Test yapmadım 14. Gunu bekliyorum sizinde benden 2 gun sonra haberlesme icinde olalim ❤Test yaptın mı canım hiç inşallah tutmustur Bende 5 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapmadım 14. Gunu bekliyorum sizinde benden 2 gun sonra haberlesme icinde olalim ❤Test yaptın mı canım hiç inşallah tutmustur Bende 5 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum canım
İşte canım 6 7 gün sonra çatlamıyor yumurtan 36. Saat ve onu takip eden saatlerde catlamış oluyor zaten.. böyle yapıp insanları kandırmasalar keske bosu bosune testtini bitiriyorTabi tabi ipnr vurulduğum için 6-7 gün yumurtlama gösterecek sonra çatlama olacak dedi silik olduğunda bana at dedi sonrada çatlama göründü. Amin inşallahhh
Tamam canım hakkımızda hayırlısı olsunTest yapmadım 14. Gunu bekliyorum sizinde benden 2 gun sonra haberlesme icinde olalim ❤
Neyse sorun yok ben 36. Saati değerlendirdim ve sonrası gün aşırı soktorumun söylediği şekilde Allah yardımcımız olsun. Siz ne zaman test yapacaksınızİşte canım 6 7 gün sonra çatlamıyor yumurtan 36. Saat ve onu takip eden saatlerde catlamış oluyor zaten.. böyle yapıp insanları kandırmasalar keske bosu bosune testtini bitiriyor
Ben 4 gün sonra falan tabi adet olmazsamNeyse sorun yok ben 36. Saati değerlendirdim ve sonrası gün aşırı soktorumun söylediği şekilde Allah yardımcımız olsun. Siz ne zaman test yapacaksınız
İnşallah olmayız bana duphaston verdi iki günlük ilacım kaldı o ilaç bitince 5 yada 6. Günde adet olunuyor ya o zaman çok beklemiş oluyorum adetin geçmesini beklersem 13. Günde falan yapsam bende 6 ekimde iğne oldumBen 4 gün sonra falan tabi adet olmazsam
Pcos var bendeVar gibi gözüküyor canım kan ver sendeki sorun neydi
Bende de.. kan verseydin canımPcos var bende
Bugün sabah verdim beta hcg 129 cıktı insallah düzenli yükselir cok heyecanliyiz :)Bende de.. kan verseydin canım
hayırlı olsun canım darısı bize olsun inşallah :)Bugün sabah verdim beta hcg 129 cıktı insallah düzenli yükselir cok heyecanliyiz :)
Bugün 11. Gün 82.71 çıktıı ayy yükselir mi dersinizAldıgın yere iğne vurulduğunu söyledin mi canım? İğne lh hormonu, vs.. içerdiğinden testlerde hep pik gösterir ve hamile gösterir etkisi azalınca bitince testlerdeki görüntüsüde silikleşir. Büyük bi ihtimal etkisi geçmiş ve sen silik görmüssün. Hayırlısı inşallah hepimiz hamile oluruzda
Evet gayet güzel çıkmış canım varsa neden yükselmesin hayırlı olsun inşallahBugün 11. Gün 82.71 çıktıı ayy yükselir mi dersiniz
Çook teşekkür ederimmmEvet gayet güzel çıkmış canım varsa neden yükselmesin hayırlı olsun inşallah
Yüksek çıkmış hatta ikizde olabilir bilemedimÇook teşekkür ederimmm
Ah az önce başka biri daha dedi yüksek çıkmış diye bugün iğnenin 12. Günü iğnenin etkisi değildir dimiYüksek çıkmış hatta ikizde olabilir bilemedim
Test yapsaydın koyulaşmaya göre anlarsın biraz canım evdeki imkanlarınla. Yok ya değildir yüksek cıkmış çünküAh az önce başka biri daha dedi yüksek çıkmış diye bugün iğnenin 12. Günü iğnenin etkisi değildir dimi
Hadi hayırlısıyla inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsunTest yapsaydın koyulaşmaya göre anlarsın biraz canım evdeki imkanlarınla. Yok ya değildir yüksek cıkmış çünkü