Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olup bat (benim ki 29Mayıs) ı bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben Almanya'da yım burda öyle şeyler Yok ... kızlar maglesef hamile degilim

Bana hic yapılmadı ya sölemedi kimse gel yumurta takibi yapalım diye
Başka bi doktor bul kenine canım benim ilk doktoruma yapmadı prolaktain yüksek dedı dostinex verdi 6 ay sonra gel dedi bende doktor değiştirdim şimdi ki doktorum çok iyi hemen yumurta takibi yapti

Kızlar 15 inde iğne oldum bat 29 mayıstı bata 3 kala kan testi yaptırdım 14.93 le pozitif çıktı pazartesi doktora gittim 45.45 olmuş doktor çok yeni keseyi 10 gün sonra görürüz muhtemelen dedi ♡ Maşallah ya

Saol canım inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin aratmasin daha fazla biliyorum acısını

Arkadaşlar merhaba bende dün çatlatma iğnesini yaptırdım yumurtam 16-19mm imiş . nasıl sizce birde bi şey sormak istiyorum benin adetin düzensiz neyi baza alarak kan tahlili yapturayım

Gözünüz aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bizlerde sevindirsin inşallah

Arkadaşlar merhaba bende dün çatlatma iğnesini yaptırdım yumurtam 16-19mm imiş . nasıl sizce birde bi şey sormak istiyorum benin adetin düzensiz neyi baza alarak kan tahlili yapturayım
Zaten 19 standart canım beni de 19. Da çatlattılar iğneden 14 gün sonra kan veriyorsun orda belli oluyor.... doktorlar ona göre ayarlıyor bende de düzensizlik var ama problem olmuyor

Bu sabah sahurda oldum canım maglesef... sürecim rahattı hafif agrılarım oldu

Dün kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım doktorum çarşambaya kadar bekle olsa da olmasa da gel dedi umitlenmeli miyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…