- Emoji Skoru
- 1.499
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Canim o ignenin etkisinden bende 4 gün oldu yaptirali nasil agriyo böbreklerime vuruyor ağrısıMerhaba kızlar Mayısın 24ünde dr gittim muayene oldum 20mm büyüklüğünde 1 yumurta oluşmuştu ama yumurtalıkların etrafında birden çok yumurta görünüyordu 24ünde çatlatma iğnesi yaptırdım 3 gündür yumurtanın oluştuğu tarafta ağrım var çok fazla uykum oluyor. Sizlerde de böyle mi oldu. Yumurtanın büyüklüğü iğne için fazla mı?
Aynı gümde iğne yapmışız canım salı günü kan vereceğim ama umut yok bugün test yaptım görünmeyecek kadar belirsiz çizgi çıktı rabbim hepimizin yardımcısı olsunBenim de ayin 16 sinda iğne yapıldı 3 gün var adetime. Test yaptım malesef negatif görünüyor ümidim azaldı allah yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsun.
canım benim de 16 sında yapıldı kan verdim begatif malesef hayırlısı artık inşallah önümüzdeki ayaBenim de ayin 16 sinda iğne yapıldı 3 gün var adetime. Test yaptım malesef negatif görünüyor ümidim azaldı allah yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsun.
Canım benimde prolaktainim yüksek ti 70 falandı 3 ay dostinex içtim doktor değiştirdim başka doktora gittim hiç prolaktainime bakmadı yumurta takibimi yaptı 1 yumurta kendiliginden oluştu cumartesı günü çatlama iğnesi oldum beklemedeyimSuan tekrar prolaktine baslattı endokrin doktorum adetimin 4. Günü ve önümüzdeki adette baslıcak yumurta takibi acaba bu durum bi sıkıntı cıkarır mı muhtemelen düşer daha önce de 64ten 1 e düsmüstü 2 ayda smdi de 35ten düser diye düsünüyorum ama takip sırasında tekrar yükselir mi ilacların etkisiyle veya dostinexe devam edilir mi takip sırası?
En azından silik te olsa çıkmış bende o da yok bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek çok korkuyorum bilmiyorum bir test daha yapsam miAynı gümde iğne yapmışız canım salı günü kan vereceğim ama umut yok bugün test yaptım görünmeyecek kadar belirsiz çizgi çıktı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Öyle hayırlısı tabi napalımC
canım benim de 16 sında yapıldı kan verdim begatif malesef hayırlısı artık inşallah önümüzdeki aya
İnşallahAynı günü paylaştığımız çok arkadaşlar var inş hayırlı haberleri de beraber alırız
Ben kan verdim geldim canım en doğru sonuç kan testi normal gebelik testleri yanılta biliyor... bence en doğrusu git kan ver doktoruna....En azından silik te olsa çıkmış bende o da yok bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek çok korkuyorum bilmiyorum bir test daha yapsam mi
Peki sonuç ne var mı bebek inşallah vardirBen kan verdim geldim canım en doğru sonuç kan testi normal gebelik testleri yanılta biliyor... bence en doğrusu git kan ver doktoruna....
İnşallah tutmustur bana da hic yumurta takibi yapılmadı meselaCanım benimde prolaktainim yüksek ti 70 falandı 3 ay dostinex içtim doktor değiştirdim başka doktora gittim hiç prolaktainime bakmadı yumurta takibimi yaptı 1 yumurta kendiliginden oluştu cumartesı günü çatlama iğnesi oldum beklemedeyim
Neden bana ikinci doktorum yaptı bir tanecik yumurta büyüdü inşallah canımİnşallah tutmustur bana da hic yumurta takibi yapılmadı mesela
Daha bekliyorum canım aramadılar inş vardır dualarınızı bekliyorumPeki sonuç ne var mı bebek inşallah vardir
Belki geç tutunma olmuş ola bilir kan testi yaptırmadan kötü düşünme hayır düşün hayır olsunBi test daha yaptım çıkmadı zaten artık heralde yoktur
Bende merak ediyorum kan sonucunuDaha bekliyorum canım aramadılar inş vardır dualarınızı bekliyorum
Bende büyük merakla bekliyorum ama aramadılar Hale'n .....Bende merak ediyorum kan sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?