• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi Orvitrella sonrasi estrofem kullananlar ve negatifi gorenler , bakar misiniz?

happyroseberry

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
365
241
23
Herkese merhaba. Bugün 13. Gün. 16. Gun test yapmayı düşünüyorum. Bugün ara sıra mide va adet olacak gibi ama hafifi kasik ağrılarım oldu . geçti. Ama karın bölgemde bir farklı his hep var . Adet yok ama gebelik belirtisi de yok .sadece geçen hafta iki gün sol bacağım ve kalcam cok ağrıdı Acaba catlatma ignesiyle birlikte kullanılan estrofem adet gecikmesi yapar mi . Hamile olmadığım halde bu sadece bir gecikme olabilir mi . Böyle bir şey yaşayan var mı. Biliyorum az kaldı test günüme, bekle gününü öğrenirsin diyecekler zahmet etmesin lütfen. Beklemek kolay değil ama .

Herkese merhaba. Bugün 13. Gün. 16. Gun test yapmayı düşünüyorum. Bugün ara sıra mide va adet olacak gibi ama hafifi kasik ağrılarım oldu . geçti. Ama karın bölgemde bir farklı his hep var . Adet yok ama gebelik belirtisi de yok .sadece geçen hafta iki gün sol bacağım ve kalcam cok ağrıdı Acaba catlatma ignesiyle birlikte kullanılan estrofem adet gecikmesi yapar mi . Hamile olmadığım halde bu sadece bir gecikme olabilir mi . Böyle bir şey yaşayan var mı. Biliyorum az kaldı test günüme, bekle gününü öğrenirsin diyecekler zahmet etmesin lütfen. Beklemek kolay değil ama .
catlatma ıgnesının etkısı 12 gun kadar dıye bılıyorum ben. yarın yapsan da olur:) estrofem gecıktırmez gebelık olusunca tutunsun dıye tedavı suresınce ben de kullandım .catlatma ıgnesı de hamılelık belırtısı yasattırıyo ıcerıgınden dolayı. belırtı olsa da olur olmasa da sart degıl zaten.:) bak bugun de bıttı. ben bekle dıyenlerden degılım :D sen benım test yıgınımı gorsen :P allahım aratmasın ınsallah pozıtıfı gorursun hayırlısıyla

catlatma ıgnesının etkısı 12 gun kadar dıye bılıyorum ben. yarın yapsan da olur:) estrofem gecıktırmez gebelık olusunca tutunsun dıye tedavı suresınce ben de kullandım .catlatma ıgnesı de hamılelık belırtısı yasattırıyo ıcerıgınden dolayı. belırtı olsa da olur olmasa da sart degıl zaten.:) bak bugun de bıttı. ben bekle dıyenlerden degılım :KK70: sen benım test yıgınımı gorsen :p allahım aratmasın ınsallah pozıtıfı gorursun hayırlısıyla
Çok tatlısınız

catlatma ıgnesının etkısı 12 gun kadar dıye bılıyorum ben. yarın yapsan da olur:) estrofem gecıktırmez gebelık olusunca tutunsun dıye tedavı suresınce ben de kullandım .catlatma ıgnesı de hamılelık belırtısı yasattırıyo ıcerıgınden dolayı. belırtı olsa da olur olmasa da sart degıl zaten.:) bak bugun de bıttı. ben bekle dıyenlerden degılım :KK70: sen benım test yıgınımı gorsen :p allahım aratmasın ınsallah pozıtıfı gorursun hayırlısıyla
Hani hiç yaşayan var mı merak ettim , çatlatma ignesinden sonra hamile olmadığı halde adet olmayan .sizde durum nedir

Hani hiç yaşayan var mı merak ettim , çatlatma ignesinden sonra hamile olmadığı halde adet olmayan .sizde durum nedir
ben su an dınlencedeyım oglum kucuk daha. buyusun tekrar baslıycam testlere:p catlatma ıgnesı dusuk ıhtımal de olsa catlatmayabılıyo. bazı drlar kontrol eder 2 3 gun sonra bazısı bakmadan dırek bı kac gune baslaması ıcın duphaston verır. ya adet olursun ılacla ya da bebeğin ttunmasına yardım eder o da . ama ıgne sonrası 16 gune oluyosun benım bıldıgım adet. ama catlamayıp kıste donerse adet gecıkır olmayabılırsın . kontrole gdınce anlasılıyo

Back