benim 2 yumurtam vardı biri 2 mm kadar geriden geliyorduKizlar catlama ignesi vurdugunuzda kac yumurtaniz vardi
dönüş için teşekkür ederim hayırlı olsun şuan kaç haftalıkBende çatlatma iğnesi işe gebe kaldım doktor son adet tarihimi baz aldı
Bnmde 2 vardi ikiside tuttubenim 2 yumurtam vardı biri 2 mm kadar geriden geliyordu
pregeston testi yaptı düsük çıktı sağlıklı gebelik değil bi hafta bekleyelim düşer dedidönüş için teşekkür ederim hayırlı olsun şuan kaç haftalık
İki tane birini tek gördük biri tutmuş şimdi görünen oKizlar catlama ignesi vurdugunuzda kac yumurtaniz vardi
Klomen ve letu diye bi ilac ard Arda aylarda kullandım üç üncü günüBnmde 2 vardi ikiside tuttu
Hangi ilaci kullandin bide adetin kacinci gunu kullandin
Nasil ard arda anlamadimKlomen ve letu diye bi ilac ard Arda aylarda kullandım üç üncü günü
İlk at klomen ise yaramadı diğer ay klomen yedim işe yaradı bi yumurta oldu ama gebelik olmadı diğer ay letu beş gün kullandım oda oldu iki yumurta çatlatma iğnesi sonra gebelik oldu su an beş haftalığım düşük tehlikem varNasil ard arda anlamadim
pregeston testini sağlık ocağında yaptırabilir miyim acaba bende ersk ediyorum sağlıklı mı diye, üzülmr rabbim bir kere nasip ettiyse inşallah ikinciyi de nasip edecekBi doktora görünün en
pregeston testi yaptı düsük çıktı sağlıklı gebelik değil bi hafta bekleyelim düşer dedisu beş haftalık
Anladim canimİlk at klomen ise yaramadı diğer ay klomen yedim işe yaradı bi yumurta oldu ama gebelik olmadı diğer ay letu beş gün kullandım oda oldu iki yumurta çatlatma iğnesi sonra gebelik oldu su an beş haftalığım düşük tehlikem var
Bence yapma canı sıkılıyor insanınpregeston testini sağlık ocağında yaptırabilir miyim acaba bende ersk ediyorum sağlıklı mı diye, üzülmr rabbim bir kere nasip ettiyse inşallah ikinciyi de nasip edecek
bende düşündüm de az önce gerek yok sabretmeyi öğrenmem lazım, bu hafta doktorum yıllık izinde hasftaya pazartesi gelecek muhtemelen salı çağırır beni her şey belli olur Allah'ın izniyleBence yapma canı sıkılıyor insanın
düşük tehliken niye var beta mı düşükİlk at klomen ise yaramadı diğer ay klomen yedim işe yaradı bi yumurta oldu ama gebelik olmadı diğer ay letu beş gün kullandım oda oldu iki yumurta çatlatma iğnesi sonra gebelik oldu su an beş haftalığım düşük tehlikem var
İlk yumurtlama tedavinizmiydimerhabalar, 2 buçuk hafta önce 18 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum ve şuan hamileyim beta değerim pazar günü 67 bugün 300e çıkmıştı,son adet tarihim 5 temmuz.
hiçbir yerde bilgi alamadım çatlatma iğnesi ile gebelikler de son adet tarihi mi baz alınıyor yoksa çatlatma iğnesi vurulduğu
gün mü, yani bebeğim şuan 4 haftalık mı sayılıyor 2 buçuk haftalık mı ?
birde beta değerimin 2 günde bu kadar çok artması normal mi
Klomen sonrasında kontrol için gttgmzde tekrarmi alttan bakiliyobenim ilk ayın klomen kullandım adetimin 5. günü sonra çatlatma iğnesi ile de hamile kaldım