Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne çıktı pekiBenimde dün yedinci günümdü böyle çıktı kan verdim hemen
13 çıktı yarın bidaha vericemNe çıktı peki
9 10. Günler atılıyor deniyor aslında ama benimkide bir umut yinede sormak istedim7. Gün çok erken. Benim 11. Gün dahil yalancı pozitif cıktı. İğneden sonra14. Gün yaparsanız gerçek sonuca ulaşırsınız
Yani bu ignedende yüksek çıkabilirmi doktor bilgilendirdimi seni bu konuda13 çıktı yarın bidaha vericem
Tamam canım benide bilgilendirirmisin kan sonucun çıkınca2 gün sonra tekrarla dedi sadece başka bir şey demedi ama evet İğnenin etkiside olabilir
Ben 11. Gün pozitif, 12. Gün negatif. 13. Gün tekrar pozitif gördüm inşallah size de nasip olur9 10. Günler atılıyor deniyor aslında ama benimkide bir umut yinede sormak istedim
Ben bir yıllık evliyim bir sürü kan verdim artık eşimde sabretmesini bilelim diyor reglimi bekliyecem ben doktorda öyle dedi anca hamilelik testi yapabilirim yani senin kanin yükselirse banada umut olur inşallah yükserSende bi kan versene
İnşallah benimkide öyle olur hemen bir günde negatife dönüp öbür gün gebelik varsa pozitifemi dönüyorBen 11. Gün pozitif, 12. Gün negatif. 13. Gün tekrar pozitif gördüm inşallah size de nasip olur
Yok benimki öyle oldu. Bazılarınki hep pozitif oluyor. Bazıların iğne etkisi hemen bittiği için bi kaç gün negatif görüp sonra pozitife dönüyor. En garantisi bu yüzden 14-15.Gün test yapıp görmek. Ben her gün yapıtığım için ne zaman iğne etkisi bitti görebildimİnşallah benimkide öyle olur hemen bir günde negatife dönüp öbür gün gebelik varsa pozitifemi dönüyor
Tamam canım sağol bende öyle yapmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYok benimki öyle oldu. Bazılarınki hep pozitif oluyor. Bazıların iğne etkisi hemen bittiği için bi kaç gün negatif görüp sonra pozitife dönüyor. En garantisi bu yüzden 14-15.Gün test yapıp görmek. Ben her gün yapıtığım için ne zaman iğne etkisi bitti görebildim
Kan verdi mi canimSende bi kan versene
Anladım hayırlısı olsun var demekki vakti zamaniDüşmüş canım