ÇATLATMA İĞNESİ 9-10 gün İDRAR TESTİ ?

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
29
Merhaba 19 kasımda çatlatma iğnesi oldum. 9-10 günlerde yaptığım testler bu şekilde
Sizce iğne etkisi mi yoksa gebelik mi ?
İğne etkisi olsa silikleşir diye düşünüyorum

Eklentiler

• 4266CED7-1AFA-43C9-87BC-118BE940127E.jpeg
    71,5 KB · Görüntüleme: 791
Son düzenleme:
Biri yardımcı olsun ya

Yapmış olduğunuz testleri eklememişsiniz. o yüzden ikinci bir çizgi çıkmış mı onu göremiyorum. Şayet varsa bile çok dikkate almayın genelde 11-12 gün sonra çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor. Tabi her bünye farklıdır. Ben 11. gün pozitif görüp sonra kan testiyle 1,2 gibi değerle karşılaşmıştım. Tabi büyük hüsran oluyor. O yüzden kendinizi strese sokmadan test günü beklemeniz sizin için daha hayırlı. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız

Eklentiler

• 1F300232-EF19-48F6-833D-7A886546E210.jpeg
    71,5 KB · Görüntüleme: 642
Umutlandırmak istemem ama sanki 10. gün daha koyulaşmış. normalde iğne etkisinde silikleşmesi gerekir. İnşallah hamilesinizdir. Bazı bünyeler iğne etkisini daha çabuk atıyor. Siz hergün yapmaya devam edin testi daha koyulaşırsa gebelik var demektir. Hayırlı haberlerinizi bana da verirseniz sizin adınıza mutlu olurum.

İnşllh duslarınızı esirgemeyin haber ederim tabiki

Canım Sat 8 Kasım bende 19 Kasımda çatlatma iğnesi vurundum ve dayanamadım adete 1 hafta kala kan verdim sonuç 1.9 çıktı yine de içimde bir umut yükselir mi diye
Erken hamilelik testi yaptın değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…