Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan versen daha saglikli canim hamilesindir bende 9. Gün erken gebelik testi yaptım negatifKimse yokmuu
Acele etme daha çok erken benimki de yalancı pozitif olabilirKan versen daha saglikli canim hamilesindir bende 9. Gün erken gebelik testi yaptım negatif![]()
Senin testte tekrar pozitif ciktiginda kacinci gundu insalalh yalancindegildir kasetler genelde yalanci pozitif cikmiyor bide 2 gun negatif gormussun zaten insallah pozitiftirAcele etme daha çok erken benimki de yalancı pozitif olabilir
Erken gebelik testin bugune mi aitBugun 11. Günüm çatlatma iğnesinde erken gebelik testimle kaset test bugunki
Erken gebelik testin bugune mi ait
Hamilesin bence test verseneBugun 11. Günüm çatlatma iğnesinde erken gebelik testimle kaset test bugunki
Gidiyrum şimdi hayırlısı bakalım yine de umutlanmak istemiyorumHamilesin bence test versene
Ay lütfen bana haber et bende az once erken gebelik yaptim seninkini gorunce gölge cikti ama umutlanmak istemiyorum aşılama gununu sayarsam 10. Gündeyim.eger pozitifsen bende gidip kan verecemGidiyrum şimdi hayırlısı bakalım yine de umutlanmak istemiyorum
Fotoda tam.belli degil benimki bi umut testi actim savastim cizgi gormek icinOlur vericem haber at bakim senin testine de
Hiç belli olmaz bsn çok okudum burda negatifin bile pozitife döndüğü allahım herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah benim de tek korkum iğneyi vucut inşallah atmıştır artıkFotoda tam.belli degil benimki bi umut testi actim savastim cizgi gormek icinasla gozukmuyor fotoda ciplak gozlr golge zaten pembelik yokta iste bakalim ya nasip
Kameradan siyah renkle bak ozaman gözükebilirFotoda tam.belli degil benimki bi umut testi actim savastim cizgi gormek icinasla gozukmuyor fotoda ciplak gozlr golge zaten pembelik yokta iste bakalim ya nasip
Atmistirr ya benim igne carsamba sabahti cuma yaptim negatifti atmis yani seninde atmistir bugunde negatif sayilir benimki biraz hayalperestlik oldu insallah kanda yukseliyordur ama seninkinin igne etkisi oldugunu dusunmuyorum canim hamilesin insallahHiç belli olmaz bsn çok okudum burda negatifin bile pozitife döndüğü allahım herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah benim de tek korkum iğneyi vucut inşallah atmıştır artık
Verdim şimdi 2 saate çıkarmışAtmistirr ya benim igne carsamba sabahti cuma yaptim negatifti atmis yani seninde atmistir bugunde negatif sayilir benimki biraz hayalperestlik oldu insallah kanda yukseliyordur ama seninkinin igne etkisi oldugunu dusunmuyorum canim hamilesin insallah
Hadi hakkinda hayirlisi olsun canim heycanla bekliyorum insallah pozitif olurVerdim şimdi 2 saate çıkarmış
6.13 çıktı 2 güne bir vericem bakalıöHadi hakkinda hayirlisi olsun canim heycanla bekliyorum insallah pozitif olur
Ayy hadi bakalim canim insallahnartarak devam eder6.13 çıktı 2 güne bir vericem bakalıö