- Emoji Skoru
- 74
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Inşallah olmazsın bebisin olur canım bende 15inde pazartesi günü catlatma iğnesini vurdurdum bat ı bekliyorum bende olmayız bebislerimiz olur inşallah :)Bende bir pko luyum eşimle korunmayı bıraktık daha önceden bir düşüğüm var malesef. Ayın 15 inde çatlatma iğnesi vurdurdum şimdi heyecanla adet olmamayı bekliyorum
İnşallah ama zaman da geçmek bilmiyo önceden su gibi akıp giden zaman durdu sanki adet olmaya 1 hafta kala test yapanlar var ben de zor duruyorumInşallah olmazsın bebisin olur canım bende 15inde pazartesi günü catlatma iğnesini vurdurdum bat ı bekliyorum bende olmayız bebislerimiz olur inşallah :)
Ben okuyorum aynı zamanda sınav var derslere yoğunlaşmak istiyorum diğer tataftan ameliyathanede çalışıyorum epey yoğun geçiyo ama aklımdan hiç çıkmıyo buna rağmen sürekli araştırmak zorunda hissediyorum bir düşüğüm var o da endişelenmeme neden oluyo ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi diye de düşünüyorum durumlar baya karışık yanineyle ilgileniyorsunuz nasıl çıkarıyorsunuz aklınızdan ben de yapayım
Ben de ilk defa klomen kullandım daha önceden korunuyoduk aslında biraz şansımı arttırayım dedim ama hayırlısı nasip olur inşallahben de varım ilk kez klomen kullandım bat 28 mayıs iğneye göre. zaman geçmiyo bi türlü aklımda sürekli var mı yok mu
Seni heveslendirmek yada hevesini kırmak istemem canım ama biraz erken bakmışsın sanki iğnenin etkisi devam ediyor olabilir en net sonuç en kan tahlili ile anlaşılır ama idrardan da bakacaksan bi kaç gün sonra tekrarla bakalımKizlar gebelik testi yaptım çok silik de olsa pembe çizgi gordum yani orası bembeyaz değil çizginin yerini görebiliyorum sizce erken mı bugün iğnenin 9. Günü ve test erken gebelik testi değil normal test yani değerim yüksek olmasa çıkmazdı herhlde
Evet az kaldı benim batmalarim ve usumem var ama testim negatif hic kendimi umutlandirmiyorumKızlar saydığımız günlere çok az mı kaldı nenasıl hissediyorsunuz hiç belirti filan hisseden var mı
Hayır 4 gün var üşüme bence ateşin bu miktar çıktığını gösteriyor hamilelik olabilir diye düşündüm saçmalıyor da olabilirimGünün geçti mi pekiNasilYarDiyeyim bende de çok hafif batma var gibi psikolojik mi gerçek mi bilmiom ve üşüme bende de var belirti sayılır mı acaba
Bence daha bişi söylemek için erken canım şu geç yumurtlama olayı olabilir sakin ol ve çok mümkün değil ama düşünmemeye çalış benim de 8 günüm var elimden geldiğince başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum diğer türlü daha da stres yapıyorum şu mübarek zamanların yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlere en kısa zamanda nasip eder inşallahHayır 4 gün var üşüme bence ateşin bu miktar çıktığını gösteriyor hamilelik olabilir diye düşündüm saçmalıyor da olabilirim
Canım hepimiz bebiş istiyoruz Rabbim en kısa zamanda versin inşallaharkadaşlar merhaba,
ilk kez bu ay klomen kullandım. geçen ovak ayında tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı.2. tüp bebek denememden dondurulmuş 2 embriyom var bu ay transfer için gidecektim ancak rapor alamayınca gidemedim. (istanbul'da yaptırıyorum ama orda yaşamıyorum.) bu ayı boş geçirmeyeyim diye adetimin 3. günü doktora gittim iki folikül gördü ama fsh 18 çıktı:/ yine de başladık 5 gün klomen kullandım dün kontrole gittim biri 23 biri 22 mm olmuş. bu benim için harika bir şey çünkü amh değerim 0.06 ve menopoz sınırındayım, doktoe bu fsh'a rağmen yumurtalıkların çok güzel cevap vermiş dedi. çatlatma iğnesini bugün yaptırdım..sizce ilişkiye ne zaman girmeliyim? bir de diğer forunmlarda yumurtaların genelde 22mm olduğunda çatladığından bahsedilmiş..acaba benimkiler çatlamayıp kiste mi dönüşecek .. tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim... dediğim gibi benim değerlerimde 2 yumurta oluşması bile çok güzel, boşa giderlerse üzülürüm ve daha 36 yaşındayım:/
Yumurta takibine değil de bebeğin tutunmasına engel diye biliyorum yumurtan catlaman takip edilebilir yine ama bu degerdeyken tutunması biraz zor belki de doktorun önce değeri düşurelim sonraki ay takip ederiz derKızlar önümüzdeki ay benim de yumurta takibim başlıcak ama bi sıkıntım var prolaktinim bu ay 35 cıktı acaba 1 ayda düser mi? Düşmezse bu yumurta takibine engel öi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?