Canım bende bu ay tekrar çatlatma iğnesi vuruldum 2. iğnem bu. İlk iğnemde bendende rahim filmi istenmemişti. Vurulduktan sonra hamile kalamadım ondan sonra benden rahim filmi eşimden sperm testi istendi çok şükür bendede eşimdede hiç bir sorun çıkmadı sadece prolaktin hormonu yüksekti o engel olabilir demişti onuda düşürdüm ilaçla ve bu ay ikinci iğneyi oldum beklemedeyim. İnş. hamile kalabiliriz.
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun. bize de spremiogram ve hormon tahlili yapıldı. bir sıkıntı yok. polikistikler var işte. birkaç senedir bebek sahibi olmak için ugraşanlar bana kızacak biliyorum ama birkaç kez daha denemeye gücüm yokçok stres yapıyorum. oluruna bırakmak en iyisi sanırım. kiminle konuşsam kaç kez deneme sonunda olmamış. en sonunda oluruna bırakmışlar. hiç ummadıkları anda gelivermiş bebişleri. darısı bizlerin başına :))
Aynen canım oluruna bırakmak en iyisi.. Bana doktorum bile dedi çok kafana takma düşünme hiç beklemediğin bir an olur diye ama yapamıyorum ben sürekli aklımda hep acaba oldumu niye olmadı diye düşünüyorum. Bence doğru bir karar vermişsin ama tedavini kontrollerinide ihmal etme bence..
tabi ki kontrollere devam ama sürekli kontrole gidince psikolojik olarak etkileniyorum. doktor çatlatma sonrası hamile kalma yüzde 25 dedi. yani başka bir sorun yoksa tabi. hamile kalmak kolay değil. hiçbir sorunu olmayan bir kadın için de yüzde 25 miş. hadi bakalım o 25 i yakalamaya çalışalım.
aynen o %25 in peşinde koşuyoruz her ayBende 7 aydır o %25 i yakalamaya çalışıyorum ama olmuyor.. Hakkımızda hayırlısı...
inşallah iyi haberin vardır. benim yok. olmadı. dün adet oldumne kadar zor bir şeymiş bu. nisana kaldı umudum. şimdi rahim filmi çekileceğim ama korkuyorum
Maalesef bende adet oldum cumartesi günü =( evet çok zor bir durum inş. nisan ayında kavuşuruz bebeklerimize =( Hiç korkma rahim filminden bende çektirdim. Çektireceğin yer çok fark ediyor. Eğer istanbuldaysan fındıkzadede radyotom radyomarı tavsiye ederim. Ben orada çektirdim bende çok korkuyordum ama hiç birşey hissetmedim çok iyi geçti benimki çok şükür sonuçlarda iyiydi..
ahh canım. çok üzüldüm yaaben yeni adet oldugum için hala etkisinden kurtulamadım.
evet radyotomu duydum hatta orada çektirmeye karar vermiştim ki az önce doktorumla konuştum. gittiğim hastanede de agrı kesici yapıyorlarmış. çok bişey hissetmezsin dedi. radyotom bana terste kalıyor. 7.8.9. gün çekiliyormuş. o tarihlerde gitmem çok zor. çatalcada oturuyorum bensanırım her zaman gittiğim hastanede çekileceğim. bu hsg sonrası bayagı hamile kalan da varmış meğer. doktor bu ay klomen kullanmayacasın dedi. inş bu hsg bir işe yarar.
Mrb hanımlar yumurta geliştiriciler ile 3 yumurtam oldu mart 14 de catlatma iğnemi oldum ilk iğne m tuplerime bakılmadı benim de igneden sonra bir hafta kasik bel ağrım oldu şimdi de var ama hafif pkoluyum benim adetler düzensiz 7 gün var daha pko yüzünden gecikir mu acaba
sağol cnm =( bende çok üzüldüm çok ağladım ama hayırlısı olsun ne diyelim =( Sende inş. filmini hiç ağrısız sızısız çektirirsin. EVet rahim filminden sonra bi kaç ay şans artıyo demişti banada doktorum ama filmden sonra ilk ay korunmamı istemişti filmden dolayı radyasyona maruz kaldığın için yumurtaları etkiliyormuş. Olursada hasta falan olabilir riskli olur demişti. Sende doktoruna bi sor istersen...
inş iğnen işe yarar. benim bu yaramadı. iğne vurulunca o ay adet gecikmez diyorlar. yumurta zamanında çatladığı için. ama benim de senin gibi düzensizdi. iğneden sonra da 6 gün gecikti. yazılanlar beni ümitlendirdi. ama malesef adet oldum. yani gecikme olabilir. psikolojik de olabiliyor. o yüzden gecikse bile çok ümitlenme . sonra yıkım oluyor. daha doğrusu ümitlenme demek yanlış. ümitlen tabi. ama kötüye de hazırlıklı ol canım. inş iyi haberlerle dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?