Çatlatma iğnesi ile gebelik

Yami00

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
115
40
27
merhabalar, 2 buçuk hafta önce 18 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum ve şuan hamileyim beta değerim pazar günü 67 bugün 300e çıkmıştı,son adet tarihim 5 temmuz.
hiçbir yerde bilgi alamadım çatlatma iğnesi ile gebelikler de son adet tarihi mi baz alınıyor yoksa çatlatma iğnesi vurulduğu
gün mü, yani bebeğim şuan 4 haftalık mı sayılıyor 2 buçuk haftalık mı ?
birde beta değerimin 2 günde bu kadar çok artması normal mi

Kizlar catlama ignesi vurdugunuzda kac yumurtaniz vardi

benim ilk ayın klomen kullandım adetimin 5. günü sonra çatlatma iğnesi ile de hamile kaldım

Bi doktora görünün en

pregeston testi yaptı düsük çıktı sağlıklı gebelik değil bi hafta bekleyelim düşer dedi su beş haftalık
pregeston testini sağlık ocağında yaptırabilir miyim acaba bende ersk ediyorum sağlıklı mı diye, üzülmr rabbim bir kere nasip ettiyse inşallah ikinciyi de nasip edecek

Anladim canim
Neye gore duşuk tebliken var
Kanaman mi var beta degerinmi dusuk

Bende tek yumurta ile ve İlk çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yumurtam 19 mm di

Bence yapma canı sıkılıyor insanın
bende düşündüm de az önce gerek yok sabretmeyi öğrenmem lazım, bu hafta doktorum yıllık izinde hasftaya pazartesi gelecek muhtemelen salı çağırır beni her şey belli olur Allah'ın izniyle

düşük tehliken niye var beta mı düşük

İlk yumurtlama tedavinizmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…