Çatlatma iğnesi 12. Gün negatif çıktı pozitif olur mu sizce ????

Mevamerve

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
62
16
30
Kızlar çatlatma iğnesi vuruldum idrar testi ile takip ettim iğnenin etkisi 10 gün gitti 11 gün negatif oldu. 12 gündeyim şu an test yaptım yine negatif sizce pozitife dönme ihtimali var mı böyle bir durum yaşayan var mı negatif çıkıp da pozitifi gören var mı Bir de belirtileriniz neler lütfen yardımcı olun.

Kızlar çatlatma iğnesi vuruldum idrar testi ile takip ettim iğnenin etkisi 10 gün gitti 11 gün negatif oldu. 12 gündeyim şu an test yaptım yine negatif sizce pozitife dönme ihtimali var mı böyle bir durum yaşayan var mı negatif çıkıp da pozitifi gören var mı Bir de belirtileriniz neler lütfen yardımcı olun.
Benim10. Gün negatıf11. Gün pozitif idi ama bünyeler farklı yarın yenıden yap umarım seninle🙏🍓

12.gundeyim sabah idrarı ile yaptım negatif. Çok üzgünüm
Sonucunuz ne çıktı tekrar test yaptınız mu? Bende beklemedeyim klonun+ovitrella ve soğan suyu kullandım iğneden sonraki 16. Günüm 2 gğn önce test yaptım negatif ama beklemedeyim sizin sonuç ne oldu?

Maalesef kist oluştu bende şuan onun tedavisine başlayacam yumurtam çatlamamış ve soğan suyuna başlayacam
Merhaba ben 14 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım ben mi görüyorum sadece acaba test mi yanlış bi bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_0997.jpeg
    IMG_0997.jpeg
    110,9 KB · Görüntüleme: 415
Merhaba ben 14 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım ben mi görüyorum sadece acaba test mi yanlış bi bakarmısınız
Gebesiniz canım iğnenin 12. Günü belli oluyor geç döllenmeyse 15 16 sizin 15 gün olmuş yaaa ne güzel bir tablo çok mutlu olun ama içiniz rahat değilse bir test daha yaptın ilk idrarda

Aaaa vermişsiniz yeni gördüm hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız ya rabbim bize de nasip eder inşallah. Nelere dikkat ettiniz neler yaptınız bizimle de biraz paylaşırsanız belki faydası olur💛
gülüm şeye dikkat etmedim açıkçası. hiçbir belirti yoktu kaşık ağrım göğüs ağrım hiçbir şekilde hatta akıntımdan dolayı kesin olmadı dedim. Yani o yüzdende test yapmadım açıkçası sadece bugün uyandığımda krem ucum hassaslaşmıştı. Bide çok afedersin gazım çok fazlaydı hep reglden önce olduğu için pek yormadım burda gezinirken biri 15.gün yaptığını ve kesin sonuç olucagını benimde yapmamı söyledi aslında ben haftasonuna kadar bekleyecektim o öyle deyince en fazla yine tek çizgi görürüm dedim çünkü gerçekten hiç ümidim yoktu .Ama Allah vereceği vakti biliyormuş umarım almaz sağlıkla kucağıma almamı nasip eder ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder biraz uzun oldu galiba canım kusura bakma 🥹

gülüm şeye dikkat etmedim açıkçası. hiçbir belirti yoktu kaşık ağrım göğüs ağrım hiçbir şekilde hatta akıntımdan dolayı kesin olmadı dedim. Yani o yüzdende test yapmadım açıkçası sadece bugün uyandığımda krem ucum hassaslaşmıştı. Bide çok afedersin gazım çok fazlaydı hep reglden önce olduğu için pek yormadım burda gezinirken biri 15.gün yaptığını ve kesin sonuç olucagını benimde yapmamı söyledi aslında ben haftasonuna kadar bekleyecektim o öyle deyince en fazla yine tek çizgi görürüm dedim çünkü gerçekten hiç ümidim yoktu .Ama Allah vereceği vakti biliyormuş umarım almaz sağlıkla kucağıma almamı nasip eder ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder biraz uzun oldu galiba canım kusura bakma 🥹

Benimde bugün 11.günüm test yapmalımıyım acaba yoksa 14.günü mü beklemeliyim
Çok kararsızım çünkü tatildeyim biran önce öğrenip ona göre hareket etmek istiyorum sanırım o yüzden

Benimde bugün 11.günüm test yapmalımıyım acaba yoksa 14.günü mü beklemeliyim
Çok kararsızım çünkü tatildeyim biran önce öğrenip ona göre hareket etmek istiyorum sanırım o yüzden

Sanırım iğnenin etkisi geçmiş ama umarım 2-3 gün sonra pozitife döner 🙏🏻
11.gün negatif olup sonra pozitif gören var mı acaba

Eklentiler

• IMG_6616.jpeg
    IMG_6616.jpeg
    127,5 KB · Görüntüleme: 303
11.gün çok erken ben sadece 15.gün yaptım hatta dayanabilirsen 16 17 . Günler yap daha kesin sonuçlar öğrenirsin

Belirtin varmıydı peki benim inanılmaz kasık ağrım başladı 10.günden beri ve göğüslerimin ucu sızlıyo ve çok çok az şişler ama kasığım beni bitirdi belime vuruyor ağrısı

X