Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet iken femara kullandım 5 gün sonra ovitrelle iğne yapıldı şuan herhangi bir şey kullanmıyorjm sadece folic asit kullanıyorum takviye olarakBenim de 13.gün erken gebelik testi yaptım negatif. Ekstra ilaç kullanıyor musun? Kullanmıyor isen normal adet günün geçince de kan testi verebilirsin bence
Bende adetin geçmesini bekliyorum normalde adete 5 gün var ama iğneden dolayı bu süre değişir heraldebenim de bu sekildeydi ama doktorum yüne de regl gecikmesini bekle demişti. sonucta yine gebelik oluşmadı ama. iğnenin 19.günü regl olmustum
Peki sonrasında takip ettinizmi yanı sonuç nasıl oldu ben 12. Gün erken gebelik testi yapmıştım ince silik çizgi çıkmıştıBenim de 13.gün erken gebelik testi yaptım negatif. Ekstra ilaç kullanıyor musun? Kullanmıyor isen normal adet günün geçince de kan testi verebilirsin bence
Eğer geriden gelen yumurtanız yoksa (daha sonra çatlayan), şuan gebelik ihtimali yok gibi duruyorKızlar selam çatlatma iğnesi bugün 14. günü kan testi verdim 1.20 yine de adetin gecikmesini bekliyorum sizce yükselirmi benimle aynı durumu yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Hadi yaEğer geriden gelen yumurtanız yoksa (daha sonra çatlayan), şuan gebelik ihtimali yok gibi duruyor
İğne olduğunuz gün dahil mi 14.güneHadi ya![]()
Ben 7.gün ve bugün 13.gün yaptım ikisi de negatifti. Bazen iğne vücuttan zor atılıyormuş. Umudunu taze tut. Her şey nasip sonuçtaPeki sonrasında takip ettinizmi yanı sonuç nasıl oldu ben 12. Gün erken gebelik testi yapmıştım ince silik çizgi çıkmıştı
İğne ile birlikte 14İğne olduğunuz gün dahil mi 14.güne
Yoksa iğneden sonraki ertesi güne mi 1.gün dediniz
İnşallah güzel haber alırızBen 7.gün ve bugün 13.gün yaptım ikisi de negatifti. Bazen iğne vücuttan zor atılıyormuş. Umudunu taze tut. Her şey nasip sonuçta
Bana Dr estrofem yazdı. O ilaç bitmeden adet başlamıyormuş. Benim umudum yok artık ama senin için hala var :)İnşallah güzel haber alırızadet olmadığımız sürece umut var bence
O zaman bir iki gün daha bekleyin bakalımİğne ile birlikte 14
İnşallah çok istiyorum sağlıkla sizde en kısa zamada güzel hber alırsınız inşallahBana Dr estrofem yazdı. O ilaç bitmeden adet başlamıyormuş. Benim umudum yok artık ama senin için hala var :)
İnş herkes emeğinin karşılığını alsınİnşallah çok istiyorum sağlıkla sizde en kısa zamada güzel hber alırsınız inşallah![]()
Bekliyorum bakalımO zaman bir iki gün daha bekleyin bakalım
Ben iğnenin 16.günü adet olmuştum