• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi oldum hamile olabilir miyim?lütfennnn yardımmmmm :(

Gunaydin kizlar bende ayin 20sinde catlatma ignesi oldum ama 12 gun boyuncada pregestan aldim pazar bitti bekliyorum simdi sonucu banada dua edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim.Allah en kisa zamanda Hayırlısı yla sizede nasip etsin.cok stresli bi dönem geçirdim. 1 çocuğum olduğu halde.Elhamdulillah Rabbim gönlümdekini bana verdi.Rabbim olmayanlara tattirsin. Güzel haberlerinizi bekliyorum:))

Cnm mrb ben 15 mayısta yaptım çatlama iğne sini 30 mayısta kan testinde pozitif çıktı. Ama idrarda 15 günde çıkmaz diye düşünüyorum. Kan kesin sonuç veriyor. Güzel haberler insallah.

merhaba

dun test yaptırdım yenıden. hcg 16,25 çıktı doktor gebe olabılırsın bıraz daha zaman gecsın dedı.
acaba hamılemıyımdır......

merhaba

dun test yaptırdım yenıden. hcg 16,25 çıktı doktor gebe olabılırsın bıraz daha zaman gecsın dedı.

iğneden kaç gün sonra vuruldun canım 10 üzeri değerler hamilelik diye kabul ediliyor bir aksilik olmazsa hamişsin rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

iğneden 16 gün sonra yaptrıdığım test 16,25 çıktı normal mi ki acaba.
inş. hayırlısı ile hamileyimdir ama yınede emın olamıyorum Rabbim her isteyene hayırlı sekılde nasıp etsın ıns.

inş. hayırlısı ile hamileyimdir ama yınede emın olamıyorum Rabbim her isteyene hayırlı sekılde nasıp etsın ıns.
hamilesin canım çünkü iğnenin etkisi 14 gün sonra geçermiş 14 günden sonra test yapın diyorlar hayırlı ugurlu olsun 2 günde bir hcg ölçtür eğer hcg 2 ye katlarsa rabbimin izniyle sağlıklı bir hamileliin olur ama dediğim gibi önemli olan hcg nin 2 günde bir 2 ye katlaması:emir_bebek:

o zaman hadı hayırlısı dıyelım.
kısmetimizde varsa anne oluruz inş.
bir kaç gun sonra tekrardan tahlıl yaptıracagım ama bu defa 4. kan aldırısım olacak. eğer hamıleysem kan aldırmaktan bebege kan kalmayacak :(
acaba 4-5 defa kan tahlılı yaptırmak zarar verır mı kı korkuyorumda

o zaman hadı hayırlısı dıyelım.
kısmetimizde varsa anne oluruz inş.
bir kaç gun sonra tekrardan tahlıl yaptıracagım ama bu defa 4. kan aldırısım olacak. eğer hamıleysem kan aldırmaktan bebege kan kalmayacak :(
acaba 4-5 defa kan tahlılı yaptırmak zarar verır mı kı korkuyorumda

yok canım bişi olmaz korkma o konuda çünkü zaten gebeliğin ilk aylarında doktorlar kendileri istiyorlar hcg ye bakılsın diye o konuda için rahat olsun...tekrardan hayırlı olsun rabbim inş sağ salim kucağına almayı nasip eder... benimde geçen çarşamba vuruldu iğnem bende beklemedeyim

inş. hersey yolundadır.
senin içinde dua edecegım inş. hayırlısı ıle bekledıgın sonuca ulaşırsın.
testın negatif çıksa bile ucunu bırakma üzülme. sonrada tahlıl yaptır çünkü benım ilk hcg 2,16 çıktı umutlanmıştım.
2. hcg 0,98 küsür çıktı üzüldüm .
3. kan aldırdım ama hastanede tahlıl yapılamadı boşa gitti.
4. hcg dün yaptırdım 16,25 çıktı ama artık umutluyum.
özel doktorum 1 hafta bekle kesın olsun oyle gel dedı şimdi ultrasonda görünmez dedi.
bu hafta içi tekrar tahlıl yaptırıp hafta sonu özel doktoruma gıdecegım artık herşey 1 hafta sonra bellı olur inş.
hadı hayırlısı

hadı hayırlısı 10 dan yukarısı hamılelık dıyorlar artıyorsa hamılesın artmıyorsan degılsın ama bence artıcakkkk :D

ayyyy inş. birde adet olacakmısım gıbı günlerdir çok karın agrım var
gebelıkte olabılır bebek yerleşiyordur ondan agrıyordur gibi sozlerde duydum çevremden. birde iki gün önce toprak rengi bir kaç damla leke geldı ve devamı yok buda olabılırmıs gebelıkte ama bılmıyorum işte hersey zamana kalmıs

merhaba

canım hayırlı olsun :nazar::nazar: hamilesin 14-15 gün sonra geçiyo igennin etkisi. canım hangi günler ilişki oldu igneden sonra :32: bende geçen hafta oldum da :26:

:((((((((((((((((((((
doktorun hamıle olabılırsın demesıyle çok çok umutlanmıştım ama bu gece regl oldum çok kötüyüm
hcg 16 nasıl çıkıyor hiç aklım almadı
iğne olduktan sonra ertesi gün başlayıp gün aşırı en az bir hafta ilişkiye girdik.
inş. senin için de hayırlısı olur.
benım için umutla bir daha ki aya olacak inş. :((((

Back