Bende bunlar ve bunlar gibi hiç bir belirti olmadı ağrı sizi bulantı yanma filan belirti olmadan da gebe olunur sen bunları düşünüp sitrese girme ağrı varsa normal de geç bu sefer olmadı zaman da olmadı acaba tutmadı mi oldu tuttu filan diye de düşünmeÇatlatma iğnesi vuruldum 17 ağustosta bu gün 6. Günüm olması lazım 4 günden beri kasıklarımda inanılmaz ağrı başladı bazen belime ve bacağıma vuruyor. İdrar yaparken baskı hissediyorum. Midemde yanma da oldu pozitif sonuç alanlar sizde de böyle bişey oldumu aşırı bir kasık ağrım var 7 yumurtam vardı
Valla sabahı sabah ettim mide kasık ağrısından sağ kasığımda sertlik oldu korkuyorum kötü bişey mi oldu diye artık gebelik takıntısından geçtim yani bana bişey olmasındaBende bunlar ve bunlar gibi hiç bir belirti olmadı ağrı sizi bulantı yanma filan belirti olmadan da gebe olunur sen bunları düşünüp sitrese girme ağrı varsa normal de geç bu sefer olmadı zaman da olmadı acaba tutmadı mi oldu tuttu filan diye de düşünme
Ignenin ekisinden dolayı ağrılar olabilir normal kötüye yorma dinlen inşallah geçerValla sabahı sabah ettim mide kasık ağrısından sağ kasığımda sertlik oldu korkuyorum kötü bişey mi oldu diye artık gebelik takıntısından geçtim yani bana bişey olmasında
4 kere denedim bu iğneyi 3 tüp bebek 2 aşılama yaptım bu kadar ağrı hiç hissetmedimIgnenin ekisinden dolayı ağrılar olabilir normal kötüye yorma dinlen inşallah geçer
Çok geçmiş olsun şuan nasılsıniz acaba ?4 kere denedim bu iğneyi 3 tüp bebek 2 aşılama yaptım bu kadar ağrı hiç hissetmedim
Ohss olmuşum hastanede yattım çıktım beta hcg bakıldı 9 çıktı. Çatlatma iğnesinin 7. Günüydü etkisi varmı yokmu bilmiyorumÇok geçmiş olsun şuan nasılsıniz acaba ?
etkisi vardır canım,çok erken bende idrar testleri yaptırdım,hepsi pozitifti, 14 ğün negatif cıktıOhss olmuşum hastanede yattım çıktım beta hcg bakıldı 9 çıktı. Çatlatma iğnesinin 7. Günüydü etkisi varmı yokmu bilmiyorum
Çok çok geçmiş olsun ya . İnşallah sağlıklı bir gebelik elde edersinizOhss olmuşum hastanede yattım çıktım beta hcg bakıldı 9 çıktı. Çatlatma iğnesinin 7. Günüydü etkisi varmı yokmu bilmiyorum
Evet 14 ve 15.i günler bakmamız gerekiyor var mi yok mi diye . Bende bekliyorum ekimin 1i bat . İnşallah hayırla sonuçlanıretkisi vardır canım,çok erken bende idrar testleri yaptırdım,hepsi pozitifti, 14 ğün negatif cıktı
inşallah canım Allah gönlüne göre versin:)Evet 14 ve 15.i günler bakmamız gerekiyor var mi yok mi diye . Bende bekliyorum ekimin 1i bat . İnşallah hayırla sonuçlanır
inşallah canım Allah gönlüne göre versin:)
Bugün ćatlatma iģnesinin 17.günü beta hcg kanda baktiramadım yarın baktırıcam ama 4 gün önxe verdiğim kanda sonuç 6.18di ondan önce sıfırlanmıâtı zaten sonradan değer yüjselmiş bugun erken ve nornal gebelik testim pozitiffEvet 14 ve 15.i günler bakmamız gerekiyor var mi yok mi diye . Bende bekliyorum ekimin 1i bat . İnşallah hayırla sonuçlanır
Gebelik var mı kizlar erken gebelik testi buBugün ćatlatma iģnesinin 17.günü beta hcg kanda baktiramadım yarın baktırıcam ama 4 gün önxe verdiğim kanda sonuç 6.18di ondan önce sıfırlanmıâtı zaten sonradan değer yüjselmiş bugun erken ve nornal gebelik testim pozitiff
Var gibi ya inşallah vardır . Bi kan testi verseneGebelik var mı kizlar erken gebelik testi bu
En son 4 gün önce vermistim sıfırlanıp yükselmiş yenisen yarın vereceģimVar gibi ya inşallah vardır . Bi kan testi versene
Sen bugun yine bir tane yaptır inşallah vardırEn son 4 gün önce vermistim sıfırlanıp yükselmiş yenisen yarın vereceģim
Kan verdin aile hekimine sabah ama yüklenmedi sonuclar hala. Yine erken gebelik testi yaptim ilk q dakikasinda cikti boyle 5 dakika olmadan koyulastiSen bugun yine bir tane yaptır inşallah vardır
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorumKan verdin aile hekimine sabah ama yüklenmedi sonuclar hala. Yine erken gebelik testi yaptim ilk q dakikasinda cikti boyle 5 dakika olmadan koyulasti