- 16 Aralık 2019
- 103
- 50
- 13
- Konu Sahibi Meltem Selin
-
Muhtemelen ilaclardandir canımMerhaba arkadaşlar.Ben pko sebebiyle klomen ve famera kullandim. 3 tane yumurtam olustu. 23 Mayıs'ta catlatma iğnesi oldum.5 günü degerlendirdik. Şuan 1 hafta oldu igneyi vurunali. Özellikle dün ve bugün kasığımda ve belimde ağrı var.Ayrica akıntım da çoğaldı. Uzun süre ayakta kalınca özellikle rahatsız ediyor. Acaba gebelik ilk haftadan böyle belirti gösterebilir mi. Sizde böyle belirtiler oldu mu?
Senin çok az kalmış 12. Günden sonra baktır kanda dedi bana doktorBende 20 mayısta çatlatma iğnesi yaptım. Merak ve heyecanla bekliyorum
Bana kalsa bugün baktırırm da eşim sabretmem için ısrar ediyor. Negatifleri görmekten yoruldukSenin çok az kalmış 12. Günden sonra baktır kanda dedi bana doktor
Muhtemelen ilaclardandir canım
İnşallah canım valla bu bekleyiş çok zor hepimiz için hayırlısı olsun. Benim kasık ve bel ağrım hala devam ediyorCanım merhaba ben de çarşamba gecesi iğne oldum 27 sinde:) çok fazla gaz ve şişkinlik problemim oldu. Umarım kavuşuruz bebişlerimizeDoktor beş günü değerlendirin dedi bakalımm 2 günümüz kaldı artık bu ay olsa
Umarım hamileyizdir canım senin belirtin var miBende 20 mayısta çatlatma iğnesi yaptım. Merak ve heyecanla bekliyorum
Benim eşimde öyle hep bekle sabret diyor haklı da ama gel bir de benim içime anlat onuBana kalsa bugün baktırırm da eşim sabretmem için ısrar ediyor. Negatifleri görmekten yorulduk
Kendimi dinlemek istemiyorum. Her ay bir sürü belirti yaşayıp kırmızıları görenlerden. Sadece biraz kasık ağrım var o kadar. İki düşüğüm var. Onların belirtilerini hatırlamıyorum o yüzden karşılaştıramıyorumUmarım hamileyizdir canım senin belirtin var mi
Kötüyü düşünme canım inşllah güzel haberler alırızKendimi dinlemek istemiyorum. Her ay bir sürü belirti yaşayıp kırmızıları görenlerden. Sadece biraz kasık ağrım var o kadar. İki düşüğüm var. Onların belirtilerini hatırlamıyorum o yüzden karşılaştıramıyorum
Az önce test yaptım negatif çıktı. Çatlatma iğnesinin 12.günüydü bugün. Umutlar başka bahara kaldı.Kötüyü düşünme canım inşllah güzel haberler alırız
Değişme ihtimali var mıCanım adete kadar bekle yinede
Kan verdin mi canım?Az önce test yaptım negatif çıktı. Çatlatma iğnesinin 12.günüydü bugün. Umutlar başka bahara kaldı.
Test yaptınız mı bende 25mayisda vuruldum iğne ama henüz test yapmadmCanım merhaba ben de çarşamba gecesi iğne oldum 27 sinde:) çok fazla gaz ve şişkinlik problemim oldu. Umarım kavuşuruz bebişlerimizeDoktor beş günü değerlendirin dedi bakalımm 2 günümüz kaldı artık bu ay olsa
Off bilriimmm dakikalar gecmezzzBugün doktor kanda bakabiliriz dedi bi saat önce kan verdim sonucunu bekliyorum. Negatif çıkarsa bekleriz kesin sonuç olmayabilir pozitifse umutlanabiliriz dedi. Beklemek çok zor dakikalar geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?