• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup yaşadığı tecrübeleri paylaşacak olan var mı?

jester

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
431
325
303
Arkadaşlar merhaba, çatlatma iğnesi ile hamile kalan annelerden yardım istiyorum. 18 ağustosta adet olmuştum. 23 ağustosta klomen kullanmaya başladım ve 30 ağustosta çatlatma iğnemi vurdum. Daha sonra doktorun önerdiği saatlerde ilişki oldu. Bugün 11. Gün. Dün belimde ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar vardı. Son birkaç gündür de midemde hafif bulantı vardı. Bugün de göğüsleri de hassasiyet başladı. Ümitlenmek hem istiyorum hem istemiyorum. Bu şekilde hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen?

Arkadaşlar merhaba, çatlatma iğnesi ile hamile kalan annelerden yardım istiyorum. 18 ağustosta adet olmuştum. 23 ağustosta klomen kullanmaya başladım ve 30 ağustosta çatlatma iğnemi vurdum. Daha sonra doktorun önerdiği saatlerde ilişki oldu. Bugün 11. Gün. Dün belimde ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar vardı. Son birkaç gündür de midemde hafif bulantı vardı. Bugün de göğüsleri de hassasiyet başladı. Ümitlenmek hem istiyorum hem istemiyorum. Bu şekilde hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen?
15. Inci gün test yapın sonra kan tahlili verin bu belirtilerin kişiden kişiye değişir herkez de olmaya bilir iğneden dolayı da belirtiler olabilir ignede de hcg hormonu olduğu için beklemek bir hafta sonra test yapman gerekir

Bana sorarsan Bnde sıfır belirti ile gebelik ve suan şükür 8 ay dur belirti olmadan dogum için oda hazirliyim mesela herkez de aynı değil inşallah vardır dularim seninle🙏

Merhaba
Bende 30 ağustos da çatlatma iğnemi oldum. Bugün kasıklarımda ağrı var ve göğüslerimde hassaslaştı. Onun dışında başka bir belirti yok .

Sizinle aynı dönemi yaşıyoruz demekki.. Adet sancısını benzer bir ağrı var evet.. Bugün benim de göğüslerim hassaslaştı.. Neler olacak bilmiyorum ama bu bekleyiş ne kadar zor..

Sizinle aynı dönemi yaşıyoruz demekki.. Adet sancısını benzer bir ağrı var evet.. Bugün benim de göğüslerim hassaslaştı.. Neler olacak bilmiyorum ama bu bekleyiş ne kadar zor..
Ben dayanamayıp normal kaset test yaptım negatif geldi , bilmiyorum gerçekten çok zor , allah hepimizin yardımcısı olsun :(

Ben dayanamayıp normal kaset test yaptım negatif geldi , bilmiyorum gerçekten çok zor , allah hepimizin yardımcısı olsun :KK43:
Ben de dün gününü yanlış hesaplayarak erken gebelik testi yaptım. Tabiki negatif çıktı. Bir yandan ümitliyim bir yanım da herşeye hazır ol diyor. Testlerde tek çizgi görmekten nefret ediyorum 😒

Doktor bana 15 gün sonra test yap demişti ama forumlarda okuyorum 12 gün sonra yapmışlar genelde.. Ne zaman yapılmalı acaba

Doktorumda bana adetin 2 gün gecikirse test yapabilirsin demişti. Bende burdan okuduklarıma göre bugün yapayım dedim dayanamadım . Siz ne zamandır bebek düşünüyorsunuz ?

Benim bir oğlum var 5 yaşında, o da tüp bebek tedavisi ile olmuştu. 6 ay kendimiz denedik olmadı, geçen ay doktora gittik klomen ve iğne verdi bakalım %40 ihtimal verdi.. Sizde durum ne?

Ben 6-7 aydır deniyorduk, bütün kontrollerimizi yaptırdık ikimizde de sıkıntı çıkmadı herşey normal ama bu ay destekleyeceğiz dedi . Klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum .

Bakalım ilerleyen günler bize ne getirecek. Umarım hayırlı haberler veririz birbirimize 🤲🏻

İnşallah 🙏🏻 Allah gönlümüzden geçeni hayırlısıyla versin 🙏🏻 Değişiklik olursa yazarım buradan size 😇

Back