Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olup bat (benim ki 29Mayıs) ı bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diğer bahsettiklerinle ilgili pek bişi söyleyemem ama benim dr um çatlatmadan sonra özellikle 36-72 saat çok önemli demişti

Yumurta takibine değil de bebeğin tutunmasına engel diye biliyorum yumurtan catlaman takip edilebilir yine ama bu degerdeyken tutunması biraz zor belki de doktorun önce değeri düşurelim sonraki ay takip ederiz der
Suan tekrar prolaktine baslattı endokrin doktorum adetimin 4. Günü ve önümüzdeki adette baslıcak yumurta takibi acaba bu durum bi sıkıntı cıkarır mı muhtemelen düşer daha önce de 64ten 1 e düsmüstü 2 ayda smdi de 35ten düser diye düsünüyorum ama takip sırasında tekrar yükselir mi ilacların etkisiyle veya dostinexe devam edilir mi takip sırası?

Benim de 35 aslında ama benim doktorum çok yüksek değil belki stresten öyle çıkmıştır dostinex kullanırken gebe kalinmasa daha iyi olur demişti. O yüzden biz de prolaktini bu degerde bıraktık dostinex kullanmadık. Ama bı dahaki adetimde yine 35 çıkarsa galiba dostinex kullanıp gebe kalmamak için korunucam. Her doktorun uygulayisi farklı canım ben de bilemedim şimdi

Bu ay adetim sadece 2 gün sürdü azalma da var yani ciddi anlamda yumurtayı etkiliyor bence oyüzden tedavi olmak mantıklı ama benim ilk yükselişi değil belkide ondan

Bu ay adetim sadece 2 gün sürdü azalma da var yani ciddi anlamda yumurtayı etkiliyor bence oyüzden tedavi olmak mantıklı ama benim ilk yükselişi değil belkide ondan
Seni baya etkilemiş anlasilan dostinex sanırım düşüğe yol açıyor en güzeli sağlıklı gebelik doktorun karşısına böyle bir sürü hasta geliyordur nasıl bı tedavi yolu izleyecegini en iyi onlar bilir

Bir de yumurta takibi sürecinde verilen ilac nedir klomen mi?

Kızlar peki ben 10. Günde yumurtluyorum ilacla gelisen yumurtalar yumurtlama günümü de erkene ceker mi? Yani klomen sonrası 10. Gün yerine daha erken mi yumurtlarım ve catlatma iğnesinden hemen sonra 3 gün üst üste ilişkiyle şans daha cok artmaz mı?

vücudun yumurta üretiyor demek ki canım birde çok fazla ilaç kullanılmadan üretmiş bence kalitesi çok iyidir onların eşinin sperminde birşey yoksa neden olmasın ayrıca yumurtaların için çatlatma iğnesi verilmiş yumurtaların 36 saat sonra çatlar günü birlik ilişki inşaallah olur Allahım nasip etsin kiste dönüşmez canım çünkü çatlatma iğnesi bu amaçla verilen bir iğne

Catlatma iğnesinden sonra illa 36 saat mi beklemeli iğneden sonra hergün ilişki olsa?

Klomen bitince 2 gün cinsel perhiz mi olmalı peki?
doktorun seni takip ediyordur canım yumurtalar gelişince çatlatma iğneni olursun ondan sonra dokturun 36 saat sonra ilişki der sana açıklama yapar şimdiden kafanı karıştırma bence Rabbim ol desin inşaallah

İnşallah amin hepimize.. her ay bir umut bir yıkım cevremde benden sonra evlenip benden önce hamile kalanlar cok üzülüyorum icten ice

Teşekkür ederim arkadaşım, moral verdin bana, eşimin demen testinde sorun yoktu..bakalım..seni fulya bahçeci başlığından hatırlıyorum, ben de orda Güvenç Bey'in hastasıyım..2 embriyom var dondurulmuş embriyom var, ama umarım onlara gerek kalmaz

canım güvenç hoca beni ameliyat etti olmamış şimdi tekrar bir daha olacağım hakkımı helal etmiyorum Allahım senin yumurtalarına can versin arkadaşım kendiliğinden gelsin misafirin sende dokuz ay ağırla inşaallah

Merhaba kızlar Mayısın 24ünde dr gittim muayene oldum 20mm büyüklüğünde 1 yumurta oluşmuştu ama yumurtalıkların etrafında birden çok yumurta görünüyordu 24ünde çatlatma iğnesi yaptırdım 3 gündür yumurtanın oluştuğu tarafta ağrım var çok fazla uykum oluyor. Sizlerde de böyle mi oldu. Yumurtanın büyüklüğü iğne için fazla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…