Canım benim o ay olmadı 15 inde regl oldum bitince gel dedi doktorum 22 sinde gittim hsg çekildi çok şükür bir sorun çıkmadı bu ay korunmasız ilişkiye devam dedi bakalım bu ayın 14 ü bat tarihim umarım gebelik olur sen naptın kuzumCanım nasılsın neler yapıyorsun sesin cıkmadı..
Bende canım o ay olmadı bu ayda iğne vuruldum barı beklıyorum tutmadı sanırım karnım agrımaya basladı nedense. Hayırlısı canım.Canım benim o ay olmadı 15 inde regl oldum bitince gel dedi doktorum 22 sinde gittim hsg çekildi çok şükür bir sorun çıkmadı bu ay korunmasız ilişkiye devam dedi bakalım bu ayın 14 ü bat tarihim umarım gebelik olur sen naptın kuzum
İnşaallah olumlu sonuçlar alırsın canım benim valla bende artık bekliyorum öyle senin kaçıncı iğnen bu klomen tedavisi görüyorsun değil miBende canım o ay olmadı bu ayda iğne vuruldum barı beklıyorum tutmadı sanırım karnım agrımaya basladı nedense. Hayırlısı canım.
Amın canım hepımız inşallah. Bu ay gonalf 75lık vurdum iğnee yanı kendıme 6gün vurdum göbekten sonra pazar catlatma iğnesi yaptım 12de. Bu ay böyle dedık aşılama olucam adetım gelsınde onun ıcın baska bır doktora danışıcam bakalım...İnşaallah olumlu sonuçlar alırsın canım benim valla bende artık bekliyorum öyle senin kaçıncı iğnen bu klomen tedavisi görüyorsun değil mi
Anladım canım benim güzel haberlerini bekliyorumAmın canım hepımız inşallah. Bu ay gonalf 75lık vurdum iğnee yanı kendıme 6gün vurdum göbekten sonra pazar catlatma iğnesi yaptım 12de. Bu ay böyle dedık aşılama olucam adetım gelsınde onun ıcın baska bır doktora danışıcam bakalım...
Ben de aynı senin gibiyim cnm. Ben de bu ay iğne tedavisine başladım. İlaçlarla yumurtam büyüdü ancak gebelk oluşmadı maalesef. Ama bu ay şöyle bir şey oldu adetime 3 4 gün varken lekelenmem başladı ilk defa erkenden oldu. Acaba yan etki midir yoksa yerleşme midir? Bugün yine Devam ediyor Ama lekelenme olarak.Amın canım hepımız inşallah. Bu ay gonalf 75lık vurdum iğnee yanı kendıme 6gün vurdum göbekten sonra pazar catlatma iğnesi yaptım 12de. Bu ay böyle dedık aşılama olucam adetım gelsınde onun ıcın baska bır doktora danışıcam bakalım...
Canım doktora bir görün istersen ve doktor muayne edıyor bana dedıkı belkı üstüne görme vardır demişti hemşiresi. Ama malesef yan etkıydi doktora gözükmende fayda var ve adet söktürücü ıcme sakın nolur nolmazBen de aynı senin gibiyim cnm. Ben de bu ay iğne tedavisine başladım. İlaçlarla yumurtam büyüdü ancak gebelk oluşmadı maalesef. Ama bu ay şöyle bir şey oldu adetime 3 4 gün varken lekelenmem başladı ilk defa erkenden oldu. Acaba yan etki midir yoksa yerleşme midir? Bugün yine Devam ediyor Ama lekelenme olarak.
Senin de erkenden mi lekelenme olmuştu? Yok Zaten böyle olursa ya yerleşme ya adettir söktürücü kullanmam. Çatlamaya göre adet günüm perşembe o güne kadar kanama gelemzse test yaparım dedimCanım doktora bir görün istersen ve doktor muayne edıyor bana dedıkı belkı üstüne görme vardır demişti hemşiresi. Ama malesef yan etkıydi doktora gözükmende fayda var ve adet söktürücü ıcme sakın nolur nolmazınsallahh öyledır.
Evet canım 1hafta sürdü sonra bırden coğaldı adet söktürücü kıllandım bu seferde cook geldı ve artık 16.güne girdim doktora gıttım ılacı kestı adetımde bıttı sonra düzenlı oldum cok sukur catlamadan 15gün sonra oldumSenin de erkenden mi lekelenme olmuştu? Yok Zaten böyle olursa ya yerleşme ya adettir söktürücü kullanmam. Çatlamaya göre adet günüm perşembe o güne kadar kanama gelemzse test yaparım dedim
Anladım cnm benim de 5. Çatlatma iğnem hep iğneden sonra 14-15. Günler Lekelenme olurdumpeşine de kanama olurdum ilk defa erkenden lekelenme oluyo neyse bekleyip görecez bakalımEvet canım 1hafta sürdü sonra bırden coğaldı adet söktürücü kıllandım bu seferde cook geldı ve artık 16.güne girdim doktora gıttım ılacı kestı adetımde bıttı sonra düzenlı oldum cok sukur catlamadan 15gün sonra oldum
inşallah tutunma kanamasınıdırAnladım cnm benim de 5. Çatlatma iğnem hep iğneden sonra 14-15. Günler Lekelenme olurdumpeşine de kanama olurdum ilk defa erkenden lekelenme oluyo neyse bekleyip görecez bakalım
Doktor eşinin sperm değerleri iyi bu aynolmazsa istersen yine gonalf deneriz olmazsa diğer ay aşılama yaparız dedi. Hoş araya bayram giriyor takip nasıl olacak bilmiyorum.P
inşallah tutunma kanamasınıdıraynen dedıgın gıbı yap canım bakalım olursa olur. Düşünmemeye calıs..zor kendımden bılıyorumm... olumsuz olursa şayet ne düşünüyorsun?aşılama ?
inşallah tutunma kanamasınıdırAnladım cnm benim de 5. Çatlatma iğnem hep iğneden sonra 14-15. Günler Lekelenme olurdumpeşine de kanama olurdum ilk defa erkenden lekelenme oluyo neyse bekleyip görecez bakalım
olsun calısırlar belkı denk gelmez inşallah. İnsan beklemekten yoruluyor dımıDoktor eşinin sperm değerleri iyi bu aynolmazsa istersen yine gonalf deneriz olmazsa diğer ay aşılama yaparız dedi. Hoş araya bayram giriyor takip nasıl olacak bilmiyorum.
Beklemek zor tabi bi de özel hastaneye gidiyoruz ücretini gectim uzak uzaklığı geçtim yasaklar var hiçbir şeyden taT alamaz oldukP
inşallah tutunma kanamasınıdıraynen dedıgın gıbı yap canım bakalım olursa olur. Düşünmemeye calıs..zor kendımden bılıyorumm... olumsuz olursa şayet ne düşünüyorsun
olsun calısırlar belkı denk gelmez inşallah. İnsan beklemekten yoruluyor dımı
Evet halt etsin verdıgımız dökdüğümüz paralar yeterkı pozıtıf sonuç alalım ...Beklemek zor tabi bi de özel hastaneye gidiyoruz ücretini gectim uzak uzaklığı geçtim yasaklar var hiçbir şeyden taT alamaz olduk