iğneden ne kadar süre sonra birliktelil oldu acaba ? benim dün 13:30 da iğne yapıldı.ovulasyonla takip ettim dün pikti şuan işteyim tekrar yaptım test renk biraz açılmış çatlama olmuş sanırım ama doktor 36 saat sonra deyince birliktelik olmadı daha. kaçırdım mı şuan ben ?Evet ben suan yumurta catlatma İle hamıle kaldım 2 haftalık
tam 36. saati ve sonra 2 günde bir herhangi bir saatte ilişki oldu, çok vakit kaybetmeden değerlendiriniğneden ne kadar süre sonra birliktelil oldu acaba ? benim dün 13:30 da iğne yapıldı.ovulasyonla takip ettim dün pikti şuan işteyim tekrar yaptım test renk biraz açılmış çatlama olmuş sanırım ama doktor 36 saat sonra deyince birliktelik olmadı daha. kaçırdım mı şuan ben ?
bize de tam 36 saatin sonunda olacak dedi bugün gece 12 gibi yani ama ovulasyonla dün baktığımda t çizgisi çok koyuydu bugün 2 saat önce yaptım silikleşmeye başlamış yani çatlama başlamış. biz doktorun dediği saati beklediğimiz için dünü pas geçtik. geç kalmamışızdır inşallah.gece 12 yi beklemeyelim o zaman biz. eşimde sperm sayı düşüklüğü var o yüzden 3 gündür de beklemede kaldık biraz birikmesi için.tam 36. saati ve sonra 2 günde bir herhangi bir saatte ilişki oldu, çok vakit kaybetmeden değerlendirin
nasipte varsa tutar Allah'ın izniyle endişe etmeyin bu haftayı bir gün arayla değerlendirin nasip olur inşallahbize de tam 36 saatin sonunda olacak dedi bugün gece 12 gibi yani ama ovulasyonla dün baktığımda t çizgisi çok koyuydu bugün 2 saat önce yaptım silikleşmeye başlamış yani çatlama başlamış. biz doktorun dediği saati beklediğimiz için dünü pas geçtik. geç kalmamışızdır inşallah.gece 12 yi beklemeyelim o zaman biz. eşimde sperm sayı düşüklüğü var o yüzden 3 gündür de beklemede kaldık biraz birikmesi için.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimnasipte varsa tutar Allah'ın izniyle endişe etmeyin bu haftayı bir gün arayla değerlendirin nasip olur inşallah
36 saat sonra olucak Dı yani iğneden birgün sonra gece 1 bucukta olucak daha sonra sabah birdaha yapman gerekiyor ve ertesi gün birdaha ama önemli olan ilk ilişki daha önemliiğneden ne kadar süre sonra birliktelil oldu acaba ? benim dün 13:30 da iğne yapıldı.ovulasyonla takip ettim dün pikti şuan işteyim tekrar yaptım test renk biraz açılmış çatlama olmuş sanırım ama doktor 36 saat sonra deyince birliktelik olmadı daha. kaçırdım mı şuan ben ?
2 Şubat saat 13:30 da iğne oldum. 4 şubat gece 2 de ilk ilişki oldu tam 36 saat dolmuş oluyor. Birde bugün öğleden sonra 14 te oldu. Yanlız birşeye çok takıldım özellikle bugünkü ilişki de gittikten sonra eşim geri çekilmedi 15 dakika kadar bekledi.geri çekilirken biraz dışarı çıktı sperm. Sonrasında yarım saat kadar falan ben ayaklarımı dikip kalçama yastık koydum bekledim. Toplam bir saatin sonunda baya felaket şekilde geri geldi herşey hepsi çıktı desem yeridir. Deliricem ya36 saat sonra olucak Dı yani iğneden birgün sonra gece 1 bucukta olucak daha sonra sabah birdaha yapman gerekiyor ve ertesi gün birdaha ama önemli olan ilk ilişki daha önemli
Sen canını sıkma milyonların içindeb 1 tane sperm bile içinde kalsa hamile oluyorsun stresten uzak dur zaten rahim gerek olmayan spermi dışarı atar bende de cok oldu hiç ayaga kalkmadan sağ dönüp sabaha kadar yattım ben Ama yinede aktı yani olur ondan birşey olmaz inşallah pozitif haberini bekliyorum cnm Allah gönlüne göre versin 14 gün gecsin net 18. Günde sonucu alırsın2 Şubat saat 13:30 da iğne oldum. 4 şubat gece 2 de ilk ilişki oldu tam 36 saat dolmuş oluyor. Birde bugün öğleden sonra 14 te oldu. Yanlız birşeye çok takıldım özellikle bugünkü ilişki de gittikten sonra eşim geri çekilmedi 15 dakika kadar bekledi.geri çekilirken biraz dışarı çıktı sperm. Sonrasında yarım saat kadar falan ben ayaklarımı dikip kalçama yastık koydum bekledim. Toplam bir saatin sonunda baya felaket şekilde geri geldi herşey hepsi çıktı desem yeridir. Deliricem yabu durum yüzünden hamile kalamayacağım galiba ya birde iş yerinden izin falan aldım yani işimi şansa bırakmamak İçin
Çok teşekkür ederim mutlaka yazıcamSen canını sıkma milyonların içindeb 1 tane sperm bile içinde kalsa hamile oluyorsun stresten uzak dur zaten rahim gerek olmayan spermi dışarı atar bende de cok oldu hiç ayaga kalkmadan sağ dönüp sabaha kadar yattım ben Ama yinede aktı yani olur ondan birşey olmaz inşallah pozitif haberini bekliyorum cnm Allah gönlüne göre versin 14 gün gecsin net 18. Günde sonucu alırsın
Her zaman bana da boş gebelik dediler 7 bucuk haftalık hamileyim Allah hayırlısını versin inş cnmÇok teşekkür ederim mutlaka yazıcambenim için dua et lütfen
Ben ovulasyonda yapıyorum neredeyse ayın ikisinden beri çift çizgi bugün sabah yaptım yine çift çizgi hatta düne göre daha koyu sözde 2 tane yumurtlamıştım kaçıncı oldu bu anlamadım bu ay . Klomen vücudumu bir tuhaf etkiledi baksanaHer zaman bana da boş gebelik dediler 7 bucuk haftalık hamileyim Allah hayırlısını versin inş cnm
Kaçıncı günündesinBen ovulasyonda yapıyorum neredeyse ayın ikisinden beri çift çizgi bugün sabah yaptım yine çift çizgi hatta düne göre daha koyu sözde 2 tane yumurtlamıştım kaçıncı oldu bu anlamadım bu ay . Klomen vücudumu bir tuhaf etkiledi baksanadünküne göre koyu değil mi ?
İğneden sonra 6. GünKaçıncı günündesin
Daha çok erken pozitifi görebilirsin zaten iğnenin etkisi o bekle 7 gün daha sonra sonuc alırsın cnmİğneden sonra 6. Gün
Bu testler ovulasyon testi. Gebelik testi hiç yapmadım 14. Gün dedi zaten doktor. Tekrar mı yumurtluyorum acabaDaha çok erken pozitifi görebilirsin zaten iğnenin etkisi o bekle 7 gün daha sonra sonuc alırsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?