- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
dun test yaptırdım yenıden. hcg 16,25 çıktı doktor gebe olabılırsın bıraz daha zaman gecsın dedı.
acaba hamılemıyımdır......
hamilesin canım çünkü iğnenin etkisi 14 gün sonra geçermiş 14 günden sonra test yapın diyorlar hayırlı ugurlu olsun 2 günde bir hcg ölçtür eğer hcg 2 ye katlarsa rabbimin izniyle sağlıklı bir hamileliin olur ama dediğim gibi önemli olan hcg nin 2 günde bir 2 ye katlamasıiğneden 16 gün sonra yaptrıdığım test 16,25 çıktı normal mi ki acaba.
inş. hayırlısı ile hamileyimdir ama yınede emın olamıyorum Rabbim her isteyene hayırlı sekılde nasıp etsın ıns.
o zaman hadı hayırlısı dıyelım.
kısmetimizde varsa anne oluruz inş.
bir kaç gun sonra tekrardan tahlıl yaptıracagım ama bu defa 4. kan aldırısım olacak. eğer hamıleysem kan aldırmaktan bebege kan kalmayacak
acaba 4-5 defa kan tahlılı yaptırmak zarar verır mı kı korkuyorumda
hadı hayırlısı 10 dan yukarısı hamılelık dıyorlar artıyorsa hamılesın artmıyorsan degılsın ama bence artıcakkkkiğneden 16 gün sonra yaptrıdığım test 16,25 çıktı normal mi ki acaba.
inş. hayırlısı ile hamileyimdir ama yınede emın olamıyorum Rabbim her isteyene hayırlı sekılde nasıp etsın ıns.
merhaba
dun test yaptırdım yenıden. hcg 16,25 çıktı doktor gebe olabılırsın bıraz daha zaman gecsın dedı.
acaba hamılemıyımdır......