Ben bugün gebeliğimi öğrendim sanada dua ettim şuan Allahım hayırlısı ile sanada nasip etsinYok olur mu öyle şey estağfurllah :) bekleyeceğim bakalım adet gününü ama içimdeki ses yok diyor bir iki gündür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün gebeliğimi öğrendim sanada dua ettim şuan Allahım hayırlısı ile sanada nasip etsinYok olur mu öyle şey estağfurllah :) bekleyeceğim bakalım adet gününü ama içimdeki ses yok diyor bir iki gündür
Ay kız bana da dua et kaçıncı gün test yaptın bende dayanamıyorum artıkBen bugün gebeliğimi öğrendim sanada dua ettim şuan Allahım hayırlısı ile sanada nasip etsin
Ayyyy çok sevindiiimmm, Allah razı olsunnnBen bugün gebeliğimi öğrendim sanada dua ettim şuan Allahım hayırlısı ile sanada nasip etsin
Sizin süreciniz nasıldı ? Okuduysam da unuttum kusura bakmayın.Ben bugün gebeliğimi öğrendim sanada dua ettim şuan Allahım hayırlısı ile sanada nasip etsin
Rabbim hayırlısını versin inşallahAy kız bana da dua et kaçıncı gün test yaptın bende dayanamıyorum artık
Tabiki canım. Bende pkos var 1yıl 9ay oldu evleneli. Aralık ayında klomen çatlatma iğnesi kullandım 2yumurtam oluştu fakat tutmadı. Ocak ayınca rahim filmi çekildim. 27martta gebeliğimi öğrendim 3ay olacakdı film çekileli. Bu şekilde oldu.. bu arada bende sürekli yumurtlama testi kullanıyordum buda o şekilde olduSizin süreciniz nasıldı ? Okuduysam da unuttum kusura bakmayın.
Çatlatma aşılama falan oldunuz mu bu gebeliğinizin öncesinde, biraz bahseder misiniz
Sen test yaptın mı hiçSizin süreciniz nasıldı ? Okuduysam da unuttum kusura bakmayın.
Çatlatma aşılama falan oldunuz mu bu gebeliğinizin öncesinde, biraz bahseder misiniz
Yok kuzu ben adet günümü bekleyeceğim, 14.gün de olsa yapmayacağım koydum kafama. Negatifi görürsem gereksiz üzülmeye gerek yok. Eğer negatif ise zaten adetle öğrenicem :)Sen test yaptın mı hiç
Araya bayram girmeden kapalı olmadan yaptırmayı düşünüyorum ben dayanamıyorum artıkYok kuzu ben adet günümü bekleyeceğim, 14.gün de olsa yapmayacağım koydum kafama. Negatifi görürsem gereksiz üzülmeye gerek yok. Eğer negatif ise zaten adetle öğrenicem :)
8-9 nisanda açık oluyo demi sağlık ocaklarıAraya bayram girmeden kapalı olmadan yaptırmayı düşünüyorum ben dayanamıyorum artık
Yok 8 Nisan son işte sonra arefe itibariyle kapalı diye biliyorum8-9 nisanda açık oluyo demi sağlık ocakları
Arefe de mi tatildi ya neyse 8i de olur. O zamana olmazsam adet tabi beklenen 5-6 bakalımYok 8 Nisan son işte sonra arefe itibariyle kapalı diye biliyorum
Benim beklenen bi gün yok düzensiz olduğu için ama martın 3 ünde olmuştum bu ay o yüzden Salı günü yapcamArefe de mi tatildi ya neyse 8i de olur. O zamana olmazsam adet tabi beklenen 5-6 bakalım
Benim düzenli ya, her şey bu kdr düzenliyken nasıl pcos var dedi onu da bilemedim ya da madem pcos vardı neden adetim düzenli kilom yok vs diye düşünüyorumBenim beklenen bi gün yok düzensiz olduğu için ama martın 3 ünde olmuştum bu ay o yüzden Salı günü yapcam
Benimde kilom yok 50 kiloyum ama var işte benim döngüm 40 günde birBenim düzenli ya, her şey bu kdr düzenliyken nasıl pcos var dedi onu da bilemedim ya da madem pcos vardı neden adetim düzenli kilom yok vs diye düşünüyorum
Hayırlı olsun gebeliğiniz darısı başımıza inşallah bende pkosum bu ay tedavi gördüm çatlatma iğnesine gerek yok yumurtaların büyümüş ilişki günü önerdi . Siz testi ne zaman yaptınız ve belirtiler nelerdi adet günü gelmedenTabiki canım. Bende pkos var 1yıl 9ay oldu evleneli. Aralık ayında klomen çatlatma iğnesi kullandım 2yumurtam oluştu fakat tutmadı. Ocak ayınca rahim filmi çekildim. 27martta gebeliğimi öğrendim 3ay olacakdı film çekileli. Bu şekilde oldu.. bu arada bende sürekli yumurtlama testi kullanıyordum buda o şekilde oldu
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah bende de pco var adet düzeni için duphaston kullanıyorum kasımda klomen ve ovitrelle kullandım gebelik oluşmadı. Şubatta rahim filmi çekildim temiz çıktı. Bu ay yine letu ve ovitrelle verdi. Sizin gebeliğiniz çatlatma iğnesi ile mi oldu yoksa kendiliğinden mi ? Benim yumurtam büyümüyor ve çatlamıyorTabiki canım. Bende pkos var 1yıl 9ay oldu evleneli. Aralık ayında klomen çatlatma iğnesi kullandım 2yumurtam oluştu fakat tutmadı. Ocak ayınca rahim filmi çekildim. 27martta gebeliğimi öğrendim 3ay olacakdı film çekileli. Bu şekilde oldu.. bu arada bende sürekli yumurtlama testi kullanıyordum buda o şekilde oldu