• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 9.gün

nezakettt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Çatlatma iğnesi 9. Gün aşılama 7.gün testim negatifleşmişti geri pozitif olmaya başladı yardımcı olur musunuzzz

Eklentiler

• IMG_8577.webp
    IMG_8577.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 142
Acele etme daha çok erken benimki de yalancı pozitif olabilir
Senin testte tekrar pozitif ciktiginda kacinci gundu insalalh yalancindegildir kasetler genelde yalanci pozitif cikmiyor bide 2 gun negatif gormussun zaten insallah pozitiftir

Bugun 11. Günüm çatlatma iğnesinde erken gebelik testimle kaset test bugunki

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 116
Gidiyrum şimdi hayırlısı bakalım yine de umutlanmak istemiyorum
Ay lütfen bana haber et bende az once erken gebelik yaptim seninkini gorunce gölge cikti ama umutlanmak istemiyorum aşılama gununu sayarsam 10. Gündeyim.eger pozitifsen bende gidip kan verecem

Olur vericem haber at bakim senin testine de
Fotoda tam.belli degil benimki bi umut testi actim savastim cizgi gormek icin 😂 asla gozukmuyor fotoda ciplak gozlr golge zaten pembelik yokta iste bakalim ya nasip

Eklentiler

• 1000182473.webp
    1000182473.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 122
Fotoda tam.belli degil benimki bi umut testi actim savastim cizgi gormek icin 😂 asla gozukmuyor fotoda ciplak gozlr golge zaten pembelik yokta iste bakalim ya nasip
Hiç belli olmaz bsn çok okudum burda negatifin bile pozitife döndüğü allahım herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah benim de tek korkum iğneyi vucut inşallah atmıştır artık

Kameradan siyah renkle bak ozaman gözükebilir

Hiç belli olmaz bsn çok okudum burda negatifin bile pozitife döndüğü allahım herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah benim de tek korkum iğneyi vucut inşallah atmıştır artık
Atmistirr ya benim igne carsamba sabahti cuma yaptim negatifti atmis yani seninde atmistir bugunde negatif sayilir benimki biraz hayalperestlik oldu insallah kanda yukseliyordur ama seninkinin igne etkisi oldugunu dusunmuyorum canim hamilesin insallah

Atmistirr ya benim igne carsamba sabahti cuma yaptim negatifti atmis yani seninde atmistir bugunde negatif sayilir benimki biraz hayalperestlik oldu insallah kanda yukseliyordur ama seninkinin igne etkisi oldugunu dusunmuyorum canim hamilesin insallah
Verdim şimdi 2 saate çıkarmış

Back
X