Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde bugün 10.günüm ve dün test yaptım gölge gibi bi çizgi çıktı ama o markayla ilgili olumsuz yorumlar okudum diye inanmadım. bata 4 gün kaldı tekrar deneyecem :/Kızlarbu gün ÇATLATMA İGNESİnin 12. Günü bat 18 şubat Bn dedm yapym erken gebelik yaptım 10. Gün çok silik çıktı görünür görünmez ama sabah yaptım normal testlerden tek acaba tutmamışmıdır yada daha erkenmi acelemi ediyorum
2 günde bir tekrarlayadabilirsin canım testi ben yarın yine bi deneyecem ilk idrarla. hangi markayı kullandır gebelik testi içinBnd 6 gün sonra adet günüm beklcm snrm böyle şüpheye düşüyorum
benim ilk 5 dakika çıkmadı aslında yarım saatte çıktı silik çizgi sabah baktığımda netleşmişti ama geçerli değildir. bakalım perşembe yine aynı şekilde olursa bekleyecem gün geçmesini inşallah olur ikimizinde:)Ben de iğne etkisiyle ikinci cizgiyi goreyim diye test yaptim 4. Ve 5. Gün silik bir cizgi cikti. Hergun test yapmaya devam edicem cizginin durumunu takip edebilmek icin. Ignenin prospektusunde 10 gunden once yalanci sonuclar oluyor diyor. 10 gune gecer etkisi. Insallau testler yaniliyordur senin canim tekrarla testini yarin.![]()
Erken gebelik testlerine pek guvenilmiyor maalesef yarin normalinden bi daha yap negatifse regli dqha rahat beklersin. Insallah hamilesindir tabibenim ilk 5 dakika çıkmadı aslında yarım saatte çıktı silik çizgi sabah baktığımda netleşmişti ama geçerli değildir. bakalım perşembe yine aynı şekilde olursa bekleyecem gün geçmesini inşallah olur ikimizinde:)
inşallah net çizgiler görelimErken gebelik testlerine pek guvenilmiyor maalesef yarin normalinden bi daha yap negatifse regli dqha rahat beklersin. Insallah hamilesindir tabi![]()
BİO MİC diye ilk kez kullandm ama2 günde bir tekrarlayadabilirsin canım testi ben yarın yine bi deneyecem ilk idrarla. hangi markayı kullandır gebelik testi için
İnşallahhh cnminşallah net çizgiler görelim![]()
Bu gün normal yaptım saba negatif off blmyordum bu ay çok stres yaptım sanki hamileyim gbi hissediyorum ama testler böyle olunca kafam karışıyorErken gebelik testlerine pek guvenilmiyor maalesef yarin normalinden bi daha yap negatifse regli dqha rahat beklersin. Insallah hamilesindir tabi![]()
Adetiniz geçmeden anlyabiliyormsnz bnm ilk kızımda testte gözükmesi kan deger inde gözüktü bu yüzden aklm karışıyor bnmdeBenim 12.gunde bembeyaz cikmsiti hamile degildim.umarim sizin vardır bebek
ben hep adet gormeden idrar testinde beyaz cikti ve hamile degildimAdetiniz geçmeden anlyabiliyormsnz bnm ilk kızımda testte gözükmesi kan deger inde gözüktü bu yüzden aklm karışıyor bnmde
Burada regl gecikmeden öğrenen çok var ama sizin durumunuz farklı olabilir.Adetiniz geçmeden anlyabiliyormsnz bnm ilk kızımda testte gözükmesi kan deger inde gözüktü bu yüzden aklm karışıyor bnmde
hepsiyle ilgili de iyi de kötü de yorumlar oluyo en son mecburen kan testi :)BİO MİC diye ilk kez kullandm ama
Hayırlısı bakalım Rabbim isteyen herkese versinben hep adet gormeden idrar testinde beyaz cikti ve hamile degildim
Aynen bakalım adet günüme kadar bekcm sonra gecik em olursa kan testi inşallahhepsiyle ilgili de iyi de kötü de yorumlar oluyo en son mecburen kan testi :)
Evet kişiden kişiye değişebiliyor inşallah Rabbim gönlümüze göre versinBurada regl gecikmeden öğrenen çok var ama sizin durumunuz farklı olabilir.![]()