çatlatma iğnesi oldum hamile olabilir miyim?lütfennnn yardımmmmm :(

inşallah canım hepimiz için hayırlısı olur..Bebişlerimize kavuşuruz..

herkese merhabalar
bana da yardımcı olursanız çok sevınırım
bu ay ilk kan testimde beta hcg 2,16 çıktı doktor ıkı gun sonra gel tekrarlayalım dedı
ıkı gun sonra gıttıgımde 0,998 gibi bir rakam çıktı ve doktor sonuç negatif dedi ama adet gunume bir kaç gün var yıne de 1 hafta sonra tekrar test yaptıracagım sonuc inş. pozitif çıkar
hiç böyle bir şey başınıza geldi mi ne olur umutlanmak ıstıyorum ...
hcg önce bırazda olsa yuksek sonra düşük çıktı benım gıbı olupta sonrasında hamıle kalan var mı merak edıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Dualarınızı bekliyorum ((

Kizlar ben cok sabirsiz bir insanim bu yuzdende kendi kafama gore klomene basladim 13. Gunumde yumurtam 18 mm olmustu 3 yumurtan var %10 3uz olur bu ay korun dedi dr . Ama ben yinede denicem ya tutmazsaa ..ellerimle buyuttugum yumurtami copemi atiim catlatma igneside istedim ama gerek yok dedi .simdi catladimi catlicakmi ya catlamazsa stresi yapiyorum ... alsamiydim igne acaba

mayıs 12 deolmustum hazıran 12 sını beklıyorum inşllah canım herkese bu ay ugurlu gelsin herkes hamile kalsın

canım Allah çok isteyene versin..sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..benim eşim istiyor...

canım erken ölçtürdüğün için böyle sonuç çıkmış olabailir..aynı yerdemi yaptırdın testlerini...? ama değerlerin düşmeside inşallah bozulmuş gebelik değildir..

evet bilakis aynı yerde kan testi yaptırdım kı sapma olmasın dıye.
ama yüksek beklerken sıfırın altında çıkması benı üzdü.
önce yüksekken sonra düşmesi sonucu yenıden yükselme olabilir mi ki umutlanmak istiyorum işte 9 aydır beklıyorum
öncesinde de 1 yıl yasmın kullanmıstım

eğer ki bozulmus gebelıkse bu nasıl anlaşılır kı

alttan muayenede çıkarmı bilmem..ama değerler tamemen 0 lanırsa belli olur heralde yanı...gebelik oluşmak üzereyken ilkini ölçtürmüş olabilirsin..sonra tam gebelik olamadan( çeşitli sebeplerden dolayı)bazen bebek oluşmıyor yada kese oluşmuyor bu sefer değerler düşmeye başlıyor..ama inşallah 2. test yanlıştır ve bebek sahibi olursun..

amin inş. çok istiyorum hayırlısı ıle Rabb'im her isteyene nasip etsın onumuzdekı hafta sonu tekrardan test yaptıracagım inş. degerler yukselmıstır ama pek umudum yok.
biri çıkıp benımde yuksekken dustu sonra tekrar yukseldı dese havalara ucacagım umutlarım gokyuzunu bulacak belkı ama ........... ((

canım illa olsun deme hayırlısı olsun de...Allah korusun bugünümüzü aratmasın Allah.. bu arada adetin geçtimi? geçtiyse nekadar geçti?

canım sen kaç mm iken vuruldun iğneyi birde adet gördünmü bugün kaçıncı günün?

Canım ben 18 mmken iğne vuruldun şimdi doktordan geldim yumurtam çatlamış ama adet olamadım şimdi adet söktürücü ilaç verdi sil baştan başladık yine :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlısı olsun tatlım benimde bugün 17-18 mm iken vuruldum acaba erken mi vuruldum diye kuşkuya düştüm...senin neden gecikmiş söyledi mi peki geçmiş olsun canım

hayırlısı olsun tatlım benimde bugün 17-18 mm iken vuruldum acaba erken mi vuruldum diye kuşkuya düştüm...senin neden gecikmiş söyledi mi peki geçmiş olsun canım

Sağol canım şimdiden seninde hayırlısı olsun bnm adetlerim düzensiZdi benim zaten doktor ondandır dedi bakalım yine baştan başladım hayırlısı bizim için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meraba arkadaşlar. Benim 5,5 yaşında 1 kızım var.3 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyorum. Çikolata kistlerim vardı lukrin degpot adlı iğne ile tedavi gördüm 6 ay boyunca.5 mayısta gonal f kullandım 14 Mayıs kadar.15 Mayısta çatlama iğne mi oldum.16 sindan itibaren birer gün arayla ilişki. Birde 17 sinde sabahlar birer kez olmak üzere crinne adlı vajinal jel kullandım. Doktor bu jel bitince gel gebelik tahlili yapalım dedi.30 mayısta gittim ve hamile olduğumu öğrendim ve cook mutlu oldum.cok heyecanlandım sanırım 3 yıldır uğraştığı için sanki ilk kez anne oluyormuscasina heyecanlandım. Rabbim dileyen herkese nasip etsin en kisa zamanda.

Coookkkkkk tebriklerrr... darisi isteyen herkesin basina.... benimde kizim 4.5 yasinda 2 ay oldu cocuk dusuneli ... ama ben akisina birakmadim ilac kullandim bu ay tuttu tuttu tutmazsa cok uzulucem cunku 3tane nurtopu gibi yumurtam var :))) ilacla sansimi arttirmis oldum ins.tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…