- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Suan tekrar prolaktine baslattı endokrin doktorum adetimin 4. Günü ve önümüzdeki adette baslıcak yumurta takibi acaba bu durum bi sıkıntı cıkarır mı muhtemelen düşer daha önce de 64ten 1 e düsmüstü 2 ayda smdi de 35ten düser diye düsünüyorum ama takip sırasında tekrar yükselir mi ilacların etkisiyle veya dostinexe devam edilir mi takip sırası?Yumurta takibine değil de bebeğin tutunmasına engel diye biliyorum yumurtan catlaman takip edilebilir yine ama bu degerdeyken tutunması biraz zor belki de doktorun önce değeri düşurelim sonraki ay takip ederiz der
Benim de 35 aslında ama benim doktorum çok yüksek değil belki stresten öyle çıkmıştır dostinex kullanırken gebe kalinmasa daha iyi olur demişti. O yüzden biz de prolaktini bu degerde bıraktık dostinex kullanmadık. Ama bı dahaki adetimde yine 35 çıkarsa galiba dostinex kullanıp gebe kalmamak için korunucam. Her doktorun uygulayisi farklı canım ben de bilemedim şimdiSuan tekrar prolaktine baslattı endokrin doktorum adetimin 4. Günü ve önümüzdeki adette baslıcak yumurta takibi acaba bu durum bi sıkıntı cıkarır mı muhtemelen düşer daha önce de 64ten 1 e düsmüstü 2 ayda smdi de 35ten düser diye düsünüyorum ama takip sırasında tekrar yükselir mi ilacların etkisiyle veya dostinexe devam edilir mi takip sırası?
Bu ay adetim sadece 2 gün sürdü azalma da var yani ciddi anlamda yumurtayı etkiliyor bence oyüzden tedavi olmak mantıklı ama benim ilk yükselişi değil belkide ondanBenim de 35 aslında ama benim doktorum çok yüksek değil belki stresten öyle çıkmıştır dostinex kullanırken gebe kalinmasa daha iyi olur demişti. O yüzden biz de prolaktini bu degerde bıraktık dostinex kullanmadık. Ama bı dahaki adetimde yine 35 çıkarsa galiba dostinex kullanıp gebe kalmamak için korunucam. Her doktorun uygulayisi farklı canım ben de bilemedim şimdi
Seni baya etkilemiş anlasilan dostinex sanırım düşüğe yol açıyor en güzeli sağlıklı gebelik doktorun karşısına böyle bir sürü hasta geliyordur nasıl bı tedavi yolu izleyecegini en iyi onlar bilirBu ay adetim sadece 2 gün sürdü azalma da var yani ciddi anlamda yumurtayı etkiliyor bence oyüzden tedavi olmak mantıklı ama benim ilk yükselişi değil belkide ondan
Bir de yumurta takibi sürecinde verilen ilac nedir klomen mi?Seni baya etkilemiş anlasilan dostinex sanırım düşüğe yol açıyor en güzeli sağlıklı gebelik doktorun karşısına böyle bir sürü hasta geliyordur nasıl bı tedavi yolu izleyecegini en iyi onlar bilir
Evet klomen 5 gün sonra yumurta büyüyünce de çatlatma ignesiBir de yumurta takibi sürecinde verilen ilac nedir klomen mi?
