- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- Konu Sahibi Kelebek1122
Femara ve cTlatma ıgnesı kullandım. Yumurtalar 20-22-24.5 tu. Catlamamıs suanda 4 cm kist oluşmuş. Basına gelen var mı nasıl gectı ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet gordugukten sonra doktora gıt ve kontrol ettır. bazen adetle beraber yok oluyor yada erıyorFemara ve cTlatma ıgnesı kullandım. Yumurtalar 20-22-24.5 tu. Catlamamıs suanda 4 cm kist oluşmuş. Basına gelen var mı nasıl gectı ??
Evet dogum kontrolle eriyecegini söyledi doktor gelecek adetimde doktora gidicemadet gordugukten sonra doktora gıt ve kontrol ettır. bazen adetle beraber yok oluyor yada erıyor
Benimkiler çatlıyorda ne fayda adet oluyorum çok kafama takıyorum bugünde kist oluşmuş dedi doktorum çok üzüldüm , insh tez zamanda bebişlerin haberini veririzBende de kiste donusmusdu zaten o gunden sonra catlatma ignesi vurulmadim. Ne zaman komtrole gitsem catlamamis follikulum vardi hep. Galiba benimkiler ne kendiliginden ne de igneyle catlamiyor. Ust kati kalin oluyor adeta bazilarinda hic ignenin bile catlatmaya gucu yetmiyor ben tam da o vakayim iste
InsaAllahh. Ben de 3 aydir femara kullaniyorum ve tam zamanjnda adet oluyorum. Ama galiba yine oculasyon gitmiyor iwte hipofizin beni kandirmasi diyelim ovulasyon gitmeden aybasiBenimkiler çatlıyorda ne fayda adet oluyorum çok kafama takıyorum bugünde kist oluşmuş dedi doktorum çok üzüldüm , insh tez zamanda bebişlerin haberini veririz ☺
İnsh sağlıklı bir şekilde gebe kalırızInsaAllahh. Ben de 3 aydir femara kullaniyorum ve tam zamanjnda adet oluyorum. Ama galiba yine oculasyon gitmiyor iwte hipofizin beni kandirmasi diyelim ovulasyon gitmeden aybasi
Aminİnsh sağlıklı bir şekilde gebe kalırız
Hayırlısı böyleymiş canım bakalım artık Allah büyükBenimde oluşmuş bugün gittim doktora 2 aydır klomen +çatlatma iğnesi kullanıyordum 3,5 kisttim var bir daki adetinde gel dedi çok üzgünüm yani bu ayda olmayacak bebişş
Bi sorun yokken neden olmuyo yaa anlayamıyorum stresten mi acabaInsaAllahh. Ben de 3 aydir femara kullaniyorum ve tam zamanjnda adet oluyorum. Ama galiba yine oculasyon gitmiyor iwte hipofizin beni kandirmasi diyelim ovulasyon gitmeden aybasi
Canim folikullerle bagli bazi kadinlarda olan sorun folikulu orten kabugun, zarin kalin olmasi. Ilaclara cok direncli olan durumlarda kabugu delme ameliyati yapiyorlar. Laparoskopiyle dominant folikulun, yani yeteri buyuklukdeki folikulun uzerine cizikler, delikler aciliyorki kendisi catlasin. Sonra bir kac ay bekleniyor acaba hamilelik olacak diyemi. Yine olmazsa tup bebek son care. Ama yukarida bahsettiyim islem icin amh degeriniz yuksek olmali, yani yumyrta rezerviniz yeteri kadar olmali. Cunki islem sirasinda bazi folikuller mahvoluyor. Ben bir kac ay daha femara kullanicam. Ama sonra olmazsa akisina birakicam bir kac ay daha. Yine olmazsa tup bebek. Allahdan hayirlisini diliyorum herkes icinBi sorun yokken neden olmuyo yaa anlayamıyorum stresten mi acaba
Ben de bu ay son su dogum kontrol hapını kullanıym gitmicem doktora tedaviye flnCanim folikullerle bagli bazi kadinlarda olan sorun folikulu orten kabugun, zarin kalin olmasi. Ilaclara cok direncli olan durumlarda kabugu delme ameliyati yapiyorlar. Laparoskopiyle dominant folikulun, yani yeteri buyuklukdeki folikulun uzerine cizikler, delikler aciliyorki kendisi catlasin. Sonra bir kac ay bekleniyor acaba hamilelik olacak diyemi. Yine olmazsa tup bebek son care. Ama yukarida bahsettiyim islem icin amh degeriniz yuksek olmali, yani yumyrta rezerviniz yeteri kadar olmali. Cunki islem sirasinda bazi folikuller mahvoluyor. Ben bir kac ay daha femara kullanicam. Ama sonra olmazsa akisina birakicam bir kac ay daha. Yine olmazsa tup bebek. Allahdan hayirlisini diliyorum herkes icin
Geçmiş olsun.. Ben 1 ay sadece kullandım. İkinci ay için dün gittigimde bana dinlen üst üste önermiyorum bunu dedi. İlaç dahi yazmadı döndüm evime. Doktor size üst üste kullanma ile ilgili bilgi vermedi mi? Üst üste kullanınca kist olmuş olabilir diye düşündüm çünküBenimde oluşmuş bugün gittim doktora 2 aydır klomen +çatlatma iğnesi kullanıyordum 3,5 kisttim var bir daki adetinde gel dedi çok üzgünüm yani bu ayda olmayacak bebişş
Kizlar acil yardım eder misiniz femara kullanıyorum günde 2 adet kutuda 10 günlük hap var kaç gün kullanmaliyim doktorum bişi demedi ilacı içmeye basladigimin 8.gunu gideceğim 8 gün kullanmalı mıyım 5. Günde kesmeli miyim ?
Yok canım o uyguladı tedaviyi üst üstteGeçmiş olsun.. Ben 1 ay sadece kullandım. İkinci ay için dün gittigimde bana dinlen üst üste önermiyorum bunu dedi. İlaç dahi yazmadı döndüm evime. Doktor size üst üste kullanma ile ilgili bilgi vermedi mi? Üst üste kullanınca kist olmuş olabilir diye düşündüm çünkü
Bende sözde ikinci için gittim ama bu ay hiç birşey yazmadı. Bidahaki aya artık giderim. Sizin içinde hayırlısı olsun.Yok canım o uyguladı tedaviyi üst üstte
İnsh hepimiz için en kısa zamanda olur benim 3. Yü kullanacağım kist geçerseBende sözde ikinci için gittim ama bu ay hiç birşey yazmadı. Bidahaki aya artık giderim. Sizin içinde hayırlısı olsun.
Stresli süreçler. Allah kolay etsin. Bu süreçte keyif alacağınız şeyler yapın. Kafanız dağılsın. Tecrübeli bayanlar hep böyle sonuca ulaşmışlar bu forumdan da onu anladım.İnsh hepimiz için en kısa zamanda olur benim 3. Yü kullanacağım kist geçerse