor. İnşallah tutmuştur. Ve rahim duvarım kalınlaşsın diye doktorum hapta verdi onunda kullanıyorum sizler bu süreci nasıl yaşadınız?
Merhaba arkadaşlar. Çatlatma iğnesi oldum ve bugun birliktelik yaşadık, daha sonrasında yoğun bir kasık bel ağrım devam ediyor. Bu durum normal mi? Sizler neler yaşadınız? İlk çatlatma denemem heyecanlıyım. Paniğim, günler de geçmiyor. İnşallah tutmuştur. Ve rahim duvarım kalınlaşsın diye doktorum hapta verdi onunda kullanıyorum sizler bu süreci nasıl yaşadınız?
Ben iki ayrı doktorda çatlatma tedavisi gördüm ikiside aynı gün ilişki istemedi ertesi gün akşamı ve sonrasindaki iki günü değerlendirmemizi istemişti. Çatlatma yaptım iki kere tutmadı şimdi Perşembe günü yine çatlatma iğnesi oldum sizden bir önce yani beklemedeyiz. Tutmazsa bu seferde hiç vakit kaybetmeden aşılamaya geçeceğiz. Çok kafaya takma kendini de olacakmış gibi şartlama çok akışına bırak olumsu olunca üzülüyor insan
Ne durumdasin benim 1 hafta oldu belim karnim agridan olucem kasiklarim.dolu dolu midemde bulaniyor 3 kasimda cagirdi dr ama esim gorevde olacagi icin 2sinde gidecegiz insallah hayirli sonuc aliriz