catlatma ignesi kullananlar yardım acil

senzalize33

Allahım herseyin hayırlısı..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
744
776
123
Merhaba arkadaşlar.perşembe günü sabah 10 da catlatma ignesi oldum.bugün akşam 10 da ilişkiye girmem gerekti.ama misafir geldi iii aniden...Bu gece girsem olurmuuuu...başına böyle bir durum gelen varmi.çok sinirim bozuldu

Girin birsey olmaz rahat olun stres yapmayın ben 36 saat sonra girdim tbi o ay tutmadı sonra ki ay oldu hakkinizda hayirlisi

birde benim yumurtalar catlamadi heralde ya.hiç kaygan sıvı gelmedi.çok ağrım var yalnız kasiklarimda..aceba catlamicakmi

Merhaba arkadaşlar pko hastasıyım klomen + çatlatma iğnesi oldum. Yumurtam geç geliştiği için adetin 16.günü 10 martta iğnemi vuruldum. Ç.tesi çok aşırı bel ağrısı olduğu için bugün ortapediye gittim röntgen istedi bende gebelik olabilir deyince test yaptır dedi. Bugün 11.gün ve betahcg 11 çıktı. Çarşamba günü tekrar tahlil yapılacak. Çatlatma iğnesinin etkisi geçti mi sizce kaç gün sürüyor etkisi inşallah bende bebeğime kavuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…