• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 27 mayısta iğnemi oldum bu gün 10. Günümdü idrar testi yaptım böyle çıktı görünce kan verdim 3.81 çıktı yükselirmi acaba 🙄

Eklentiler

• C4A8E4C5-E03D-4383-991D-D4F8F3CCE8A6.jpeg
    C4A8E4C5-E03D-4383-991D-D4F8F3CCE8A6.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba arkadaşlar.Ben pko sebebiyle klomen ve famera kullandim. 3 tane yumurtam olustu. 23 Mayıs'ta catlatma iğnesi oldum.5 günü degerlendirdik. Şuan 1 hafta oldu igneyi vurunali. Özellikle dün ve bugün kasığımda ve belimde ağrı var.Ayrica akıntım da çoğaldı. Uzun süre ayakta kalınca özellikle rahatsız ediyor. Acaba gebelik ilk haftadan böyle belirti gösterebilir mi. Sizde böyle belirtiler oldu mu?
Merhaba canım hamile kaldın mı bende pazartesi catlatma iğnesi oldum merakla bekliyorum ilk denemem

Solda 3, sağda 1 tane olusmus benim bu ay. Ama kaç mm bilmiyorum olgunlastiklari için iğneyi verdi doktorum. Hiç mm söylemedi bana.
Bi arkadaşımda aynı pko var ve bu yollardan geçmiş bende durumu anlatınca doktora sormam gerekenleri söylemişti bende özellikle ne tarafta kaç mm diye sordum 1 tanesi büyümüş birde şuan acayip midem bulanıyor iğnenin yan etkisi olabilir mi

Bi arkadaşımda aynı pko var ve bu yollardan geçmiş bende durumu anlatınca doktora sormam gerekenleri söylemişti bende özellikle ne tarafta kaç mm diye sordum 1 tanesi büyümüş birde şuan acayip midem bulanıyor iğnenin yan etkisi olabilir mi
Evet iğne yapmıştır cnm bende de baş ağrısı yaptı ilk vurdugum gün ve ertesi gün. Normal yan etkiler. Bende cuma yaptım ignemi 5 gün oldu. İns bu ay hepimiz seviniriz.

Merhabalar arkadaşlar bende bugün doktora gittim femara yazdı kullanmaya başlıcam hafta içi de kontrole gideceğim Sanırım iğne de yapacak tecrübeli var mı aramız da hiç

Bu gün iğnenin 14. Günü test yapmadım çok fazla deperlendiremedik umudum yok tam o akşam eşimle tartıştık malesefki boşa oldu o yüzden test yapmadım doktorum cuöaya kadar bekle dedi

Merhabalar arkadaşlar bende bugün doktora gittim femara yazdı kullanmaya başlıcam hafta içi de kontrole gideceğim Sanırım iğne de yapacak tecrübeli var mı aramız da hiç
Kontrole gittiğinde yumurtan istenilen büyüklüğe geldiyse catlatma iğnesi olacaksın bende pazartesi günü oldum hayırlısı olsun şimdiden

Kontrole gittiğinde yumurtan istenilen büyüklüğe geldiyse catlatma iğnesi olacaksın bende pazartesi günü oldum hayırlısı olsun şimdiden
Teşekkür ederim sizin içinde hayırlısı olsun kaç gün kullandınız peki siz ilacı??

Back