- 19 Aralık 2023
- 498
- 149
- 23
- 27
- Konu Sahibi waitforyourmiracle
-
Netleştirememek çok üzücü gerçekten. Keşke doktoruma sorsaydım iğneden kaç gün sonra test için geleyim diyeAynı kaderi paylaşıyoruz. Benimde bugün 15. Günüm beklemedeyim üç gün önce test yaptım negatifti
Adet günüm 4 aralık…. Sizin?Adet gününüz ne zaman
Yani şöyle aslında benim adetlerim çok düzensiz ilaçsız olamıyorum. Son adet tarihimi baz alıyorum o yüzden. Kan tahlili verecek misinizBenim her ay değişkenlik gösteriyor ama 31 i diye tahmin ediyorum. Dünden bu yana adet sancısı çekiyorum
Aslında bugün vermek istiyorum ama cesaretimde yokYani şöyle aslında benim adetlerim çok düzensiz ilaçsız olamıyorum. Son adet tarihimi baz alıyorum o yüzden. Kan tahlili verecek misiniz
Ben de öyle cesaretsizim :/ doktoruma gitsem daha erken der diye de korkuyorum bu sefer boşuna gitmiş olacağım daha da üzüleceğim. Test verirseniz haberdar edinAslında bugün vermek istiyorum ama cesaretimde yok
Bende bir kez daha negatif görmekten korkuyorumBen de öyle cesaretsizim :/ doktoruma gitsem daha erken der diye de korkuyorum bu sefer boşuna gitmiş olacağım daha da üzüleceğim. Test verirseniz haberdar edin
Hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle olsun, her şeyde vardır bir hayırBende bir kez daha negatif görmekten korkuyorumadet sancımda geçti anlamadım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sizde haberdar edin
Merhaba, ben dün 12. günümde erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Bugün, yani 13. günde kan verdim, o da negatif çıktı. Normalde bugün adet olmam gereken zaman, ama saat 13.56 itibariyle henüz ses yok. Doktorumuza sorduk, daha erken, 2 Ocak gibi (aşılamadan sonra 17. güne tekabül ediyor) kan vermeniz gerek, hala pozitife dönebilir dedi. Beklemeye devam yani, ama buradan artık pozitife döneceğini sanmam. Kısmet bakalım... Siz bugün kan verdiniz mi?Merhabalar kızlar, çatlatma iğnesinin 14.günündeyim. Bugün erken gebelik testim negatif çıktı. Kan vermek istiyorum ama umut bağlayıp üzülmek de istemiyorum. Bu saatten sonra pozitif görme ihtimalim var mıdır?
bence doktorunuz böyle dediyse vardır bir bildiği, belki de dönecek sperm 5 gün yaşayabiliyorMerhaba, ben dün 12. günümde erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Bugün, yani 13. günde kan verdim, o da negatif çıktı. Normalde bugün adet olmam gereken zaman, ama saat 13.56 itibariyle henüz ses yok. Doktorumuza sorduk, daha erken, 2 Ocak gibi (aşılamadan sonra 17. güne tekabül ediyor) kan vermeniz gerek, hala pozitife dönebilir dedi. Beklemeye devam yani, ama buradan artık pozitife döneceğini sanmam. Kısmet bakalım... Siz bugün kan verdiniz mi?
Sonucunuz ne acaba bende sizin gibiyim bugün iğnenin 14.günü normal kaset test yaptım tek çizgi çıktıbence doktorunuz böyle dediyse vardır bir bildiği, belki de dönecek sperm 5 gün yaşayabiliyorbizler sonucunda daha fazla üzülmeyelim diye her zaman en kötüsünü düşünüyoruz ama regl olmadıkça umut var Kan verdim ben de bugün yılbaşından sonraya kalmak istemedim gebelik yoksa eğer zaten düşük bir değer gelir
Merhaba canım benim kan testi negatif maalesef. Umarım sizin pozitif gelirSonucunuz ne acaba bende sizin gibiyim bugün iğnenin 14.günü normal kaset test yaptım tek çizgi çıktı
Bakalım yarın gidicem son üç dört saatir okumadığım sayfa kalmadı artık olmadığına ikna oldum bende çünkü herkes 14.gün silk çizgi görmüş
Umarım bu yıl bize uğur getirir ve bizimde kucaklarımız dolar
Merhaba bnmde 13. Gün pozitife dönermi blmşyrmBakalım yarın gidicem son üç dört saatir okumadığım sayfa kalmadı artık olmadığına ikna oldum bende çünkü herkes 14.gün silk çizgi görmüş
Umarım bu yıl bize uğur getirir ve bizimde kucaklarımız dolar
iğne sonrası 13. Gün sabahı testimMerhaba bnmde 13. Gün pozitife dönermi blmşyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?