Çatlatma iğnesi 12.gun beta negatif 16 .gün daha adet olmadim

Ezel yavuz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
436
122
23
31
Kızlar ignemin 12. Günü kan verdim 1.20 çıktı bugün 16. Gün daha adet görmedim bel ağrısı ve karnımda şişlik tek var acaba erken mi kan verdim yoksa iğne adeti geciktirir mi bat 18 Mayıs

Bende haziranın 3 yapıldı iğne . Hafif kasık ağrım. Göğüs büyümesi uç kısımlarında hasasiyyet oluştu . Sanki gazlm varmış gibi bazen ağrım oluyor. Yüzüm aşırı sivilcelendi. Test yaptım 14cügününde negatif çıktı bir kaç saat sonra silik çizgi oluştu 16 cı günü yaptım neqatif çıktı . Daha regl olmadım ama regl olucakmlş gibi hiss ediyorum.

Bende daha adet olmadım gebelik testlerimde negatif

Bende doktorum testi 14 cü günden sonra yap. Belki vardır ben daha yapmadım kan testi . Regl olcam hissi var

Omüayne oldumda ama dr öyle birşey olduğunu söylemedi. Ben martda düşük yaptım 3 aylık. Nisan ve mayıs ayı adet düzenliydi . Haziranda çatlatma vurdum 3 ü . İğneden ola bilirmi acaba

Omüayne oldumda ama dr öyle birşey olduğunu söylemedi. Ben martda düşük yaptım 3 aylık. Nisan ve mayıs ayı adet düzenliydi . Haziranda çatlatma vurdum 3 ü . İğneden ola bilirmi acaba
Bilmiyorum cnm ya belki yumurta çatladı dollenmedi odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…