Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olup bat (benim ki 29Mayıs) ı bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim o ignenin etkisinden bende 4 gün oldu yaptirali nasil agriyo böbreklerime vuruyor ağrısı

Benim de ayin 16 sinda iğne yapıldı 3 gün var adetime. Test yaptım malesef negatif görünüyor ümidim azaldı allah yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsun.

Benim de ayin 16 sinda iğne yapıldı 3 gün var adetime. Test yaptım malesef negatif görünüyor ümidim azaldı allah yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsun.
Aynı gümde iğne yapmışız canım salı günü kan vereceğim ama umut yok bugün test yaptım görünmeyecek kadar belirsiz çizgi çıktı rabbim hepimizin yardımcısı olsun

C
canım benim de 16 sında yapıldı kan verdim begatif malesef hayırlısı artık inşallah önümüzdeki aya

Aynı günü paylaştığımız çok arkadaşlar var inş hayırlı haberleri de beraber alırız

Canım benimde prolaktainim yüksek ti 70 falandı 3 ay dostinex içtim doktor değiştirdim başka doktora gittim hiç prolaktainime bakmadı yumurta takibimi yaptı 1 yumurta kendiliginden oluştu cumartesı günü çatlama iğnesi oldum beklemedeyim

Aynı gümde iğne yapmışız canım salı günü kan vereceğim ama umut yok bugün test yaptım görünmeyecek kadar belirsiz çizgi çıktı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
En azından silik te olsa çıkmış bende o da yok bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek çok korkuyorum bilmiyorum bir test daha yapsam mi

En azından silik te olsa çıkmış bende o da yok bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek çok korkuyorum bilmiyorum bir test daha yapsam mi
Ben kan verdim geldim canım en doğru sonuç kan testi normal gebelik testleri yanılta biliyor... bence en doğrusu git kan ver doktoruna....

İnşallah tutmustur bana da hic yumurta takibi yapılmadı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…