hazıranın 12.sinde adet günümm daha gecmedı 10 gun var ama ara ara agrılarım var...
İnşallah olur geçti mi adetinin üzerinden yani?
Moralin hep üst seviyelerde olsun bol bol dinlen ve dua inşallah bebiş vardır canım. Adet ağrısı ve gebelik birbirne çok benziyomuş öyle diyolar inşallah gelir yavrularımızhazıranın 12.sinde adet günümm daha gecmedı 10 gun var ama ara ara agrılarım var...
inşllah seninde hayırlı haberlerini alırız
Moralin hep üst seviyelerde olsun bol bol dinlen ve dua inşallah bebiş vardır canım. Adet ağrısı ve gebelik birbirne çok benziyomuş öyle diyolar inşallah gelir yavrularımız
Ayy inşallah he beraberinşllah seninde hayırlı haberlerini alırız
ben 8 aylık evlıyımmm adet düzensizliği polistik over sorunum var... senin pekiii
Ayy inşallah he berabersen kaç yıldır evlisin sorununuz ne?
oo daha yenisin ama iyi yapıyosun şimdiden önlemini al. Benimde canım pko ile gelen yumurta tembelliği..ben 8 aylık evlıyımmm adet düzensizliği polistik over sorunum var... senin pekiii
aynen erkenden başlamak ıstedimm.. bendede yumurta tembelıgı vardı klomen kullandın mı ???
oo daha yenisin ama iyi yapıyosun şimdiden önlemini al. Benimde canım pko ile gelen yumurta tembelliği..
Evet kullandım daha sonrada çatlatma iğnesi. Yumurtalarım ilaçla gelişip çatlatma iğnesiyle çatlıyor ama nedense gebelik oluşmuyor bi türlü..aynen erkenden başlamak ıstedimm.. bendede yumurta tembelıgı vardı klomen kullandın mı ???
anladım canım tedavı devam mı yoksa bıraktın mı ve adetın gecıkıyormuydu yoksa erken oluyormuydun
Evet kullandım daha sonrada çatlatma iğnesi. Yumurtalarım ilaçla gelişip çatlatma iğnesiyle çatlıyor ama nedense gebelik oluşmuyor bi türlü..
Şimdi sadece glifor ve evitamini kullanıyorum canm benim adetlerimde problem yoktu ben 1 aşılama ve 1 tüp yaptım sonuç alamadım o hormon ilaçarı bende kilo yaptı şimdi biraz kiloluyum diye adet düzenimde bozuldu doktor eğer kilo verirsen kendiliğinden bebek olur diyor ama bi türlü diyet yapamıyorum..anladım canım tedavı devam mı yoksa bıraktın mı ve adetın gecıkıyormuydu yoksa erken oluyormuydun
anladım canım herseyın hayırlısı.. kılo vermeye calıs dıyecem polistik olanlar zor kılo verıyormus doktorum dedı... stres herseyın basııı rahat olmamız lazımmm...
Şimdi sadece glifor ve evitamini kullanıyorum canm benim adetlerimde problem yoktu ben 1 aşılama ve 1 tüp yaptım sonuç alamadım o hormon ilaçarı bende kilo yaptı şimdi biraz kiloluyum diye adet düzenimde bozuldu doktor eğer kilo verirsen kendiliğinden bebek olur diyor ama bi türlü diyet yapamıyorum..
Aynen canım ah o kilolar diyete başlıyacam inşallah kilo verince olur diye düşünüyorum ya aslında çok fazla da yemiyoeum ama işte hormon ilaçları aldırdıkça aldırdı şimdi kurtulamıyorum düzensiz besleniyorum birdeanladım canım herseyın hayırlısı.. kılo vermeye calıs dıyecem polistik olanlar zor kılo verıyormus doktorum dedı... stres herseyın basııı rahat olmamız lazımmm...
inşallah canım..Senden de güzel haberler bekliyoruz :)inşllah olucak canım bende haberlerını beklıyorumm... umarım herşey gönlünce olur
inşallah seninde güzel haberlerni alırım canım bekliyorum ..:)
Moralin hep üst seviyelerde olsun bol bol dinlen ve dua inşallah bebiş vardır canım. Adet ağrısı ve gebelik birbirne çok benziyomuş öyle diyolar inşallah gelir yavrularımız
bende aynı durumdayım hersey yolunda ama doktor %35 kalma şansı dıyor ilk oldugu için benimd eaklım cok karısık 12 hazıran adet gunum ama doktor 19 yapmamı soyledı yanı 1 hafta sonra kesın olsun dıye hayırlısı canım ya inşllah hamileyızdırben dktr sordum eger dedı gebelık yoksa erken hasta olursun dedııı ama bazı yerlerde adetı gecmıs ama hamıle değiller bünye meselesi sanırım...
hazıranın 12.sinde adet günümm daha gecmedı 10 gun var ama ara ara agrılarım var...
bende 2 kez yumurta geliştirici ilaç kullandım ilkinde 4 gün gecikti adetim umutlandım ama olmadı ikincide bir hafta gecikti ya bebektir ya kisttir diye düşündüm ikiside yok 3.denemeye geçtim 1 yumurtam var perşembe ya da cuma çatlatma iğnesi vuruncam bana da dua edin bu ay 1 yılımızı doldurcaz korunmadık ama bebeğim olmuyorinş bebişlerimize kavuşuruz
Arkadaşlar merhaba..adetlerim düzensiz ve önce doktor bana adet söktürü ilaç verdi arkasından klomen kullandım ve tek bir yumurtam oluştu 18 mm oldu .ardından doktor 13 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu.bugün 20. Günümdeyim ve adet olmadım.yarın kan tahlili yaptırıcam ama cesaret edemiyorum nedensenegatşf çıkacağını düşünüyorum ama yumurtam çatladıysa hamile olmasam bile adet olmam gerekmez miydi? Bana yardım için
bende 2 kez yumurta geliştirici ilaç kullandım ilkinde 4 gün gecikti adetim umutlandım ama olmadı ikincide bir hafta gecikti ya bebektir ya kisttir diye düşündüm ikiside yok 3.denemeye geçtim 1 yumurtam var perşembe ya da cuma çatlatma iğnesi vuruncam bana da dua edin bu ay 1 yılımızı doldurcaz korunmadık ama bebeğim olmuyorinş bebişlerimize kavuşuruz
aynen canım benmde yumurtam gelişti bugün vuruldum yarından itibaren ilişki gün aşıırı
merhaba.canım bende çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım.iğneyi vurulduğum günden itibaren 20.gününde evde idrar testi yaptım iki çizgi çıkmıştı biri silkti ama vardı.aynı gün kanda hcg ye baktırdım 235 ti.inşallah hamilesindir.yumurta tam zamanında çatlatıldığı için iğneden sonra hamilelik yoksa şayet 14.15.günü adet olmalısın diye biliyorum.inşallah hamilesindir :)[/QUOTE
inşallah canım dediğin gibi olur..Yumurtam çatladıysa hamile değilsem adet olmam lazım ama yumurtamda çatladı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?