inşallah canım hepimiz için hayırlısı olur..Bebişlerimize kavuşuruz..bende 2 kez yumurta geliştirici ilaç kullandım ilkinde 4 gün gecikti adetim umutlandım ama olmadı ikincide bir hafta gecikti ya bebektir ya kisttir diye düşündüm ikiside yok 3.denemeye geçtim 1 yumurtam var perşembe ya da cuma çatlatma iğnesi vuruncam bana da dua edin bu ay 1 yılımızı doldurcaz korunmadık ama bebeğim olmuyorinş bebişlerimize kavuşuruz
mayıs 12 deolmustum hazıran 12 sını beklıyorum inşllah canım herkese bu ay ugurlu gelsin herkes hamile kalsıncanım son adet tarihin kaç hemen hemen aynı dönem bekliyoruz..hayırlısı bakalım...burda isteyen herkese Allah versin..önce size sonra bana...
mayıs 12 deolmustum hazıran 12 sını beklıyorum inşllah canım herkese bu ay ugurlu gelsin herkes hamile kalsın
canım erken ölçtürdüğün için böyle sonuç çıkmış olabailir..aynı yerdemi yaptırdın testlerini...? ama değerlerin düşmeside inşallah bozulmuş gebelik değildir..herkese merhabalar
bana da yardımcı olursanız çok sevınırım
bu ay ilk kan testimde beta hcg 2,16 çıktı doktor ıkı gun sonra gel tekrarlayalım dedı
ıkı gun sonra gıttıgımde 0,998 gibi bir rakam çıktı ve doktor sonuç negatif dedi ama adet gunume bir kaç gün var yıne de 1 hafta sonra tekrar test yaptıracagım sonuc inş. pozitif çıkar
hiç böyle bir şey başınıza geldi mi ne olur umutlanmak ıstıyorum ...
hcg önce bırazda olsa yuksek sonra düşük çıktı benım gıbı olupta sonrasında hamıle kalan var mı merak edıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Dualarınızı bekliyorum((
eğer ki bozulmus gebelıkse bu nasıl anlaşılır kı
amin inş. çok istiyorum hayırlısı ıle Rabb'im her isteyene nasip etsın onumuzdekı hafta sonu tekrardan test yaptıracagım inş. degerler yukselmıstır ama pek umudum yok.
biri çıkıp benımde yuksekken dustu sonra tekrar yukseldı dese havalara ucacagım umutlarım gokyuzunu bulacak belkı ama ...........((
aynen canım benmde yumurtam gelişti bugün vuruldum yarından itibaren ilişki gün aşıırı
Bugün test yapacaktın yapmadn mı canım?inşallah canım hepimiz için hayırlısı olur..Bebişlerimize kavuşuruz..
canım sen kaç mm iken vuruldun iğneyi birde adet gördünmü bugün kaçıncı günün?Kızlar kan tahlili yaptırdım ve negatif
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sen kaç mm iken vuruldun iğneyi birde adet gördünmü bugün kaçıncı günün?
hayırlısı olsun tatlım benimde bugün 17-18 mm iken vuruldum acaba erken mi vuruldum diye kuşkuya düştüm...senin neden gecikmiş söyledi mi peki geçmiş olsun canımCanım ben 18 mmken iğne vuruldun şimdi doktordan geldim yumurtam çatlamış ama adet olamadım şimdi adet söktürücü ilaç verdi sil baştan başladık yine :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlısı olsun tatlım benimde bugün 17-18 mm iken vuruldum acaba erken mi vuruldum diye kuşkuya düştüm...senin neden gecikmiş söyledi mi peki geçmiş olsun canım
Meraba arkadaşlar. Benim 5,5 yaşında 1 kızım var.3 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyorum. Çikolata kistlerim vardı lukrin degpot adlı iğne ile tedavi gördüm 6 ay boyunca.5 mayısta gonal f kullandım 14 Mayıs kadar.15 Mayısta çatlama iğne mi oldum.16 sindan itibaren birer gün arayla ilişki. Birde 17 sinde sabahlar birer kez olmak üzere crinne adlı vajinal jel kullandım. Doktor bu jel bitince gel gebelik tahlili yapalım dedi.30 mayısta gittim ve hamile olduğumu öğrendim ve cook mutlu oldum.cok heyecanlandım sanırım 3 yıldır uğraştığı için sanki ilk kez anne oluyormuscasina heyecanlandım. Rabbim dileyen herkese nasip etsin en kisa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?