Çatlatma iğnesi kist oluşmuş

İnsh hepimiz için en kısa zamanda olur benim 3. Yü kullanacağım kist geçerse
Çok geçmiş olsun. Benimde geçen ay 5 tane yumurtam vardı ovitrellenin dozu düşük gelmiş. 1 doz kullanmıştım çatlamamıştı ve 11 tanesini sayabildim dedi doktorum. 11 tane kistim vardı. Bu ay 6 tane yumurtam var bugün çatlatmayı yapacağım 2 doz dedi doktor ben 3 doz aldım garanti çatlasın diye yapıp yapmama arasında kararsızım inanki. Bu son tedavim yine olmazsa bırakacağım kistlerle uğraşmak çok zor. Bebek beklerken kist çıkıyor ultrasonda karşıma hep

Merhabalar ben geçen ay rahim filmi ve hormon testi yaptırdım. Rahim filmi temiz çıktı hormon olarak ploraktin 38.9 FSH ise 8.1 çıktı bana önümüzdeki ay gel ovülasyon takibi başlayalım dedi. İlaç kullandım. Adetimin üçüncü günü gittim başladık. Bugün yumurtamın 33 mm olduğunu öğrendim sağ da 10 mm den yukarı çıkmıyor. Zaten bu süreçte polikistik over başlangıcı var diye Ganolf 450 37.5 biriminde başlattı. İğneleri oldum bu sırada yumurtalarım güzel gelişti 20 mm oldu çatlamadı overtille verdi kullandım. Yine çatlamadı ikinci kez kullandım pazartesi. Çarşamba gel dedi bugün gittim 33 mm olmuş. Ama çatlama yok kasık ağrısı çok çekiyorum. Bana dedi senin sorunun yumurta çatlamaması daha bir şey yapamam iğne veremem dedi. Doğal yola bırakalım. Ümitsiz olma dedi. Eşimin testleri çok iyi. Korkuyorum şimdi benim çocuğum olmayacak mı? Çatlamıyor doktorda daha tedavi uygulamıcam dedi. Aşılama falan bahsi bile geçmedi. Kafam çok karışık çok üzgünüm 😞😞

Merhabalar ben geçen ay rahim filmi ve hormon testi yaptırdım. Rahim filmi temiz çıktı hormon olarak ploraktin 38.9 FSH ise 8.1 çıktı bana önümüzdeki ay gel ovülasyon takibi başlayalım dedi. İlaç kullandım. Adetimin üçüncü günü gittim başladık. Bugün yumurtamın 33 mm olduğunu öğrendim sağ da 10 mm den yukarı çıkmıyor. Zaten bu süreçte polikistik over başlangıcı var diye Ganolf 450 37.5 biriminde başlattı. İğneleri oldum bu sırada yumurtalarım güzel gelişti 20 mm oldu çatlamadı overtille verdi kullandım. Yine çatlamadı ikinci kez kullandım pazartesi. Çarşamba gel dedi bugün gittim 33 mm olmuş. Ama çatlama yok kasık ağrısı çok çekiyorum. Bana dedi senin sorunun yumurta çatlamaması daha bir şey yapamam iğne veremem dedi. Doğal yola bırakalım. Ümitsiz olma dedi. Eşimin testleri çok iyi. Korkuyorum şimdi benim çocuğum olmayacak mı? Çatlamıyor doktorda daha tedavi uygulamıcam dedi. Aşılama falan bahsi bile geçmedi. Kafam çok karışık çok üzgünüm 😞😞
Bende 6 gün önce aşılama oldum.Aşılamadan önce baktı yani 36 saat sonra 3 çatlatma iğnesi de olmuştum çatlamamıştı yinede. Kistleşmiş kistleşen yumurtalarla aşılama yaptı resmen kazıklandım. Geçen ayda çatlatma iğnesiyle denedik yumurtam çatlamadı. Yumurtanın çatlamayıp aşırı büyümesine ohss deniyor internetten bakabilirsin. Benim de moralim çok bozuldu. Yumurta çatlamıyorsa tıbben yapılacak sadece tüp bebek kalıyor. Benim bir oğlum var 12 yaşında ve belki 9.hamileliğim doğal yolla. 10 aydır tedavi görüyorum hiç yumurtam çatlamadı. Demek ki çatlatma iğnesine karşı bağışıklık kazandı vücudun demişti doktor. Şimdiye kadar tedavisiz defalarca hamile kaldım bu tedaviyle yumurta çatlamama sorunu oluştu. Yumurtam çatlamasa doğal yolla 11 ay önce ikizlerime hamile kalamazdım ve ondan önceleri de. Biraz doğalına bırak bakalım belki çatlar.

Geçmiş olsun doğum kontrol hapı kullandım ben. Soğan kürü de iyi geliyormuş. Adetim gelsin bende deneyeceğim

X