Bazılarına catlatma iğnesi yapılmamıs neden kiEvet klomen 5 gün sonra yumurta büyüyünce de çatlatma ignesi
O doktorun takdiri kimisi hiç şansa bırakmadan kendisi catlattiriyo kimisi de önce böyle iğnesiz deneyelim diyoBazılarına catlatma iğnesi yapılmamıs neden ki
vücudun yumurta üretiyor demek ki canım birde çok fazla ilaç kullanılmadan üretmiş bence kalitesi çok iyidir onların eşinin sperminde birşey yoksa neden olmasın ayrıca yumurtaların için çatlatma iğnesi verilmiş yumurtaların 36 saat sonra çatlar günü birlik ilişki inşaallah olur Allahım nasip etsin kiste dönüşmez canım çünkü çatlatma iğnesi bu amaçla verilen bir iğnearkadaşlar merhaba,
ilk kez bu ay klomen kullandım. geçen ovak ayında tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı.2. tüp bebek denememden dondurulmuş 2 embriyom var bu ay transfer için gidecektim ancak rapor alamayınca gidemedim. (istanbul'da yaptırıyorum ama orda yaşamıyorum.) bu ayı boş geçirmeyeyim diye adetimin 3. günü doktora gittim iki folikül gördü ama fsh 18 çıktı:/ yine de başladık 5 gün klomen kullandım dün kontrole gittim biri 23 biri 22 mm olmuş. bu benim için harika bir şey çünkü amh değerim 0.06 ve menopoz sınırındayım, doktoe bu fsh'a rağmen yumurtalıkların çok güzel cevap vermiş dedi. çatlatma iğnesini bugün yaptırdım..sizce ilişkiye ne zaman girmeliyim? bir de diğer forunmlarda yumurtaların genelde 22mm olduğunda çatladığından bahsedilmiş..acaba benimkiler çatlamayıp kiste mi dönüşecek .. tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim... dediğim gibi benim değerlerimde 2 yumurta oluşması bile çok güzel, boşa giderlerse üzülürüm ve daha 36 yaşındayım:/
Catlatma iğnesinden sonra illa 36 saat mi beklemeli iğneden sonra hergün ilişki olsa?vücudun yumurta üretiyor demek ki canım birde çok fazla ilaç kullanılmadan üretmiş bence kalitesi çok iyidir onların eşinin sperminde birşey yoksa neden olmasın ayrıca yumurtaların için çatlatma iğnesi verilmiş yumurtaların 36 saat sonra çatlar günü birlik ilişki inşaallah olur Allahım nasip etsin kiste dönüşmez canım çünkü çatlatma iğnesi bu amaçla verilen bir iğne
canım sperm iki güne yakın yaşar genelde doktorlarda gün aşırı derler bu yüzden söylerlerCatlatma iğnesinden sonra illa 36 saat mi beklemeli iğneden sonra hergün ilişki olsa?
Klomen bitince 2 gün cinsel perhiz mi olmalı peki?canım sperm iki güne yakın yaşar genelde doktorlarda gün aşırı derler bu yüzden söylerler
onu doktoruna sor canım senin işlemin aşılama değil artık doğal yoldan denenecek cinsel perhiz semen analizi için isteniyor amaKlomen bitince 2 gün cinsel perhiz mi olmalı peki?
doktorun seni takip ediyordur canım yumurtalar gelişince çatlatma iğneni olursun ondan sonra dokturun 36 saat sonra ilişki der sana açıklama yapar şimdiden kafanı karıştırma bence Rabbim ol desin inşaallahKlomen bitince 2 gün cinsel perhiz mi olmalı peki?
Teşekkür ederim arkadaşım, moral verdin bana, eşimin demen testinde sorun yoktu..bakalım..seni fulya bahçeci başlığından hatırlıyorum, ben de orda Güvenç Bey'in hastasıyım..2 embriyom var dondurulmuş embriyom var, ama umarım onlara gerek kalmazvücudun yumurta üretiyor demek ki canım birde çok fazla ilaç kullanılmadan üretmiş bence kalitesi çok iyidir onların eşinin sperminde birşey yoksa neden olmasın ayrıca yumurtaların için çatlatma iğnesi verilmiş yumurtaların 36 saat sonra çatlar günü birlik ilişki inşaallah olur Allahım nasip etsin kiste dönüşmez canım çünkü çatlatma iğnesi bu amaçla verilen bir iğne
canım güvenç hoca beni ameliyat etti olmamış şimdi tekrar bir daha olacağım hakkımı helal etmiyorum Allahım senin yumurtalarına can versin arkadaşım kendiliğinden gelsin misafirin sende dokuz ay ağırla inşaallahTeşekkür ederim arkadaşım, moral verdin bana, eşimin demen testinde sorun yoktu..bakalım..seni fulya bahçeci başlığından hatırlıyorum, ben de orda Güvenç Bey'in hastasıyım..2 embriyom var dondurulmuş embriyom var, ama umarım onlara gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?