- Konu Sahibi Meltem Selin
3,16 cıktı sonucum moralim cok bozuuukk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım hamile kaldın mı bende pazartesi catlatma iğnesi oldum merakla bekliyorum ilk denememMerhaba arkadaşlar.Ben pko sebebiyle klomen ve famera kullandim. 3 tane yumurtam olustu. 23 Mayıs'ta catlatma iğnesi oldum.5 günü degerlendirdik. Şuan 1 hafta oldu igneyi vurunali. Özellikle dün ve bugün kasığımda ve belimde ağrı var.Ayrica akıntım da çoğaldı. Uzun süre ayakta kalınca özellikle rahatsız ediyor. Acaba gebelik ilk haftadan böyle belirti gösterebilir mi. Sizde böyle belirtiler oldu mu?
Yok olmadı canım o zaman ilk denememdi negatif sonuçlandı. Bu ay 3. Yu denedik şuan iğne olalı 5 gün oldu yine beklemedeyimMerhaba canım hamile kaldın mı bende pazartesi catlatma iğnesi oldum merakla bekliyorum ilk denemem
Inşallah tutar bu ay hamile kalırız haber verelim birbirimize yumurtan kaç mm olmuş? Benim sol tarafta 1 tane 21 mm olmuşYok olmadı canım o zaman ilk denememdi negatif sonuçlandı. Bu ay 3. Yu denedik şuan iğne olalı 5 gün oldu yine beklemedeyim
Solda 3, sağda 1 tane olusmus benim bu ay. Ama kaç mm bilmiyorum olgunlastiklari için iğneyi verdi doktorum. Hiç mm söylemedi bana.Inşallah tutar bu ay hamile kalırız haber verelim birbirimize yumurtan kaç mm olmuş? Benim sol tarafta 1 tane 21 mm olmuş
Bi arkadaşımda aynı pko var ve bu yollardan geçmiş bende durumu anlatınca doktora sormam gerekenleri söylemişti bende özellikle ne tarafta kaç mm diye sordum 1 tanesi büyümüş birde şuan acayip midem bulanıyor iğnenin yan etkisi olabilir miSolda 3, sağda 1 tane olusmus benim bu ay. Ama kaç mm bilmiyorum olgunlastiklari için iğneyi verdi doktorum. Hiç mm söylemedi bana.
Evet iğne yapmıştır cnm bende de baş ağrısı yaptı ilk vurdugum gün ve ertesi gün. Normal yan etkiler. Bende cuma yaptım ignemi 5 gün oldu. İns bu ay hepimiz seviniriz.Bi arkadaşımda aynı pko var ve bu yollardan geçmiş bende durumu anlatınca doktora sormam gerekenleri söylemişti bende özellikle ne tarafta kaç mm diye sordum 1 tanesi büyümüş birde şuan acayip midem bulanıyor iğnenin yan etkisi olabilir mi
Anladım Canım Allah isteyen herkese nasip etsin birbirimizi habersiz bırakmayalımEvet iğne yapmıştır cnm bende de baş ağrısı yaptı ilk vurdugum gün ve ertesi gün. Normal yan etkiler. Bende cuma yaptım ignemi 5 gün oldu. İns bu ay hepimiz seviniriz.
evet mutlaka haberleşelimAnladım Canım Allah isteyen herkese nasip etsin birbirimizi habersiz bırakmayalım
Kontrole gittiğinde yumurtan istenilen büyüklüğe geldiyse catlatma iğnesi olacaksın bende pazartesi günü oldum hayırlısı olsun şimdidenMerhabalar arkadaşlar bende bugün doktora gittim femara yazdı kullanmaya başlıcam hafta içi de kontrole gideceğim Sanırım iğne de yapacak tecrübeli var mı aramız da hiç
Inşallah tutmuştur yaBu gün iğnenin 14. Günü test yapmadım çok fazla deperlendiremedik umudum yok tam o akşam eşimle tartıştık malesefki boşa oldu o yüzden test yapmadım doktorum cuöaya kadar bekle dedi
Teşekkür ederim sizin içinde hayırlısı olsun kaç gün kullandınız peki siz ilacı??Kontrole gittiğinde yumurtan istenilen büyüklüğe geldiyse catlatma iğnesi olacaksın bende pazartesi günü oldum hayırlısı olsun şimdiden
İnşallah yarını bekliycem bakalım olmazsa test yaparımInşallah tutmuştur ya
Pozitif çıkar inşallah haber ver bizedeİnşallah yarını bekliycem bakalım olmazsa test yaparım
İnşallah yarın öğlen yaparım göğüs ağrısı var çok hassas sanki adet olucakmışım gibi geçen defa 17. Gün adet oldum yarın 17. Gün umarım bir umut doğarPozitif çıkar inşallah haber ver bizede
Senin ikinci denemen mo klomen ve catlatma iğnesiİnşallah yarın öğlen yaparım göğüs ağrısı var çok hassas sanki adet olucakmışım gibi geçen defa 17. Gün adet oldum yarın 17. Gün umarım bir umut doğar
Evet 2. Denemem bu son olur inşallahSenin ikinci denemen mo klomen ve catlatma iğnesi