- 26 Kasım 2024
- 20
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi yildiz4444
merhaba arkadaslar asilama tedavisi icin ovitrella ignesi verildi ama hic bi yerde bulamiyorum nerden temin edicem yardimci olabilcek varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ildesiniz ? Bu tür ilaçlar genelde tüp bebek merkezleri yakınlarındaki eczanelerde oluyor ben 3 kez aldım belli aralıklar ile ama hep bulmuştummerhaba arkadaslar asilama tedavisi icin ovitrella ignesi verildi ama hic bi yerde bulamiyorum nerden temin edicem yardimci olabilcek varmi
Malesefki ben de aynı ilacı arıyorum depolar eczaneler yok diyor anladigim kadariyla ilac karaborsaya düsmüş yurtdisina satıldığı icin bulabilmek cok zor. Bir tek istanbulda bir eczane bir tane oldugunu soyledi ( gruptada yazanlar oldu herkese bir tane kaldigini soyluyorlarmis ne kadar dogru bilmiyorum isterseniz sizde arayin İst Kayaşehir Sağlık eczanesi) bizde yeni basladik tedaviye o yuzden 3 aylik bulabilmem lazim en azindan 4 5 tane bulsak bitmeye yakin tekrardan bulma umudumuz olur.merhaba arkadaslar asilama tedavisi icin ovitrella ignesi verildi ama hic bi yerde bulamiyorum nerden temin edicem yardimci olabilcek varmi
Eğer bulma durumunuz olursa bana yazın lutfen bende iki haftadir bu ilaci ariyorummalatyadayim cok yer gezdik aradim her yeri ama ulasamadik hepsi ayni seyi soyluyor siz hangi eczaneden aldinjz acaba orayi arayalim
Bu arada eskisehirdeyim şuan kutahya afyon sordurdum istanbuldaki eczaneleri de aradim dogum hastanesinin etrafindakiler gecen hafta onlarda yok dediler bilginize yine sık sık eczaneleri aramak gerek diye düşünüyorum.malatyadayim cok yer gezdik aradim her yeri ama ulasamadik hepsi ayni seyi soyluyor siz hangi eczaneden aldinjz acaba orayi arayalim
Yok canım doktorlarda resmen dalga geçiyor nasıl bulamadın diye sanki buldum da zevkimize almıyoruz gibi davranıyorlar başka bı muadili felan da yokmuş öyle beyefendiler bende 2 ay önce zor buldumyani madem bulunmuyor bizden nasil istiyorlar herkesin cevresi genis degil bulamadik halen muadilini istesinler bari