Çatlatma iğnesi kullanmak istiyorum

Lilikus

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2021
102
35
33
Kızlar merhaba
Benim bir sorum olacak çok kararsızım.
Tüplerimden biri kapalıydı açıldı doktor dene doğal yolla dedi bana. İki ay denedim artık çok yıprandım.
Çatlatma iğnesi kullanan varmış sizce onu istemeli miyim nasıl bir şey hiç bilmiyorum fikir verebilir misiniz

Çatlatma iğnesi büyüyen yumurtanın kolay yolla çatlamasını sağlar adetleriniz düzensiz ise doktorunuz uygun görürse yumurta geliştirici+çatlatma iğnesi verir öyle sadece çatlatma iğnesi ile olacak bişey değil malesef

Evet sanıyorum bir de ilaç veriyorlar öncesinde. Duyuyorum birçok kadın kullanmış ben 2.5 yıldır hamilelik istiyorum ve hiç kullanmadim belki bu yöntemle hamile kalırım diye umut ediyorum

Evet sanıyorum bir de ilaç veriyorlar öncesinde. Duyuyorum birçok kadın kullanmış ben 2.5 yıldır hamilelik istiyorum ve hiç kullanmadim belki bu yöntemle hamile kalırım diye umut ediyorum
Canım bende kullandım geliştirici hap bugün nasipse iğne yapilcak
Ama şöyle diyin belki umut olur kendiliğinden yumurta buyuyosa doktora söyle ben iğne olmak istiyorum diye ben ilk ölen çocuk için sadece ilaçsız sadece iğne ile kaldım ilaç kullanmadım doktor kendi gelisimi güzel buyuyo takip etti bir hafta filan boyutuna geldi istenilen iğneyi yaptı kaldım belki umut olur dualarim seninle inşallah güzel haberler alırsın cnm

Çok sağ ol canım hiç bilmiyorum yumurta nasıl büyüyor bende prolaktin sıkıntısı var çok yüksek dusuremedim hamile de kalamadim.
Bugün yeniden prolaktin için kan verdim
Troid için de baktılar bakalım sonuç çıkınca neler olacak ama araştırma Hastanesi'ne gideyim dedim test pahalı diye doktor da hiç ilgilenmedi kendi doktorunuza gidersiniz dedi

nasıl açtılar canım benimde sağ tüpüm tıkalı

Kocaelideyim bende ecomarın yolu göründü bana da eşimle izin olaylarımızı halledince gideceğim o tarafa

Merabalar benimde Prolaktin değerim yüksekti ve tiroidlerim fazla çalışıyordu sanırım Prolaktin için ilaç kullanmadiniz mi

Merabalar benimde Prolaktin değerim yüksekti ve tiroidlerim fazla çalışıyordu sanırım Prolaktin için ilaç kullanmadiniz mi
Merhaba
İlaç kullandım kan verdim çok şükür çok normal bir değere düştü
Şimdi yine denemelerde ve beklemelerdeyim. İnşallah yeniden yükselmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…