• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi hakkında

busemakilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
1.076
417
43
33
Kızlar merhaba ,

Artık kafam almıyor inanın , hayrına biri yardım etsin bana . Şimdi kısaca acıklayayım ; reglimin 9. Günü yumurta kontrolü yapıldı 12mm cıktı , 14. Günü bugün tekrar dr gittim 15 mm cıktı , doktor cuma cumartesi çatlar ilişki olsun dedi .ama ben dün ve bugün yaptığım ovülasyon testinde pik gördüm dünü değerlendirim. Bugünü değerlendiremedim. Şimdi benim anlamadığım benım yumurtlamam oldu mu ? Eğer cumartesi catlamazsa catlarma iğnesi olabilir miyim ?

Kızlar merhaba ,

Artık kafam almıyor inanın , hayrına biri yardım etsin bana . Şimdi kısaca acıklayayım ; reglimin 9. Günü yumurta kontrolü yapıldı 12mm cıktı , 14. Günü bugün tekrar dr gittim 15 mm cıktı , doktor cuma cumartesi çatlar ilişki olsun dedi .ama ben dün ve bugün yaptığım ovülasyon testinde pik gördüm dünü değerlendirim. Bugünü değerlendiremedim. Şimdi benim anlamadığım benım yumurtlamam oldu mu ? Eğer cumartesi catlamazsa catlarma iğnesi olabilir miyim ?
Bende bu ay letu kullandım doktora gittim 3 yumurtan gelişmiş dedi diğer gün öğle 12 de çatlama iğnesi vur dedi sizin doktor neden vurdurmadi size

Hayır kendi kendine büyüyor dedi ilaca gerek yok dedi bugün yine ovülasyon yaptım yine pik 3 gündür pik anlamadım

Kızlar merhaba ,

Bence hergünü değerlendir cumartesi çatlamazsa pazar çatlar pazartesi çatlar hatta belki çatladı bile. Sen değerlendirmeye devam et. 18mm 20mm olunca çatlamaya başlıyor zaten. 14. Günü 15mm olduysa şimdi tam çatlama günleridir.

Back