Çatlatma iğnesi 17.gün

elizan04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2024
96
14
23
Merhaba hanımlar bugün çatlatma iğnesinin 17. günü 11. ve 14. gün yaptığım kan testi negatif çıktı hala adet olmadım bu 2. çatlatma iğnem ilkinde 19.günde adet olmuştum şimdiki denememin öbüründen farkı ağrılarımın hala devam etmesi karnımın sol tarafı çok ağrıyor ayrıyetten göğüs uçlarım dokununca acıyor gebelik olabilir mi 17. günden sonra gebeliği öğrenen var mı aranızda

Slm arkadaslar famera kullandim kullandim sonra catlatma iynesi ve asilalm gerceklesti ve 12 gun hafif hafif kanamam olmaya basladi boyle 5 gun gecti ve simdi regal oldum doktora gittim ve bi asilama daha yapalim dedi ve Ben istemedim direk tup bebek istedim ve parasini duyunca sok oldum 50 bi tl ev kira asgari ucret sonra dedim doktora benin onu karsilatacak gucum yok dedim ozamn asilama gobekten yapalim dedi O nasil acaba kabul ettim ve bi parka oturdum kendim gitmistim hastaneye ve parkta agladim agladim ve esim mujdeli haber ver dedi ve esime yalan soyledim olusmus ama kana donusmus dedim caresizlik cok zor rabbbim isteyen herkese nasip etsin cok cok istiyorum rabbim bide arkadaslar yumurtlana gununuzu belirlemek icin test aldim bu ay onla deniycem biraz uzun oldu kusura bakmayin

Ah cnm üzülme aglama. Allah yardımcın olsun. Umarım rabbim ikimizede verir. Parayı takma rabbim bir yerdeb bereketini verir emin ol. Malesef tüp bebek çok pahali umarım bu ay gebe kalırsın

Rabim kimseyi çaresiz bırakmasın hayırlısı ilen kolay bisekilde sizede banada isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…