• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi 12. Gun testi

karacabandirma

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
431
310
323
26
Beta hcg 4,87 cikti hadi bakalim!!
0.13 birim yukarda ciksa hamilemiydim yani??
kizlar ovitrelle sonrasi 12. Gunde bu deger ilactan oturu dusuyor diyemi yorumlamaliyim sizce?
Yoksa yeni dollenme olmus 2 gun sonra artar diyemi dusunmeliyim? Bu zamana bu kadarlik ilac etkisi kalmismidir sizce ?
ilactan degilse bile bu kadar az olmamasi gerekir sonucta cok az diye bir mantik yurutuyorum kendi kendime umutlanmamaliyim sanirim siz ne diyorsunuz?

kizlar ovitrelle sonrasi 12. Gunde bu deger ilactan oturu dusuyor diyemi yorumlamaliyim sizce?
Yoksa yeni dollenme olmus 2 gun sonra artar diyemi dusunmeliyim? Bu zamana bu kadarlik ilac etkisi kalmismidir sizce ?
ilactan degilse bile bu kadar az olmamasi gerekir sonucta cok az diye bir mantik yurutuyorum kendi kendime umutlanmamaliyim sanirim siz ne diyorsunuz?
İlacın etkisi olurmu olmazmı bilmiyorum bir fikrim yok bu konuda konunuz öne çıksın diye yazıyorum inşallah hamilesinizdir 🙏

Bence hamilesin bende adetime 1 hafta varken öğrendim gebeliğimi bence 4 gün sonra yenile testini yükselmiş se tebrikler 🎊

Naptın tekrardan yaptırdın mı benim de 12. Günüm ona yakın çıktı değerim

Naptın tekrardan yaptırdın mı benim de 12. Günüm ona yakın çıktı değerim
bugun tekrar yaptirdim 4,93 cikti 0,10 artmis sadece 48 ila 72 saat arasinda ikiye katlanmasi beklenirmis bekide erken yaptirdim bilmiyorumki
Ama deger dusmemis dusmus olmasi gerekirdi heralde 2 gun sonra yapmak lazim sanirim senin kaccikti?

Bence hamilesin bende adetime 1 hafta varken öğrendim gebeliğimi bence 4 gün sonra yenile testini yükselmiş se tebrikler 🎊
Ben hemen 1 gun sonra yeniledim 24 saat olmadan deger nerdeyse ayni cikti ilki 4.83 tu
4,93 olmus dusmemis ama sahlanmamista yani 48 ila 72 saat sonra yapmak lzimdi sanirim
Kahverengi akintim da var bilmiyorum valla..
Belkide gebelik vardir diye progestan mi almalii bilemedim

bugun tekrar yaptirdim 4,93 cikti 0,10 artmis sadece 48 ila 72 saat arasinda ikiye katlanmasi beklenirmis bekide erken yaptirdim bilmiyorumki
Ama deger dusmemis dusmus olmasi gerekirdi heralde 2 gun sonra yapmak lazim sanirim senin kaccikti?

Evet düşmemiş olması iyi tabi 2 gün sonra tekrar yaptırırsın. Benim dün 3.43tü yarın tekrar baktırıcam

Ben hemen 1 gun sonra yeniledim 24 saat olmadan deger nerdeyse ayni cikti ilki 4.83 tu
4,93 olmus dusmemis ama sahlanmamista yani 48 ila 72 saat sonra yapmak lzimdi sanirim
Kahverengi akintim da var bilmiyorum valla..
Belkide gebelik vardir diye progestan mi almalii bilemedim
Canım erken yapma bu kadar bekle bence acele ediyorsun

İğne etkisi gibi duruyor yoksa artardı ikinci testte. Hayırlısı artık

Back