Canim 17.Gunu bekle gelmeze adetin test yap tekrar ama bu erken gebelik testinde cok yanilan insan gordum burda ya en guzel kaset test canim13ten sonra kanda negatif aldıktan sonra kızdım yapmadım canım hala da olmadım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 17.Gunu bekle gelmeze adetin test yap tekrar ama bu erken gebelik testinde cok yanilan insan gordum burda ya en guzel kaset test canim13ten sonra kanda negatif aldıktan sonra kızdım yapmadım canım hala da olmadım ama
İğne hariç 17. gün mü? Bekleyip haber vereceğim mutlaka şu an kasık ağrısı dahil bütün belirtileri yaşıyorum ama daha önce de bu yüzden hayal kırıklığına uğradığım için adet de olabilir fazla ümitlenmiyorum aslaCanim 17.Gunu bekle gelmeze adetin test yap tekrar ama bu erken gebelik testinde cok yanilan insan gordum burda ya en guzel kaset test canim
Kacinci denemen canim benim 3. Denemem bu ignenin 6.Gunundeyim asiri yogun kasik agrim var igne gunu haric 17.Gun canimİğne hariç 17. gün mü? Bekleyip haber vereceğim mutlaka şu an kasık ağrısı dahil bütün belirtileri yaşıyorum ama daha önce de bu yüzden hayal kırıklığına uğradığım için adet de olabilir fazla ümitlenmiyorum asla
17.günü bekliyim o zamanKacinci denemen canim benim 3. Denemem bu ignenin 6.Gunundeyim asiri yogun kasik agrim var igne gunu haric 17.Gun canim
Bugunden itibaren takip yapicam bugunki testim asiri zirve cikti o yuzdende belirti yasiyorum hepsii igne etkisi benim
Benim sizinle aynı dört gün var adet belirtisi mi artık bilmiyorum belirtilerim varÇok zor bi durum biliyorum seni anlıyorumda ama benim kanamam falan da olmadı işte adetime 4 gün var gidip tekrar kan versemmi bilemiyorum
Amin canim benim 1. 2. Denememde bbukadar yogun agrilarim yoktu bu ay cok var ara ara giren ama rahatsiz edici agrilar inşallah iyi sonuclae alirim surec cok yipratici17.günü bekliyim o zaman
Benim ilk klomen+Ovitrelle denemem benim de 6-7.günler belirtiler zirvedeydi inşallah tutar Rabbim hayırla kondursun rahmimize yavruları
Test yaptinizmiBenim sizinle aynı dört gün var adet belirtisi mi artık bilmiyorum belirtilerim var
Yapmadım karnımda ağrıyor bilemiyorum adet olucam gibi geliyor testte görünür mü bilemiyorumTest yaptinizmi
Elinde varsa bi dene kuzumYapmadım karnımda ağrıyor bilemiyorum adet olucam gibi geliyor testte görünür mü bilemiyorum
Gidip almayı düşünüyorum inşallah güzel haberler alırız hepimizElinde varsa bi dene kuzum
Guzel haberlerle gel inşallah bekliyoruzGidip almayı düşünüyorum inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Negatif maalesef dört gün adet olmama ama ümitsizimGuzel haberlerle gel inşallah bekliyoruz
canim normalde max 17.Gunde regl görünüyorNegatif maalesef dört gün adet olmama ama ümitsizim
3ündr çatlatma iğnesi olmuştum negatiften pozitife dönmez heraldecanim normalde max 17.Gunde regl görünüyor
Uc gun daha bekle bakalim olmazsan tekrar test yaparsin3ündr çatlatma iğnesi olmuştum negatiften pozitife dönmez heralde
Öyle yapayaım inşallah güzel haberlerleUc gun daha bekle bakalim olmazsan tekrar test yaparsin
İnşallah kuzum varni belirtin felanÖyle yapayaım inşallah güzel haberlerle
Bel ağrım çok fazla var bir de sün kaşık ağrım başladıİnşallah kuzum varni belirtin felan
Geldi adetim… biraz ağladıktan sonra yeni aya hazırlanıcam herhalde..muhtemelen rahim filmi çekilecekCanim 17.Gunu bekle gelmeze adetin test yap tekrar ama bu erken gebelik testinde cok yanilan insan gordum burda ya en guzel kaset test canim
Guclu ol kuzum ilk denemen rabbimin vardir bir bildigi dogru zamanda kavusacaksib inşallah bebegine sakin uzulme aglama bak benim 3. Denemem sali gunu belli olcak varmi yokmu daha yolun başındasin senGeldi adetim… biraz ağladıktan sonra yeni aya hazırlanıcam herhalde..muhtemelen rahim filmi çekilecek