- Emoji Skoru
- 1.499
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi SareHumaNur
Barkod numarasi varsa netten bakabilirsin ya da sen ara sorBende büyük merakla bekliyorum ama aramadılar Hale'n .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Barkod numarasi varsa netten bakabilirsin ya da sen ara sorBende büyük merakla bekliyorum ama aramadılar Hale'n .....
Bana hic yapılmadı yaNeden bana ikinci doktorum yaptı bir tanecik yumurta büyüdü inşallah canım
Başka bi doktor bul kenine canım benim ilk doktoruma yapmadı prolaktain yüksek dedı dostinex verdi 6 ay sonra gel dedi bende doktor değiştirdim şimdi ki doktorum çok iyi hemen yumurta takibi yaptiBana hic yapılmadı yasölemedi kimse gel yumurta takibi yapalım diye
Hayırlısı olsun ne diyelim Rabbimin vardır bir bildiğiDaha bekliyorum canım aramadılar inş vardır dualarınızı bekliyorum
Sonuç negatif canımHayırlısı olsun ne diyelim Rabbimin vardır bir bildiği
Üzüldüm ama ne diyelim hayırlısı olsun inşallahSonuç negatif canım
Rabbim kucağına almayi nasip etsinKızlar 15 inde iğne oldum bat 29 mayıstı bata 3 kala kan testi yaptırdım 14.93 le pozitif çıktı pazartesi doktora gittim 45.45 olmuş doktor çok yeni keseyi 10 gün sonra görürüz muhtemelen dedi ♡ Maşallah ya
Öyle canım hayırlısı demekten başka elde bişi gelmiyorÜzüldüm ama ne diyelim hayırlısı olsun inşallah
Gözünüz aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bizlerde sevindirsin inşallahKızlar 15 inde iğne oldum bat 29 mayıstı bata 3 kala kan testi yaptırdım 14.93 le pozitif çıktı pazartesi doktora gittim 45.45 olmuş doktor çok yeni keseyi 10 gün sonra görürüz muhtemelen dedi ♡ Maşallah ya
Zaten 19 standart canım beni de 19. Da çatlattılar iğneden 14 gün sonra kan veriyorsun orda belli oluyor.... doktorlar ona göre ayarlıyor bende de düzensizlik var ama problem olmuyorArkadaşlar merhaba bende dün çatlatma iğnesini yaptırdım yumurtam 16-19mm imiş . nasıl sizce birde bi şey sormak istiyorum benin adetin düzensiz neyi baza alarak kan tahlili yapturayım
Merhaba sen hamile misinZaten 19 standart canım beni de 19. Da çatlattılar iğneden 14 gün sonra kan veriyorsun orda belli oluyor.... doktorlar ona göre ayarlıyor bende de düzensizlik var ama problem olmuyor
Maglesef canım çift çizgiye rağmen hamile çıkmadım...Merhaba sen hamile misin
Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur inşalalh sanada nasip eder adet oldun mu peki bi de nasıl bi süreç geçirmiştinMaglesef canım çift çizgiye rağmen hamile çıkmadım...
Anladım canım üzülme Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur dualrım seninleBu sabah sahurda oldum canım maglesef... sürecim rahattı hafif agrılarım oldu