• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi oldum ve adetim gelmiyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
Mrb arkadaşlar,bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 17.gün.4-5 gündür karnım şişiyor akşamları ve acayip bir bel ağrım var.afedersiniz bu sabah eşimle ilişki oldu ve kahvererengi kırmızımsı lekelenme oldu ve hala adet olmadım. Acaba iğnenin etkisiyle mi adetim gelmiyor. Bu iğneyi olanlar böyle sorun yaşadınız mı? Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar bu sorunu yaşayan yok mu hiç:KK43:(((
Bence hamilesin.test yap mutlaka yasadigin kanama yerlesme kanamasi olabilir.catlatma ignesinden 13 14 gun sonra mutlaka adet gormen gerekirdi hamile degilsen.gelmedigine gore var gebelik :) esinle de iliskiye girme bidaha test yapmadan riskli olabilir doktora danış

Muhakkak kan testi yaptırın sonuçta yüksek ihtimal var ve cinsellik riskli gebeliklerde yasak bu nedenle önce bebiş var mı yok mu risk var mı öğrenin ona göre birliktelik olsun. İnş güzel haberler alırsın ben 11.ayimda aldım güzel haberi korkma kötü haber diye hayırlı haberler al inş.

Muhakkak kan testi yaptırın sonuçta yüksek ihtimal var ve cinsellik riskli gebeliklerde yasak bu nedenle önce bebiş var mı yok mu risk var mı öğrenin ona göre birliktelik olsun. İnş güzel haberler alırsın ben 11.ayimda aldım güzel haberi korkma kötü haber diye hayırlı haberler al inş.
Canm Allah razı olsun inş öyledir

Biraz geç oldu canım kusura bakma yeni gördüm.doktor iğnenin ertesi günü ve sonraki günler günaşırı ilişki önerdi.ama biz sadece ertesi gün deneyebildik. Nasip olmadı geçen ay. Bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz dua edin lütfen benim için :)
Hayırlısı canım. kasımda olur inşallah. Çatlatma iğnesinden sonra ne zaman ilişki önerdi doktor? Nasıl bir takvim uyguladınız?[/QUOTE

Biraz geç oldu canım kusura bakma yeni gördüm.doktor iğnenin ertesi günü ve sonraki günler günaşırı ilişki önerdi.ama biz sadece ertesi gün deneyebildik. Nasip olmadı geçen ay. Bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz dua edin lütfen benim için :)
İnşallah Allah senin de benim de bizim gibi uğraşan dua eden herkesin de yüzüne bakar. Benim de bu ay olmadı. Yarın tekrar doktor günü. Hakkımızda hayırlısı inşallah çok bekletmeden gelir artık bebişlerimiz

Back