- 7 Kasım 2024
- 127
- 46
- 13
- 29
- Konu Sahibi Spontane28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne durumdasınız sonuç ne çıktıKimse yok mu yaa
14. Gün pozitife döndü çok şükürNe durumdasınız sonuç ne çıktı
Öylemi adınıza çok sevindim hayırlısı olsun ilk iğnenizmiydi.14. Gün pozitife döndü çok şükür
Teşekkür ederim.. Aynen ilk ignemdiÖylemi adınıza çok sevindim hayırlısı olsun ilk iğnenizmiydi.
Benimde bugun 11.ci günüm yaptım negatif çıktı bakalım son durum ne olucakTeşekkür ederim.. Aynen ilk ignemdi
Hiç moral bozma benm 14.gün pozitife döndü seninde öyle olur inşallahBenimde bugun 11.ci günüm yaptım negatif çıktı bakalım son durum ne olucak
İnşallah özlemle bekliyorum bakalım artık. Siz şuan kaç haftalıksınızHiç moral bozma benm 14.gün pozitife döndü seninde öyle olur inşallah
İnşallah özlemle bekliyorum bakalım artık. Siz şuan kaç haftalıksınız
Hayırlı sağlıklı bi gebeliğiniz olsun inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin3+4 çok yeni daha
Amin inşallah cnm darısıda sana olsun inşallahHayırlı sağlıklı bi gebeliğiniz olsun inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
AminAmin inşallah cnm darısıda sana olsun inşallah
Var görünüyor cnm testi birdaha tekrarla eger yine bu şekilde olursa hemen kan verçatlatma iğnesi sonrası 11.günüm sizce var mı ???? Bebetıme negatif nimo bu şekilde çıkıyor?!
Umutsuz olma asla benimde 11.günüm kocaman bir negatifti 15. Gün pozitife döndü sabırla bekleAynı marka da dahil olmak üzere 3 test daha yaptım onlar negatif geldi maalesef, bu kadar bariz bir şekilde çizgi çıkması çok üzücü, sanırım bu ay da yok yine de çok teşekkür ederim cevabınız için ❤
Vücudunuzda olan değişikler regl belirtisimiydi. Benim göğüslerim çok şişti sonra sertliği gitti. 10. gün çatlatma iğnemde testlerde hafif silik çizgi var. Göğüslerimden dolayı hasta olacağımı düşünüyorum. Erken mi umutsuzluğa kapıldım sizceHiç moral bozma benm 14.gün pozitife döndü seninde öyle olur inşallah