Catlatma ignesi Orvitrella sonrasi estrofem kullananlar ve negatifi gorenler , bakar misiniz?

happyroseberry

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
365
241
23
Herkese merhaba. Bugün 13. Gün. 16. Gun test yapmayı düşünüyorum. Bugün ara sıra mide va adet olacak gibi ama hafifi kasik ağrılarım oldu . geçti. Ama karın bölgemde bir farklı his hep var . Adet yok ama gebelik belirtisi de yok .sadece geçen hafta iki gün sol bacağım ve kalcam cok ağrıdı Acaba catlatma ignesiyle birlikte kullanılan estrofem adet gecikmesi yapar mi . Hamile olmadığım halde bu sadece bir gecikme olabilir mi . Böyle bir şey yaşayan var mı. Biliyorum az kaldı test günüme, bekle gününü öğrenirsin diyecekler zahmet etmesin lütfen. Beklemek kolay değil ama .

catlatma ıgnesının etkısı 12 gun kadar dıye bılıyorum ben. yarın yapsan da olur:) estrofem gecıktırmez gebelık olusunca tutunsun dıye tedavı suresınce ben de kullandım .catlatma ıgnesı de hamılelık belırtısı yasattırıyo ıcerıgınden dolayı. belırtı olsa da olur olmasa da sart degıl zaten.:) bak bugun de bıttı. ben bekle dıyenlerden degılım sen benım test yıgınımı gorsen allahım aratmasın ınsallah pozıtıfı gorursun hayırlısıyla

Çok tatlısınız

Hani hiç yaşayan var mı merak ettim , çatlatma ignesinden sonra hamile olmadığı halde adet olmayan .sizde durum nedir

Hani hiç yaşayan var mı merak ettim , çatlatma ignesinden sonra hamile olmadığı halde adet olmayan .sizde durum nedir
ben su an dınlencedeyım oglum kucuk daha. buyusun tekrar baslıycam testlere catlatma ıgnesı dusuk ıhtımal de olsa catlatmayabılıyo. bazı drlar kontrol eder 2 3 gun sonra bazısı bakmadan dırek bı kac gune baslaması ıcın duphaston verır. ya adet olursun ılacla ya da bebeğin ttunmasına yardım eder o da . ama ıgne sonrası 16 gune oluyosun benım bıldıgım adet. ama catlamayıp kıste donerse adet gecıkır olmayabılırsın . kontrole gdınce anlasılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…