Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bende 25mayis da ovitrelle iğnesi oldum 24.25 26yi değerlendirdim daha değerlendirmeye devam edicem inşallah güzel sonuçlar alırız bendmde kasıklarımda ağrılar oluyor ama iğnenin etkisinden olabilirmis

Oturup ağlamak istiyorum artık aylardır bebek denemesi yapıyoruz olmuyor. Amh 0,98 fsh 18 di. Üç aldır çatlatma iğnesi kullanıyorum geçen ay aşılama oldum. Bu ayda doktorum iki yumurtamın oluştuğunu ve çatlatma iğnesi vurmamı istedi gece 11 de iğnemi yaptım sabah da eşimle birlikteliğimiz oldu fakat 34 saat sonra tekrar iliskiye girdik ( utanarak söylemek zorundayım ) eşim vajinama boşaldı ama pozisyon değiştirelim derken penis vajinadan çıkıverdi sanırım meniler o anda dışarı aktı çok moralim bozuldu bu duruma tecrübeli arkadaşlar cvp yazabilirler mi aça gebelik oluşma şansım azalmışmıdır

Kizlar bende 25mayis da ovitrelle iğnesi oldum 24.25 26yi değerlendirdim daha değerlendirmeye devam edicem inşallah güzel sonuçlar alırız bendmde kasıklarımda ağrılar oluyor ama iğnenin etkisinden olabilirmis
Canım Naptin

Canim naptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…