- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 23
- 31
- Konu Sahibi Ezel yavuz
Kızlar ignemin 12. Günü kan verdim 1.20 çıktı bugün 16. Gün daha adet görmedim bel ağrısı ve karnımda şişlik tek var acaba erken mi kan verdim yoksa iğne adeti geciktirir mi bat 18 Mayıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iğne kullanmadım klomen kullandım ama ikinci gün gecikmeminKimsenin başına gelmedi mi ya
Bende daha adet olmadım gebelik testlerimde negatifBende haziranın 3 yapıldı iğne . Hafif kasık ağrım. Göğüs büyümesi uç kısımlarında hasasiyyet oluştu . Sanki gazlm varmış gibi bazen ağrım oluyor. Yüzüm aşırı sivilcelendi. Test yaptım 14cügününde negatif çıktı bir kaç saat sonra silik çizgi oluştu 16 cı günü yaptım neqatif çıktı . Daha regl olmadım ama regl olucakmlş gibi hiss ediyorum.
Benimki büyük ihtimal kist olduBen bu gun öğleninkiyle yaptım negatif çıktı . Bekliykrum şuan
Kan testi verdinmi24 gün oldu
Benimki büyük ihtimal kist oldu
12. Gün vermiştim 1.20 çıkmıştı bir daha da bakmadimKan testi verdinmi
Daha dün evde test yaptım çıkmadı bir de hiçbir belirti yok ne adet ne gebelik hiçbir belirtim yokBende doktorum testi 14 cü günden sonra yap. Belki vardır ben daha yapmadım kan testi . Regl olcam hissi var
Ben regl oldm ama halbuki tüm hissetikleriç gebelik gibiydi. İğneden dolayı galiba böyle olduDaha dün evde test yaptım çıkmadı bir de hiçbir belirti yok ne adet ne gebelik hiçbir belirtim yok
Hiç değilse siz regl oldunuz bende oda yokBen regl oldm ama halbuki tüm hissetikleriç gebelik gibiydi. İğneden dolayı galiba böyle oldu
Bende regle benzemiyor ama nasil desem kahvrengi ve et parcasi gibi birseyler geliyor . Anlamadm ne oldgunuHiç değilse siz regl oldunuz bende oda yok
Kist mi vardı söküldü acabaBende regle benzemiyor ama nasil desem kahvrengi ve et parcasi gibi birseyler geliyor . Anlamadm ne oldgunu
Muayene oldun mu kist iyi huylu var bazen gelişip çatlamayan yumurta kist olur adetle sökülürBende kist yok ki nasıl ola bilir
Bilmiyorum cnm ya belki yumurta çatladı dollenmedi odurOmüayne oldumda ama dr öyle birşey olduğunu söylemedi. Ben martda düşük yaptım 3 aylık. Nisan ve mayıs ayı adet düzenliydi . Haziranda çatlatma vurdum 3 ü . İğneden ola bilirmi acaba
Bilmiyorum cnm ya belki yumurta çatladı dollenmedi odur