- Konu Sahibi annebebekvesaglik
Femara da hap canm klomenin bi tık üstüozur dilerim bilgisizligimden soruyorum femara nedir tedavısi nasıl oluyor igne mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Femara da hap canm klomenin bi tık üstüozur dilerim bilgisizligimden soruyorum femara nedir tedavısi nasıl oluyor igne mi ?
soyle bir sey demisti doktorum: aslında bir ilac var %80 oranında gebelık olusuyor ama bebekte hasar bırakabiliyor biz onermiyoruz cok dıreten hastam olunca bildirip verıyorum bendenn cıkoyr dedi.Femara da hap canm klomenin bi tık üstü
Anladım canım bi müsait anında spor takviyeyi de yazarsan çok sevinirim
Cok teşekkürler canım hemen arastircam . Ben de bugün dr a gideceğim kontrole bu ay günde üç kullanıyorum klomen . Pko hastası olmama rağmen sadece bir yumurta zar zor büyüdü dr da şaşırdı pko da klomen çok yumurta yaparmış bende bu ay dozu yükseltti inşallah bu ay olur. Bir de eşin günde kaç alıyor acaba ve kaç ay kullansın dedi dr ?Bu canım takviye
Bu canım takviye
Cok teşekkürler canım hemen arastircam . Ben de bugün dr a gideceğim kontrole bu ay günde üç kullanıyorum klomen . Pko hastası olmama rağmen sadece bir yumurta zar zor büyüdü dr da şaşırdı pko da klomen çok yumurta yaparmış bende bu ay dozu yükseltti inşallah bu ay olur. Bir de eşin günde kaç alıyor acaba ve kaç ay kullansın dedi dr ?
bu takvıyeyı sabah aksam kullan demiş. esim sadece 1 kere klomen kullandı sadece aksamları kullandı 1 ay boyunca. su an hıc bir sey kullanmıyor. bende gecen ay 5 gun gunde 2 defa klomen kullandım tutmadı bırakrtım artık tedavıyı cok yoruldum.Cok teşekkürler canım hemen arastircam . Ben de bugün dr a gideceğim kontrole bu ay günde üç kullanıyorum klomen . Pko hastası olmama rağmen sadece bir yumurta zar zor büyüdü dr da şaşırdı pko da klomen çok yumurta yaparmış bende bu ay dozu yükseltti inşallah bu ay olur. Bir de eşin günde kaç alıyor acaba ve kaç ay kullansın dedi dr ?
Ah canım ya çok yorucu bir süreç seni çok iyi anlıyorum benim pko olmasa ben de bırakırım tedaviyi ama ilaçsız yumurtam büyümüyor ve catlamiyorbu takvıyeyı sabah aksam kullan demiş. esim sadece 1 kere klomen kullandı sadece aksamları kullandı 1 ay boyunca. su an hıc bir sey kullanmıyor. bende gecen ay 5 gun gunde 2 defa klomen kullandım tutmadı bırakrtım artık tedavıyı cok yoruldum.
esimi cin bu iyi geldi ama degerleri yukseldu
allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin insallah aratmadan buldursunAh canım ya çok yorucu bir süreç seni çok iyi anlıyorum benim pko olmasa ben de bırakırım tedaviyi ama ilaçsız yumurtam büyümüyor ve catlamiyor
Aminn inşallah canım inşallah biz de sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz tez vakitteallah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin insallah aratmadan buldursun
Benımde geçen ay oyle oldu kist oldu ve reglle atıldı. Baska doktorada gıttım gözüktüm içim rahat etti. 1ay mola dedıkİğneden oliyor o bende oldu mesela ama tutmadi, aynı belirtiler birinde olmustu onun tuttu. Doktora gittim ben sonrasında böyle biyle vardı kist miydi o diye bu tedavi ile %30 fayda oluyormus bir çok kadında tutmuyor dedi. Belirtiler kist ama sizde olmamış dedi bu ay yapmıyoruz tedavi üst üste olmaz dedi bu ay boş geçecek bakalım Allah nasip etsin insallah. Dilerim sizinki bebektir rabbim hayırlı evlat versin
Akıntı varmi. Evet catliyor hayırlısıyla bende öyle oldu yaniKizlar merhaba, femara + ovitrelle catlatma iğnesi oldum iğneden 36 saat sonra kasıklarımda bi ağrı başladı ve alt karnımda. bu çatlama gostergesi midir?
Akinti bilemiyorum yani takip edemedim akintim genelde olur ama oyle farkli bisi yoktu. Sizin tuttu mu ilk deneme miydi ilaclaAkıntı varmi. Evet catliyor hayırlısıyla bende öyle oldu yani
o gelen akıntı yumurta catlayınca oluyor baya geliyor normal akıntı gıbı degil benim yumurta catlama zamanı kanlı geliyor hatta. tutmadı maaalesefAkinti bilemiyorum yani takip edemedim akintim genelde olur ama oyle farkli bisi yoktu. Sizin tuttu mu ilk deneme miydi ilacla
Hayirlisi olsun bidahakine tutar umarim. Ya doktorum bana igne sonrasi bi 36. Saat iliski(aksam dokuz a falan denk geliyordu) dedi bi de hemen sonraki günün aksami yine saat 8 de iliski dedi. Yani 48. Saat degerlendir demedi nedendir acaba aklima takildio gelen akıntı yumurta catlayınca oluyor baya geliyor normal akıntı gıbı degil benim yumurta catlama zamanı kanlı geliyor hatta. tutmadı maaalesef