Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geçtiğimiz ay klomen catlatma ignesi vuruldum.. asiri heyecanliydim gunleri zor gecirdim fakat nasip olmadı.. bu ay ikinci kez kullandim bir hafta oldu henuz bu sefer bi onceki kadar heyecanli stresli ve beklenti içinde değilim.. çünkü cok isteyince ve olmayinca gunlerce ağladım.. o yuzden akisina biraktim bu ay rabbim hayırlısını versin sana bana ve isteyen herkese
Bende geçtiğimiz ay klomen catlatma ignesi vuruldum.. asiri heyecanliydim gunleri zor gecirdim fakat nasip olmadı.. bu ay ikinci kez kullandim bir hafta oldu henuz bu sefer bi onceki kadar heyecanli stresli ve beklenti içinde değilim.. çünkü cok isteyince ve olmayinca gunlerce ağladım.. o yuzden akisina biraktim bu ay rabbim hayırlısını versin sana bana ve isteyen herkese ❤
Merhaba n’aptınız acaba hamile misinizHerkese merhaba 10 günlük gonal-f tedavisinden sonra 1 ekim de çatlatma iğnesi yaptırdım yarın 10. Günüm. Aşırı heyecanlıyım. Tecrübelerinizi paylaşırmısınızzzzz
Sabah test yaptım silik çizgi gördüm ama umutlanmamak için kan vermeye korkuyorum bilmiyorum napcağımıMerhaba n’aptınız acaba hamile misiniz
Ahh inşallah hamilesindir brnde 10 günlük gonal f kullandım 6 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Kaçıncı hününüz acabaSabah test yaptım silik çizgi gördüm ama umutlanmamak için kan vermeye korkuyorum bilmiyorum napcağımı
Var gibi gözüküyor canım kan ver sendeki sorun neydiSabah test yaptım silik çizgi gördüm ama umutlanmamak için kan vermeye korkuyorum bilmiyorum napcağımı
Kaç yumurtanız oldu acaba kaç mm idiAhh inşallah hamilesindir brnde 10 günlük gonal f kullandım 6 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Kaçıncı hününüz acaba
Benimde bugün 10.günüm 2.ayım klomendeBende geçtiğimiz ay klomen catlatma ignesi vuruldum.. asiri heyecanliydim gunleri zor gecirdim fakat nasip olmadı.. bu ay ikinci kez kullandim bir hafta oldu henuz bu sefer bi onceki kadar heyecanli stresli ve beklenti içinde değilim.. çünkü cok isteyince ve olmayinca gunlerce ağladım.. o yuzden akisina biraktim bu ay rabbim hayırlısını versin sana bana ve isteyen herkese ❤
Bir tanesi 20 mm bir tanesi 17 diğeri 13 ve 14 dü sanırım 5 yumurta dedi doktorum ama ikisi gelişmiş sadece Ama yinede hepsini değerlendireceğiz umarım tutarKaç yumurtanız oldu acaba kaç mm idi
İnşallah tutmuştur canım. Çatladıgını gördünmü peki ultrasonda? Bide progestan flan verdi mi sanaBir tanesi 20 mm bir tanesi 17 diğeri 13 ve 14 dü sanırım 5 yumurta dedi doktorum ama ikisi gelişmiş sadece Ama yinede hepsini değerlendireceğiz umarım tutar
Ben ovülasyon testi kullandım iğnrdrn bu yana gitmedim doktora ilişkiden 12 gün sonra betaya bakacağız dedi. Ovülasyon testimde iğneden 7 gün sonra çatlama göründü ben test aldığım yer ile de takip ettim günlük. Umarım tutunur. Sizde durumlar nasılİnşallah tutmuştur canım. Çatladıgını gördünmü peki ultrasonda? Bide progestan flan verdi mi sana
Benimde 12. Günüm 3ekimde vuruldum igneyi.. insallah bu ay guzel sonuclar aliriz❤Benimde bugün 10.günüm 2.ayım klomende
Siz ne zaman igne vurundunuz kaçınci gununuzİnşallah tutmuştur canım. Çatladıgını gördünmü peki ultrasonda? Bide progestan flan verdi mi sana
İğne olduktan snra ovülasyon testleri yanıltır canımBen ovülasyon testi kullandım iğnrdrn bu yana gitmedim doktora ilişkiden 12 gün sonra betaya bakacağız dedi. Ovülasyon testimde iğneden 7 gün sonra çatlama göründü ben test aldığım yer ile de takip ettim günlük. Umarım tutunur. Sizde durumlar nasıl
Test yaptın mı canım hiç inşallah tutmustur Bende 5 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum canımBenimde 12. Günüm 3ekimde vuruldum igneyi.. insallah bu ay guzel sonuclar aliriz❤
Bilmiyorum vallahi aldığım yerle çıkan sonuç üzerinden ilerledikİğne olduktan snra ovülasyon testleri yanıltır canım
Aldıgın yere iğne vurulduğunu söyledin mi canım? İğne lh hormonu, vs.. içerdiğinden testlerde hep pik gösterir ve hamile gösterir etkisi azalınca bitince testlerdeki görüntüsüde silikleşir. Büyük bi ihtimal etkisi geçmiş ve sen silik görmüssün. Hayırlısı inşallah hepimiz hamile oluruzdaBilmiyorum vallahi aldığım yerle çıkan sonuç üzerinden ilerledik
İğne günüyle beraber bugün 15 oldu , inşallahAhh inşallah hamilesindir brnde 10 günlük gonal f kullandım 6 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Kaçıncı hününüz acaba
Tabi tabi ipnr vurulduğum için 6-7 gün yumurtlama gösterecek sonra çatlama olacak dedi silik olduğunda bana at dedi sonrada çatlama göründü. Amin inşallahhhAldıgın yere iğne vurulduğunu söyledin mi canım? İğne lh hormonu, vs.. içerdiğinden testlerde hep pik gösterir ve hamile gösterir etkisi azalınca bitince testlerdeki görüntüsüde silikleşir. Büyük bi ihtimal etkisi geçmiş ve sen silik görmüssün. Hayırlısı inşallah hepimiz hamile oluruzda