Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Edirne de Balkan eczanesi ama gönderim yapmıyor gidip alması gerekfreewoman1 canım hangi eczane demişti sana diğer sayfada kızlar
Anladım canımCanım Edirne de Balkan eczanesi ama gönderim yapmıyor gidip alması gerek
Mersindeyim ben adana ve tarsusa da baktık yok hiçbir yerde aşılama oldum bu gün 7. Gün bakalm nasipOfff Allah yardımcın olsun yok benımde dün olmam gerekirdi ama bulamadıkkk yok hiç biyerde hangi şehir sizin
Teşekkür ederim mersindeyim çok uzakİstanbul da sisli memorial a yakın idil eczanesi var , orada var catlatma ignesi , isterseniz yakinsaniz bakabilirsiniz
Mersindeyim teşekkür ederimAnkara gaziler eczanesi(Bahçelievler) bi bakın
Hayırlı güzel haberler olsun inşallahMersindeyim ben adana ve tarsusa da baktık yok hiçbir yerde aşılama oldum bu gün 7. Gün bakalm nasip![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı güzel haberler olsun inşallah![]()
İzmir de varMerhabalar aşılama olucam yarın ama piyasada çatlatma iğnesi yok bulamadık doktor aşılamanı yaparız yinede dedi biri 19 biri 20 ml iki yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi olmadan aşılama olan varmı tutma şansı varmı