Bencede yap bekleme o kadarEvet aslinda uzun, fakat doktorum tam emin olmak için 12-si yaparsin dedi. Ama galiba ben dayanamiycam yapicam
Test yaptınız mı4 Aralık daha çoookk var malesef. Bugün kaşıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi
Canım Sonucun ne olduBen 18 kasım da iğneyi vurdum vurduğum günden belli kasık ağrım ve akıntım sürekli var
Negatif malesefTest yaptınız mı
Ne çıktı
Kaçinci günde negatif çikti acaba?Negatif malesef
14. Günüm bugün test yaptımKaçinci günde negatif çikti acaba?
Belki geç döllenme olmuştur, bir kaç güne yeniden test yapabilirsiniz bence14. Günüm bugün test yaptım
Regl olacak gibiyim yoğun bir şekilde kasıklarımda ağrı varBelki geç döllenme olmuştur, bir kaç güne yeniden test yapabilirsiniz bence
Test yaptınız mı4 Aralık daha çoookk var malesef. Bugün kaşıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi
çok üzüldüm ümidinizi yitirmeyin lütfen ben de 5 yıl olucak denıyorum ama balm kısmet çatlatma iğnesi yaptım bugun 16.günüm bakalım ne olucak allah isteyen dileyen herkese nasip eder insallahNegatif malesef
Benimde bugün 15. Günüm regl olmadım ama testim negatif bugün kokulara karşı çok fazla hassasiyetim oldu hatta bir kez öğürdüm kafam karıştıTest yaptınız mı
Ne cıktı
çok üzüldüm ümidinizi yitirmeyin lütfen ben de 5 yıl olucak denıyorum ama balm kısmet çatlatma iğnesi yaptım bugun 16.günüm bakalım ne olucak allah isteyen dileyen herkese nasip eder insallah
Ümit vermek gibi olmasın ama ben geçen seferde 13 de kanda bile negatifi görüp 16.gün pozitif çıkmıştı regl olmazsanız hala bir umut var demektir umarım bebişiniz sizinledirBenimde bugün 15. Günüm regl olmadım ama testim negatif bugün kokulara karşı çok fazla hassasiyetim oldu hatta bir kez öğürdüm kafam karıştı
Yaaaa gerçekten mi ben dün artımed kaset testiyle yaptım herkeste yalancı pozitif çıkaran test bende direk negatif çıktı artımed bile negatif çıkıyor diyerek üzüldümÜmit vermek gibi olmasın ama ben geçen seferde 13 de kanda bile negatifi görüp 16.gün pozitif çıkmıştı regl olmazsanız hala bir umut var demektir umarım bebişiniz sizinledirbenm de bu ikinci iğnem bugün 2.günüm
Yaaaa gerçekten mi ben dün artımed kaset testiyle yaptım herkeste yalancı pozitif çıkaran test bende direk negatif çıktı artımed bile negatif çıkıyor diyerek üzüldüm
Kızlar merhaba çatlatma vurmuştum bende bugün adet gecikmesinin 2.günü test yaptım silik çıktı anında çıktı ama ilk idrarla değil gece yatmadan testi yaptım bakarmısınızbelli olmaz kırmızıyı görene kadar devam
O zaman iğnenin kaçıncı günü şuan ? Adet geciktiyse iğnenin en az 15/16.günü dmeektir yani var gibiKızlar merhaba çatlatma vurmuştum bende bugün adet gecikmesinin 2.günü test yaptım silik çıktı anında çıktı ama ilk idrarla değil gece yatmadan testi yaptım bakarmısınızEki Görüntüle 3515900 Eki Görüntüle 3515903
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?