Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi kullanip asilama olmadan gebe kalan varmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben suan yumurta catlatma İle hamıle kaldım 2 haftalık
iğneden ne kadar süre sonra birliktelil oldu acaba ? benim dün 13:30 da iğne yapıldı.ovulasyonla takip ettim dün pikti şuan işteyim tekrar yaptım test renk biraz açılmış çatlama olmuş sanırım ama doktor 36 saat sonra deyince birliktelik olmadı daha. kaçırdım mı şuan ben ?

tam 36. saati ve sonra 2 günde bir herhangi bir saatte ilişki oldu, çok vakit kaybetmeden değerlendirin

bize de tam 36 saatin sonunda olacak dedi bugün gece 12 gibi yani ama ovulasyonla dün baktığımda t çizgisi çok koyuydu bugün 2 saat önce yaptım silikleşmeye başlamış yani çatlama başlamış. biz doktorun dediği saati beklediğimiz için dünü pas geçtik. geç kalmamışızdır inşallah.gece 12 yi beklemeyelim o zaman biz. eşimde sperm sayı düşüklüğü var o yüzden 3 gündür de beklemede kaldık biraz birikmesi için.

tam 36. saati ve sonra 2 günde bir herhangi bir saatte ilişki oldu, çok vakit kaybetmeden değerlendirin
bize de tam 36 saatin sonunda olacak dedi bugün gece 12 gibi yani ama ovulasyonla dün baktığımda t çizgisi çok koyuydu bugün 2 saat önce yaptım silikleşmeye başlamış yani çatlama başlamış. biz doktorun dediği saati beklediğimiz için dünü pas geçtik. geç kalmamışızdır inşallah.gece 12 yi beklemeyelim o zaman biz. eşimde sperm sayı düşüklüğü var o yüzden 3 gündür de beklemede kaldık biraz birikmesi için.

nasipte varsa tutar Allah'ın izniyle endişe etmeyin bu haftayı bir gün arayla değerlendirin nasip olur inşallah

36 saat sonra olucak Dı yani iğneden birgün sonra gece 1 bucukta olucak daha sonra sabah birdaha yapman gerekiyor ve ertesi gün birdaha ama önemli olan ilk ilişki daha önemli

36 saat sonra olucak Dı yani iğneden birgün sonra gece 1 bucukta olucak daha sonra sabah birdaha yapman gerekiyor ve ertesi gün birdaha ama önemli olan ilk ilişki daha önemli
2 Şubat saat 13:30 da iğne oldum. 4 şubat gece 2 de ilk ilişki oldu tam 36 saat dolmuş oluyor. Birde bugün öğleden sonra 14 te oldu. Yanlız birşeye çok takıldım özellikle bugünkü ilişki de gittikten sonra eşim geri çekilmedi 15 dakika kadar bekledi.geri çekilirken biraz dışarı çıktı sperm. Sonrasında yarım saat kadar falan ben ayaklarımı dikip kalçama yastık koydum bekledim. Toplam bir saatin sonunda baya felaket şekilde geri geldi herşey hepsi çıktı desem yeridir. Deliricem ya bu durum yüzünden hamile kalamayacağım galiba ya birde iş yerinden izin falan aldım yani işimi şansa bırakmamak İçin

Sen canını sıkma milyonların içindeb 1 tane sperm bile içinde kalsa hamile oluyorsun stresten uzak dur zaten rahim gerek olmayan spermi dışarı atar bende de cok oldu hiç ayaga kalkmadan sağ dönüp sabaha kadar yattım ben Ama yinede aktı yani olur ondan birşey olmaz inşallah pozitif haberini bekliyorum cnm Allah gönlüne göre versin 14 gün gecsin net 18. Günde sonucu alırsın

Çok teşekkür ederim mutlaka yazıcam benim için dua et lütfen

Her zaman bana da boş gebelik dediler 7 bucuk haftalık hamileyim Allah hayırlısını versin inş cnm
Ben ovulasyonda yapıyorum neredeyse ayın ikisinden beri çift çizgi bugün sabah yaptım yine çift çizgi hatta düne göre daha koyu sözde 2 tane yumurtlamıştım kaçıncı oldu bu anlamadım bu ay . Klomen vücudumu bir tuhaf etkiledi baksana dünküne göre koyu değil mi ?

Eklentiler

• 1C7B4DE9-0EF2-4129-99FB-FC0476EEA60D.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 30
Kaçıncı günündesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…