Catlatma ignesi 14.gun test negatif

aysili

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2019
8
1
6
32
Merhaba arkadaslar bugun catlatma ignesinin 14.gunu idrar testi yaptim negatif cikti adet de olmadim acaba erken mi yaptm benim gibi olup sonradan ogrenen var mi nolur bana yardimci olun uzuntuden kahroluyorum 😔

Merhaba arkadaslar bugun catlatma ignesinin 14.gunu idrar testi yaptim negatif cikti adet de olmadim acaba erken mi yaptm benim gibi olup sonradan ogrenen var mi nolur bana yardimci olun uzuntuden kahroluyorum 😔
Canim kan testinde cok net cikardi. Idrar da cikmasi icin belki bir hafta daha beklemen gerek. Neden bu kadar geriyorsun ki kendini yazik bak.
Git bes dk kan testi ver, ozel hastanenin acilinde, 1 saate cikar sonucun.
Hayirlisi olsun, uzme canini, negatifse de.

Canim kan testinde cok net cikardi. Idrar da cikmasi icin belki bir hafta daha beklemen gerek. Neden bu kadar geriyorsun ki kendini yazik bak.
Git bes dk kan testi ver, ozel hastanenin acilinde, 1 saate cikar sonucun.
Hayirlisi olsun, uzme canini, negatifse de.
Surekli negatif gormek 3 yildir cok yipratti beni sanirim yine olmadi cunku lekelenmeler basladi 😔 tesekkur ederm destegin icin

Surekli negatif gormek 3 yildir cok yipratti beni sanirim yine olmadi cunku lekelenmeler basladi 😔 tesekkur ederm destegin icin
Kiyamam sana canim benim. Yipratmistir tabi ki, yipratmaz mi hic 😥
Bak benim de yok cocugum. Ben de senle ayni durumdayim. Mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim bize de nasip etsin die dua ediyorum, napiym baska.

Back
X