Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkÇatlatma iğnesi sonrası belirtiler
Benim de daha önceki iki sefer denememde adetim hep geç gelmişti.17. gün filan olmuştum. Sıkmayın canınızı umudunuzu kaybetmeyin. Mutlaka doktora gidin ultrasonda baksın adet olmanız gerekiyor. Olmassa söktürücü filan verir.
Benim de daha önceki iki sefer denememde adetim hep geç gelmişti.17. gün filan olmuştum. Sıkmayın canınızı umudunuzu kaybetmeyin. Mutlaka doktora gidin ultrasonda baksın adet olmanız gerekiyor. Olmassa söktürücü filan verir.
Hissettiklerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde bu ay 3. denemem çatlatma iğnesini. Ama hep bir umut oluyor işte içimizde. Bence her zaman kan en güveniliri. Siz pazartesiye kadar bekleyin olmassanız kan verin
Hissettiklerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde bu ay 3. denemem çatlatma iğnesini. Ama hep bir umut oluyor işte içimizde. Bence her zaman kan en güveniliri. Siz pazartesiye kadar bekleyin olmassanız kan verin
Psikolojimizi de etkiliyor bu süreç adet olmayayim diye beynimize komut veriyoruz galiba. Siz pazartesi gidip bir kan verin mutlaka olur mu Allah'tan ümit kesilmez